- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Ha ugyis van fölös nagyobb sd kártyád akkor a 64es is simán jó. Én is azt vettem egy éve kb, kicsit lassabban indul pár játék mint ssdről, de abszolút élhető. Azóta már lecseréltem a belsőt is egy 1tb-s ssdre. Ha valaha szedtél már szét bármi elektronikai kütyüt akkor gyerekjáték. Ha nincs kihasználatlan sd kartyad és venni akarsz akkor viszont ssdt vegyél, nem nagy különbség van árban. Magyaritást eddig kb mindennel sikerült megoldani. Vagy deckről telepítve, vagy pcre és aztán onnan áthúzva deckre. Én erre winscp-t használok és wifin másolom. Olyankor lehet szívás, a magyarítás, ha a deck nem a strames hanem linuxos verziót teszi fel magára. Most épp a firewatchel kinlódok. Teljesen másmilyen a deckes verzio könyvtára, aztán felraktam a pcs verziot, de a magyar nyelv csak nem akar megjelenni. De mondom egy év alatt ez az első game amit nem sikerült elsőre megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Asus -TP501UAK - Visszahajtható Érintőképernyős - 15,6" -i5-7200U -8GB-128GB-SSD-512GB-HDD
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Eladó HP Zbook Fury 17 G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2