Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Steam Deck

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-17 13:11:30

LOGOUT.hu

Gyakran ismételt kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9636) ripla válasza Bdanyy (#9634) üzenetére


ripla
őstag

Az OLED megjelenéskor kevesebbe került, mint amennyi az LCD volt a megjelenése napján, nem sokkal, de olyan 10-15 ezer forintról beszélünk. Jelenlegi árfolyamon az 512 gigás olyan 225 ezer huf körül van, az LCD-ből a 256 gigásért olyan 240 valamennyit fizettem. Szóval már ezért IS megérte, többet kapsz kevesebbért.

Nekem volt LCD is, azt karácsonyra elajándékoztam és lett helyette az OLED. Nekem minden szempontból megérte váltani, már csak a fél generációs ugrás miatt is, gyakorlatilag mindent jobbá tettek a motorháztető alatt, nevezhetjük Deck 1,5-nek is. :)
A gép meg fullosan visszaadja a kézikonzol hangulatot, és mivel Steam rendszer van rajta, bekapcsolod, beállítod az alap funkciókat (nyelv, wifi csatlakozás, ilyesmi), utána bejön a Steam rendszere és tökugyanazt fogod látni, mint asztali gép előtt, ami azonnal használható és tökéletesen működik, nem akad, nem lagol, teszi a dolgát. Egyiken abbahagyod, folytatod a másikon, hiba nélkül megy (feltéve ha aktív a játékban a felhő mentés).
Ha az a vágyad hogy így játszhass gyakorlatilag majdnem az összes Steames játékoddal, akkor hajrá.
Aztán ha már mélyebben beleásod magad, akkor rájössz, hogy ennél sokkal többre is használható, monitorra köthető, emulátorokat futtathatsz róla (Nintendo vagy épp PlayStation), asztali módban böngészni is lehet rajta vagy csak simán netezni, stb. Egy hordozható PC a kezedben. Ha meg nem is használod túl gyakran, az sem probléma, bármikor bekapcsolhatod. Nekem is volt hogy hetekig nem használtam, aztán meg minden másnap. Nincs ezzel semmi baj, elvan a tokjában. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Steam Deck
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.