- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
én bevallom tök süket vagyok linux-hoz, szóval fogalmam sincs, hogyan működik a motorháztető alatt maga a mount (pl mennyire csinálja magát össze a rendszer, ha véletlenül kicsúszik a csatlakozó)
ahogy olvastam (ill.videókban láttam) eddig külső tárhely felcsatolása script segítségével volt relatíve kényelmesebben megoldható, de most már SteamOS is tudja - elvileg ez lesz a 3.5 egyik nagy újdonsága: [link]
és fontos kiemelnem, hogy nincs személyes tapasztalatom külső meghajtókkal, szóval nehogy véletlenül én bátorítsak bárkit ezek használatára! ráadásul pont a fenti videóban mondja a srác, hogy a beta alatt még voltak gondok ezzel a felcsatolással...de idővel szerintem meg fogják tudni csinálni, remélhetőleg stabilan fog működni

én továbbra is egy 512GB mSD kártya vásárlásán töröm a fejem, mert most konkrétan 3 db játék fért fel a 256-os belső tárhelyre... :/ nem a világ legnagyobb problémája, inkább csak az zavar, hogy teljesen tele van pakolva így a belső tárhely, szóval ilyenkor jó lenne legalább az egyik játékot átpakolni SD kártyára. (meg jó lenne, ha néha időm is lenne játszani ezekkel a játékokkal....de ez már egy más kérdés
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OmniBook AI Laptop DOBOZOS Brutál akció!
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Cucuska2