Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nekem usb-c-vel van rákötve a monitorra. Maga a monitor a "dokkoló", mert tölti is a deck-et, kettő usb-c bemenet van a monitoron. Viszont a gyári töltő kevés, egy komolyabb Anker töltőt használok hozzá. 1080p-ben használom, a Sniper Elite 3 futtatása a "fő feladata", ps 4 kontrollerrel. Én nem vettem észre semmi hátrányt a gamer laptopom után semmiben. Talán még gyorsabban is indul a játék. Talán...
Egyetlen bajom, hogy nem találom a Sennheiser fülesem egy jack-es kábelét, és iem fülessel "kell" játszanom, ez nem valami kényelmes (illetve a mikrofon része a kényelmetlen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás (Home office-hoz elengedhetetlen!)
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4/ 8gb ddr4/ 256gb NVMe/ gyenge akku/ kopott fedlap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.18
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2