Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hito

nagyúr

Pár nap használat után nagyon megszerettem a SD-et. Van összehasonlítási alapom a piacon kapható hasonló gépekkel. Volt már GPD Win 2-m, Win Max-om, Aya Neo-m, Onexplayer-em, meg még ki tudja mim.

Összességében az jött le, hogy bár hardverben tényleg gyengébb a SD (pl. I/O portok, CPU), mégis nagyon szerethető. Ami viszont zavar:

- CPU-ban nagyon gynegusz. Premiere Pro-ban ugyanazt a fájlt szoktam renderelni, hogy össze tudjam hasonlítani a cuccaimat. Amivel az Aya Neo és a Onexplayer 7 perc alatt végzett, azon a SD 21(!!!) percig csámcsog

- a 7" nekem kicsinek bizonyul. A Onexplayer hihetetlenül eltalálta a méretet a 8.4"-csel. Még hordozható, viszont sokkal kényelmesebb a szemnek és a kéznek (érintőképernyő)

Még mindig a Onexplayer 8.4-et (11.gen Core i7 + Iris XE 96EUs) tartom a legjobb ilyen gépnek, viszont a SD-ben van valami plusz, amit nehéz megfogalmazni és nagyon szerethetővé teszi (emiatt nincs még hardveraprón :D). Ja még valami: GPU-ban viszont sokkal erősebb a SD az említett gépeknél (új generációs Aya Neo-t és Onexplayer nem ideértve, mert azokat nem teszteltem) és ezeknek a gépeknek mégiscsak a játék az elsődleges felhasználási területe, nem pedig az amire én pluszba még használni szeretném.

Új hozzászólás Aktív témák