Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Pár nap használat után nagyon megszerettem a SD-et. Van összehasonlítási alapom a piacon kapható hasonló gépekkel. Volt már GPD Win 2-m, Win Max-om, Aya Neo-m, Onexplayer-em, meg még ki tudja mim.
Összességében az jött le, hogy bár hardverben tényleg gyengébb a SD (pl. I/O portok, CPU), mégis nagyon szerethető. Ami viszont zavar:
- CPU-ban nagyon gynegusz. Premiere Pro-ban ugyanazt a fájlt szoktam renderelni, hogy össze tudjam hasonlítani a cuccaimat. Amivel az Aya Neo és a Onexplayer 7 perc alatt végzett, azon a SD 21(!!!) percig csámcsog
- a 7" nekem kicsinek bizonyul. A Onexplayer hihetetlenül eltalálta a méretet a 8.4"-csel. Még hordozható, viszont sokkal kényelmesebb a szemnek és a kéznek (érintőképernyő)
Még mindig a Onexplayer 8.4-et (11.gen Core i7 + Iris XE 96EUs) tartom a legjobb ilyen gépnek, viszont a SD-ben van valami plusz, amit nehéz megfogalmazni és nagyon szerethetővé teszi (emiatt nincs még hardveraprón
). Ja még valami: GPU-ban viszont sokkal erősebb a SD az említett gépeknél (új generációs Aya Neo-t és Onexplayer nem ideértve, mert azokat nem teszteltem) és ezeknek a gépeknek mégiscsak a játék az elsődleges felhasználási területe, nem pedig az amire én pluszba még használni szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Revolut
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Hp 250 G5 ( 5Gen i3, 8gb, 250gb SSD, Win11 )
- GARANCIÁLIS RTX 5060 ACER NITRO GAMER LAPTOP - i7 13620h, RTX 5060
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ja még valami: GPU-ban viszont sokkal erősebb a SD az említett gépeknél (új generációs Aya Neo-t és Onexplayer nem ideértve, mert azokat nem teszteltem) és ezeknek a gépeknek mégiscsak a játék az elsődleges felhasználási területe, nem pedig az amire én pluszba még használni szeretném.
Cucuska2