Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz Hunork #33330 üzenetére
A Steam mindent annyiért árul, amennyiért a kiadó megengedi.
Itthon akár 1 Forintért is lehet árulni, hiszen a kisker már eleve kifizette az árát a kiadónak, ettől kezdve annyit bukik rajta a kisker, amennyit akar.
Egyébként ez a nagy különbség a digitális és a hagyományos terjesztés között. Ha te nyitsz egy hagyományos szoftverboltot, akkor neked előre ki kell fizetned a játékok árait. A Steam utólag fizet.
(#33331) olly: kifogytak a kulcsokból, normális esetben azonnal megjelent volna. Hogy mi fog történni? Gondolom normális esetben új kulcsokat szereznének, és kiosztanák a rá váróknak, de ez ugye nem normális eset, hiszen masszív visszaélés történt a kóddal. Úgy hogy az a tippem, hogy nem lesz kód.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mardel
őstag
válasz Hunork #33348 üzenetére
Az a baj, hogy még steamen is kikerülhetetlen az uplay, olyan mint a GfWL.
Ezek a játékok (Assassin's Creed Revelations, Driver San Francisco, From Dust, Might & Magic Heroes VI, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Tom Clancy's H.A.W.X. 2) Uplayen keresztűl játszhatóak, hiába steamen vetted..
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
válasz Hunork #33844 üzenetére
A Prey kulcsok kb mindenhol elfogytak, de ha tudsz szerezni egy dobozos változatot, annak a kulcsát elfogadja a Steam.
Amúgy a Wolfenstein-nél is valami licencelés probléma lehet. Ja igen, az eredeti Wolf ugye ID fejlesztés (most Bethesda), az utolsó meg Activision.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
csaba951
veterán
válasz Hunork #33846 üzenetére
Itt meg tudod nézni, hogy az adott játék eddig mikor és hány százalékkal volt leárazva. (Oldal tetején van kereső!) Pl. Metro 2033 rendszeresen (2-3 havonta) van -75%-os akcióban. Szerintem nem volt jó ötlet -25%-al megvenned.
Persze ha van rá pénzed, és mindenképpen most akartál vele játszani, akkor nem szóltam!
-
alratar
addikt
válasz Hunork #44699 üzenetére
Tehát ha jól értem a Steam mappa maradna a kis vinyón, míg 1-2 játék menne az új vinyora!
Ezt mindenképpen csak törlés és újra telepít útján lehet, és csak az olyan játékoknál amelyeknél engedi más helyre telepíteni a dolgot!De szerintem a legjobb, ha az egész steam mappát átköltöztetnéd!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Ilsyde
őstag
-
sagem
addikt
válasz Hunork #49421 üzenetére
Azért lovagolnak ezen, mert nem minden Steames verzió ad Magyar nyelvet, eltérő verziók vannak, valszeg olyan régióból származó gifted van, amelyik nem tartalmazza a Magyar nyelvet, nem tudsz vele mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
munky
őstag
Már többször volt itt tárgyalva a Dishonored. Ebben a régióban nem lehet ajándékként megvenni. Ha Magyarországról veszed meg közvetlenül Steam Storeból, akkor lesz benne magyar nyelv. Ha viszont egy másik régióból származó giftet aktiválsz, abban nem lesz magyar felirat.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Az, hogy rohadtul nem mindegy, hogy honnan van. Életembe nem olvastam még ilyet itt, hogy "most jött le", és én speciel arra gondoltam, hogy elírtad, hogy most jött "meg". De cseszd meg! Szendvedj vele akkor...bár valsószínűleg 2 perc alatt megvan a megoldás, hogy miért nem magyar, lesz-e magyar, avagy nem lesz.
-
sagem
addikt
válasz Hunork #49426 üzenetére
Egen, ez ilyen sajnos.. Valaki itt bűvészkedett már azzal, hogy felhasználva az eredeti Magyar nyelvi fájlokat megcsinálja magának, keress rá, nem tudom, hogy sikerült e végül megoldania.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
munky
őstag
válasz Hunork #49426 üzenetére
Bosszantó, de sajnos ez van. Nevetséges ez a régiókra osztás, ami a digitális tartalmaknál van... mintha az adat megállhatna az interneten a virtuális országhatároknál...
(#49427) jer1cho: Mivel a Steam egy internetes tartalomtovábbító platform, ahonnan az emberek nagyrészt letöltik a játékaikat, szerintem teljesen egyértelmű mire célzott vele... Nem értem, miért akadtál fent ezen ennyire...
-
-
addikt
válasz Hunork #49434 üzenetére
Felesleges újra leszedni, nem lesz magyar, mert nem az a verzió. A magyart csak te vásárolhattad volna meg Mo-ról, csak magadnak.
Tényleg sokszor ki lett tárgyalva, egy kereséssel jobban jártál volna (vagy itt, vagy az EJ-ben).ayo : párizsból véve nyilván ROW-ot kapott, ezért is nincs benne a magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
ayo
veterán
válasz Hunork #49442 üzenetére
igen a support kb ilyen par het es kapsz egy copy paste et
amikor egy jatek 10ezer forint es ugyanaza gift mashol egy ezres akkor mar sztem erthetobb a gift tema. most oke a kiadot is lehet szidni, de o igy korlatozza hogy legyen bevetele. raadasul inkabb a dobozosokra megy mint a digitalis piacra. egy ilyen kiadonal es egy ilyen jateknal mindig figyelni kell az ilyenre.
jaaa es elore szolok hogy NE vegyel dlcket a steamstorebol mivel azok RHCP verziok lesznek azaz nem tudsz vele mit kezdeni kizarolok ROW dlck a jok, ha megvannak a dlck akko nem szoltam csak ha mar megint tema..
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
ayo
veterán
válasz Hunork #49515 üzenetére
na meg most olvasom sajnos 5 perc lejart hogy: "ami már nem régiózáras" ezt se ertem honnan vetted mar bocs, ja es szinten csak olvasni kellett volna ott is mert irja:
Használatához szükséges a Dishonored magyar feliratos változatának megléte.
ez egy 100% nem, ja es itt irtam le multkor amit valoszinu nem olvastal el.
(#49519) Hunor: attol hogy te magyar szoveget beleraktal nem valtozott meg a jatek a tied egy angol verzio. dlct kizarolag nyugatrol vehetsz. nem egyedi ez a problema, te csak beleraktal par fajlt ugyanugy row jatekod van, ezt ugy lehet orvolsni hogy ROW dlcket veszel sehogy mashogy
(#49520) csaba951: mikor csinalunk dishonored rhcp topikot?
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
csaba951
veterán
válasz Hunork #49515 üzenetére
Na, ezt a csomagot még véletlenül se vedd meg! Egyrészt ennyiért méreg drága. Másrészt az aktiválásnál ki fogja írni a Steam, hogy nincs meg hozzá az alapjátékod. És tényleg nincs meg, mert ez csak az RHCP változathoz jó, neked pedig nem az van meg. Magyar Steam Store-ban se vedd meg a dlc-ket, mert ezek sem lesznek jók a játékodhoz!
Dlc-ket mindenképpen külföldi forrásból kell megvenned, ahhoz, hogy működjön az alapjátékoddal! Pl. GMG, GG, GetGames vagy gift "nyugati" Steam Store-ból.
"Természetesen" ezeknél a magyar nyelvről lemondhatsz. Vagy esetleg keresel egy fórumtársat akinek megírod, hogy melyik fájlok kellenek a dlc-khez, és elküldi neked a magyar változatokat.
Egyébként a dlc doboz hátulján rajta van, hogy régiózáras, csak nem pont ezekkel a szavakkal. (piros alapon, fehér betűkkel keresd)
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
csaba951
veterán
válasz Hunork #49521 üzenetére
+1 ayo írására
A kiadó még egy dlc kiadását tervezi (augusztusban ha jól emlékszem).
Később terveznek kiadni egy GOTY változatot (alapjáték+összes dlc). Ezt lenne érdemes megvenned -50% vagy jobb akcióban. Ezzel nem kellene így szenvedned. Letöltés előtt csak kiválasztod, hogy a magyar vagy angol nyelvű változattal akarsz játszani, a többit meg elintézi a Steam kliens.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Hunork #51448 üzenetére
Annak azért jársz utána, hogy nem kétszer vetted meg az adott terméket, és persze nem kétszer vonták le a számládról. Legtöbbször ezt valamilyen túlterhelés okozza a szerver oldalon. Várj 1-2 órát, és ha még mindig úgy tűnik, hogy nem volt sikeres a vásárlás (nem kaptad meg a terméket), akkor próbáld meg újra a vásárlást.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Hunork #54070 üzenetére
Én nem rég úgy csináltam 8.1 installkor, hogy a Program Files Steam mappát átmásoltam.
Felraktam az új rendszert tisztán előről.
Visszamásoltam a mappát és utána oda telepítettem a Steam-et.Felismert mindent a régi helyén, de a first install lefutott midegyik játéknál. Az meg jobb is, így legalább a registry meg minden ami kell létrejön a játékok futtatása előtt.
Semmi mást nem mentettem el vagy másoltam ki. Csak a Steam mappát.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest