Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Sajnálom, hogy ez ennyire zavar..a vicces az, hogy nem csak mint szleng állja meg a helyét, hanem:
Még helyes is a szótárak szerint..

-
bajtokarpi
őstag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Szia!
Biztosan nagyon sokan, de a Valve nem egy B.T. Szerintem abszolút etikátlan ez a hosszú átfutási idő. Egy hét mire válaszolnak. A válaszlevélben meg bekérnek bizonyos dokumentációkat, akkor az megint egy hét? Ez így már két hét, és két levélváltáson vagyunk túl, és közel sem biztos, hogy megoldódott a probléma. Én játszani szeretnék, a játékaimért kifizettem a nem kevés összeget, és igenis elvárom, hogyha problémám van, akkor mihamarább intézkedjenek. Ha sok az ügyintézés, akkor fel kell venni több alkalmazottat. A pénzünket, azt pikk-pakk zsebre tudják vágni 7/24-ben, ezért bizony, hogy elvárom a "gyors reagálást". Ne értsetek félre, csak egy kicsit zabos vagyok, hogy nem tudok játszani, és nem férek hozzá a fiókomhoz.
Köszi
-
Assimilator
őstag
Hát szerintem az Origin kínálat, felhasználói bázis töredéke a Steam. Főleg ha kivesszük a humble bundle kulcsos fiókokat... Bár lehet értékben ugyanakkora, amilyen áron az EA vesztegeti a bughalmazait...
Ez nagy duma. Interneten minden bevett szokás és "ami az interneten van az úgy is van".

-
sagem
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Ok, de még úgy is ott van kismillió játék + az Origin, ami szintén egy kliens+bolt, akárcsak a Steam, s lehet, hogy kevesebben használják, de azért nem kispályás bolt/kliens az sem..

Igazából az internetes szlengben teljesen általános a szupport szó..legalábbis szerintem

-
sagem
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Nagyobb céget meg azért nem akartam írni, mert akkor meg jön az, hogy "jó de nekik annyi pénzük van mint a.."

Btw azért az EA szupport sem kispályás, amennyi játékot kiadtak/kiadnak évente, ahhoz mind szupport..és ugye mindegyik játékuk bugos + az Origin nyűgjei szal a kevésbé találékonyak állandóan a szupporthoz rohangálnak

-
sagem
addikt
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Ettől még a várható 5-7 napos átfutási idő tényleg sok, más cég is meg tudja oldani a gyorsabb ügyintézést. Nem csak az EA, de az UBI is gyorsan (legalábbis gyorsabban) reagál..hja, hát költeni kell a supportra..

Kedvelem a Steamet, de ez az egyik olyan gyenge pontjuk, amiben erősödniük kellene (pláne, hogy olyan nagyra törő terveket szövögetnek, mint hogy saját gamepadot dobnak piacra..no meg majd bejön a képbe a SteamOS support is..stb. stb )

-
Wolverine
félisten
válasz
bajtokarpi
üzenetére
A helyzet az, hogy rengetegen játszanak és rengeteg a probléma is - a support létszáma meg véges.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Szerinted hetente hányan írnak nekik mindenféle problémával? Pont, hogy normális az ilyen hosszú várakozási idő.
-
SityiSXT
őstag
-
ayo
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
egy heten belul valaszolnak alt. nyugodtan varj

-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom a steam fiókommal. Tegnap de. 11 óra körül írtam nekik, de még nem válaszoltak. Érdeklődnék, hogy van-e tapasztalat az átfutási időről.
Köszönöm
-
weboogie
újonc
Sziasztok! Van egy ismerősöm aki fizetne nekem azért hogy ezen az otthoni fiók megosztás valamin odaadjam neki a játéktáramat. Ezt szabad? Vagy valamikor szerintetek el lehet adni majd a jövőben? Nincs időm és nem is köt le már a gamelés. És hogy lehet megosztani, úgy hogy neki is kell lennie egy fióknak amit én meghívók? köszi
-
dredbiro
senior tag
Üdv mesterek!
Kaptam nem olyan régen büntetést a steam-től valamilyen jelszó visszaállításra hivatkozva,ami ma éjfél körül jár le.Az ilyen büntetéseket csak úgy véletlen dobálják vagy ténylegesen olyasmit tettem amit nem kellett volna?Másik kérdésem,van 4db kártyám ami L4D2-ből való,azokat mire tudom használni? -
KubanitoS
veterán
válasz
üzenetére
Végül is védve vagy, erre találták ki a Steam Guardot. Szerintem azért érdemes lenne kérni egy másik jelszót, mert arra is megvan az esély, hogy Valve unja meg a dolgot és zárolja a fiókot a sok különféle IP-ről történő próbálkozás miatt. A Steam Support sebességét ismerve ezután beletelhet egy pár hétbe, mire visszakapod a fiókod.
-
törölt tag
Igazából nem zavar, ha nem unja meg, csak próbálkozzon

-
sagem
addikt
válasz
KaiotEch
üzenetére
Nemtom, de az "Unpowered Edition" változata nálam rendben megy

-
törölt tag
-
törölt tag
Minden nap kapok mostanában 1-2 ímélt... jól működik a védelem....
"We've received a request to access your Steam account from a new browser
located at IP address: 182.123.134.172
Our records show this IP address is in ZHENGZHOU HENAN CN"We've received a request to access your Steam account from a new browser
located at IP address: 60.27.12.29
Our records show this IP address is in TIANJIN TIANJIN CN -
Shim
őstag
válasz
Domaaaa
üzenetére
Itthon még nem láttam sehol. legközelebb németeknél, Gamestopban.
Ha félsz a netes vásárlástól, akkor igényelj netkártyát/webkártyát (szóval virtuális bankkártyát) a bankodtól, legtöbb számlacsomag mellé ingyen jár.
Ha ajándékba akarod adni, azt hallom nem a legjobb, mert nem magán a kártyán van a kód, hanem csak blokkon, amit vásárláskor adnak :/
-
Domaaaa
tag
hello,ilyen steam wallet feltöltőkártyát lehet-e már kapni itthon nem tudjátok véletlenül?
-
törölt tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Szerintem megvan köszi.
-
lacy86
addikt
Nektek csinalt mar olyat a Steam , hogy pl. ma jatszottam a CS-vel , most lepnek be , azt irja hogy telepitsem a jatekot!

Mar kileptem a steambol meg vissza , de akkor is ezt irja!Valakinek otlet?!
-
cskamacska
addikt
válasz
üzenetére
Nekem az sem tiszta hogy milyen jelszót felejtettél el, a Steameset, vagy az email címét.

Ha Steam ajándékként lett a DLC elküldve, akkor az ajándékozó újraküldheti az ajándékot máshová, ha a Steam jelszó lett elfelejtve, akkor lesz egy-két kör a Steam Supportal, ha az email jelszó tűnt el sok pihenést és nyugatókat ajánlok(nem szeretik visszaadni), ha cédékulcsboltból vásároltál akkor részvétem.
-
törölt tag
Segítsetek már ha tudtok kaptam egy dlc-t email-be de nem tudom beváltani, mert elfelejtettem a jelszót, és weben keresztül tudom csak beváltani, mert a programba nem találom. Hiába akarok kérni új jelszót nem küldenek email-t, már 2 napja. Valakinek valami ötlet?
-
dejaris
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ezek mar magan az uj win8.1-es tableteken elfutnak.
-
Stormeagle
csendes tag
Egyelőre ez feature tényleg csak ilyen extra kényelmi funkciónak jó.
Mondjuk nem tudom mennyi embert érint, de a Win-re írt játékok futtatása így jelentősen könnyebb lett Mac vagy Linux rendszeren, összehasonlítva az emulálgatós megoldásokhoz képest (persze csak ha adott egy Win-es PC is a háztartásban...)
-
parandroid
félisten
válasz
BandiHUN
üzenetére
Windows 8.1-es tablettel is érdekes lehet a dolog. Bár ott meg ugye az irányítás lehet problémás. Stratégiánál (AoE és társai), talán hack&slash rpg-nél (Torchlight pl), esetleg platformereknél (mint a Trine), vagy értelemszerűen leginkább kalandjátékoknál (Syberia, vagy bármilyen más point&click) mindenesetre el tudom képzelni, hogy működik. PIrates!-szel ki kéne próbálni, az is ígéretes, bár igazság szerint ez lehet, hogy még önmagában is menne a tableten.
p
-
BandiHUN
veterán
Ez akkor fog ütni,ha lesz androidos kliens...de amíg 2 "rendes" pc kell,addig sokan nem fogják mire vélni,hacsak nem tényleg az ágyban játék a cél,de végülis ha androidra van esetleg olyan app,ami megoldja a belső hálózaton távgépezést,nem kell valami "kötelező" külföldi szerver,akkor már most is lehet androidon "pc-zni"...
Csakhát kellene direkt valami gémer app androidra,ami megoldja a normális billentyűkezelést/gamepadet is átvinni.Képet lehet látni,de játszani...
A helyi háló meg ugye a késés miatt... -
válasz
Stormeagle
üzenetére
Nekem arra lenne jó, hogy páromnak van egy gyengébb laptopja, van fiókja is, de az én erősebb asztali pc-men nem akar játszani, akkor csak belép és streameli a laptopjára. Tudom jó kacifántos, de ez van.
-
Stormeagle
csendes tag
Ebben a formában valóban elégé korlátolt a használhatósága. Jelenleg azt tudom elképzelni, ha van egy háztartás egy erősebb asztali PC-vel és egy TV-vel, amin játszani akar és ezek a közvetlen összekötése nem megoldható. Ekkor, ha van kéznél egy gyatrább gép (elég valószínűnek tartom később Androidra/iOS-re is lesz kliens program, akkor csak egy tablet vagy telefon kell) azt össze lehet kötni a TV-vel és az erősebb PC-ről mehet a stream, így egy olcsó "Steambox"-ot kapunk...
A Valve jelenleg is kísérletezik a stream neten keresztüli megoldásával, de az még messze van.Részemről a használat eddig kimerül abban, hogy az asztali gépről streamelek a laptopra, és így az ágyban - ölemben a laptoppal - tudok játszani anélkül, hogy leégetném a lábamat

-
cor
őstag
ez engem is érdekelne
annyi különbség van nálam h nem bioshock a játék, és a feladatkezelőben nincs nyoma h elindult
rábökök, kezdőképernyő bejön, fekete képernyő bevillan- itt kellene indulnia a játéknak- helyette újra nézhetem az asztalom
fájlok ellenőrzése megvolt, az jól leszedte a magyarítást, de ugyanúgy nem indult, reggel gép újraindítás segített, de most mindig ha az adott játékkal akarok játszani előtte resiznem kelljen, úgy h előtte napokig semmi baja nem volt
-
Prof
addikt
válasz
Stormeagle
üzenetére
Ezt sose fogom megerteni. Marmint az inhome stream-ing letjogosultsagat.

Ennyi ember vesz eros PC-t otthonra azert, hogy ne azon hanem egy gyatra, pici kutyun jatszon inkabb?
(amin mondjuk van tapikontroll, de eger nincs, ami a pc-s jatekok 90%-hoz kell?) -
Stormeagle
csendes tag
Üdv emberek, aki még nem hallotta volna elindult a Steam In-Home Streaming szolgáltatása (béta tesztje).
Gyakorlatilag egy Onlive-hoz hasonló rendszer, csak otthon, házon belül. Elég egy erősebb PC otthonra és onnan lehet streamelni a játékokat akár Win/Mac/Linux rendszerű kliensekre, amiken alapból nem futna vagy nem olyan minőségben az adott játék.
A teszthez meghívóért fentebb linkelt csoporthoz kell csatlakozni, illetve béta Steam klienst kell használni (az utóbbi különösen fontos, mert a szolgáltatáshoz egyszerre több gépen kell bejelentkezni a Steam accounttal és azt egyelőre csak a béta támogatja).
Személyes tapasztalataim szerint ugyan csak béta, de már így is a legtöbb játékkal működik elfogadható késleltetéssel (én gyengébb wifi routeren keresztül próbáltam, ami még elég sokat rontott).
A Valve a non-Steam gamek streamelését is lehetővé akarja tenni Steamen keresztül, de ezt még nem volt alkalmam kipróbálni.Tesztelésre fel!

-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Pár napja ezt a hibaüzenetet dobja a steam, mikor el szeretném indítani. Találkoztatok már ezzel a hibával, és mi lehet az ellenszere?

Köszi
-
BigBlue69
őstag
Végre egy oldal ahol lehet ár szerint is sorba rakni

-
bim
veterán
Meg tudná nekem valaki mondani mi lehet akkor a gond ha a steam-es játék 1x csak nem akar elindulni? 8 órát játszottam már vele és most ha rákattintok elsötétül a monitor és egy pillanatra elindul a zene is de azután semmi. ctrl-alt-del kombinációval be tudom zárni de nem jut tovább ha újra el akarom indítani akkor sem. Újratelepítettem már 2x és a steam-et is újratettem de semmi.
Bioshock infinity-ről van szó csak kopiztam a topikjából a hsz.-t mert ott nincs élet.
-
maross
nagyúr
Tegnapi daily deal: The Raven - Legacy of a Master Thief jol sikerult jatek, akinek bejonnek a kalandjatekok, merem ajanlani

-
M3oH
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kezdetben nem ment nálunk. Bár nem nagyon érint, BF3 premiumon kívül semmit nem vettem originen, az általad említett okból

-
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
arra tudtok orvosságot hogy ha elindítom a steamet a ts hangerő hullámzóvá válik.
-
Cheesus
senior tag
válasz
warcat
üzenetére
+Csapoati+ollie: Forrást én se látok, csak érdekességképp linkeltem be, bár csak nem hasraütésből született ez a kis cikk
Bár mondom engem nemigazán érint, mivel még egyetlen egyszer sem rendeltem elő játékot, mivel még nem volt olyan, amit nyugodt szívvel vettem volna meg így (Az most mellékes hogy rá pár hónapra más sokkal kedvezőbb áron lehet hozzájutni) Az egyetlen premier játékom a Batman Arkham Origins volt, de az is csak azért, mivel a VGA-hoz járt kupon de annak örültem is 
-
warcat
veterán
válasz
Cheesus
üzenetére
Biztos vak vagyok,de hol van forrás megjelölve?
Amúgy nem lenne olyan meglepő mert a nagy pénz nyilván az 50-60 eurós előrendelésben van,és ez szerintem erősen visszaesett,2 hónappal később féláron megkapod már,és nem kell zsákbamacskáznod.A mai fogyasztásra rászoktatott világban a "most kell,azonnal" generációnak pont elég lehet egy ilyen garancia,legalábbis nyugatabbra,ahol még hó végén is bőven csörren pénz a zsebekben
-
Cheesus
senior tag
Jobb útra térne a Steam? bár nem tudom ez közülünk hány embert érint.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Steam felület OP?

-
Csapoati
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ja, értem. Akcióban én is behúzom majd, 9€-t sokallok egy TD-ért.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mármint miről portolták? Én a Kongregate-en láttam, ott ingyenes játékként futott.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én is félek pénzt adni sok Early Access-ért. Értem én, hogy minél több pénzt kapnak, elvileg annál jobb lesz a játék, de azért ez semmire nem garancia.
Bezzeg a Kingdom Rush kijött a Greenlightból, meg is vettem, szépen átportolták, gépen élvezetesebb, ajánlom.

-
dejaris
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Megvetelnel sem torlodnek. Eddig mindig utanna kellett torolnom.
-
ayo
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
mindegyik volt mar olcsobban, ha konkretan csak egy erdekel akkor nem erdemes. 1 dollaros resz ok, 6 nem feltetlen
-
freelanced
addikt
Üdv! A mostani humble játékokkal van valami tapasztalatotok? Egyedül a Binding of Isaac-ot ismerem ami érdekel, a többi nem tudom milyen de mivel pont az 6 usd ezért ha a többi nem olyan jó nem fogom megvenni.
Igaz nem pénz érte de most nem szeretnék fölöslegesen költeni, a teszt amiket olvastam némelyikről eléggé megosztó volt.
Köszönet!

-
-
slayer006
addikt
sziasztok
kívánságlistáról hogyan lehet törölni?
-
eami
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
dobott is egy foilt :-P
-
válasz
Assimilator
üzenetére
Ó, azóta már kipörgettem eladtam őket amíg még értek valamit tegnap. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Itt kint vannak már.
-
Assimilator
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Egészen pontosan tegnap. Még annyira friss, hogy a kártyák sincsenek kint.
LINK -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Most lett az.
-
Kártyás lett a Shelter? Vagy csak az én figyelmem kerülte el eddig?

-
csaba951
veterán
válasz
cashback
üzenetére
Kicsit módosítom: Az adatlapján a Groups-ban lévő 3 db kiemelt groupból 2 db cirill betűs volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
cashback : Rólad pl. simán elhiszem, hogy magyar vagy! Egyébként a korábbi neveidet elnézve szerencsésebb lenne ha azokat az infókat a "Summary" mezőben megadni.
Mikor jut már eszébe valakinek "Steam Logout"-nak elneveznie magát???

-
csaba951
veterán
Troubleshooting Network Connectivity
6. Try Launching Steam using TCP
Start Steam with the "-tcp" launch option.Ez talán használ. Ezen az oldalon mindenféle terület fel van sorolva, ami ezt okozhatja.
Egyébként beszélj a többiekkel, hogy nekik megy-e?!

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Raspberry Pi
- BMW topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest