Hirdetés
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hunork
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Áááá...ezt nem hiszem el...lemezek okék, az egér lett új, és rohadt érzékeny. És a Common mappa átkerült máshová..hogy az egér miatt, vagy mi miatt nem tudom, de most minden a helyén van. (eggyel feljebb, a SteamGames mappába zúgtak a játékok...) Nem értem, de legalább most jó minden.

-
-
Hunork
veterán
Halihó!
Sürgős segítséget kérek!
Ma Steam elindít, és kb 300GB játék NINCS meg a kliensben. Merevlemezen ott van, de fájlokat nem tudok ellenőrizni, mivel töröltnek látja őket. Mitől van ez? Mi a megoldás? Nyilván újra letöltés, de ezt elkerülném... Szétvet az ideg, még a HL2 Orange is kuka, pedig az volt az első!!!

Minden eredeti, W8, Office, és ráadásként egy halom Origin/Uplay/RSGSC játék...
Nem hiszem el...

Kérek jó és hasznos ötleteket!
Előre is köszönöm! -
MeghaL0L
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére

Természetesen ír. Nem tud csatlakozni. Előfordulhat h a steammel ill az internetkapcsolattal van probléma. Ellenőrizzem!
Tömören ennyi a vicces kedvű kollégáknak!

-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
Problémám a következő lenne. Most mentem főiskolai kollégiumba. Az oké , hogy nem tudok torrentezni, de a steambe is képtelen vagyok bejelentkezni.
Van erre valami megoldás?
Üdv.
-
válasz
TheStigKrisz
üzenetére
Közben megcsináltam én is. Egyértelmű, hogy eredeti

-
TheStigKrisz
tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Elindítottam a telepítőt, nem olvastam el, a DLC magyarítàsoknál hibát dobott, de átugrotta utána. A játék indítàsa után beállítottam magyarra a launch menuben és kész. Tökéletesen működik. A social hub mondjuk német lett, de gondolom azért mert a magyarítás a német nyelvet cserélte.
(Eredeti steames a jàték, de ezt gondolom mondanom sem kell)
-
válasz
TheStigKrisz
üzenetére
Az info doksiba foglaltakat megcsináltad?
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Maross nem árulni lopott ruszki kulcs tessvérem. Csak olcsó vodka árulni. Nem tetszeni, nem venni.
Lenni cirilbetűs Main Menü, nem problémázni, mert Igor meg én menni vizsgálódni.
Amúgy - Marosstól vegyetek nyugodtan bármit, figyel ezekre a RU tag-es kis finomságokra. Nekem is csak akkor ad RU tag-es cuccot, ha kifejezetten megmondom, hogy én bevállalom.

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sőt.. lehet, hogy maross orosz.
maross, Что ты имеешь в виду?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
cskamacska
üzenetére
És honnan tudod a marossé nem ruszki?
-
A kliensben valahol meg lehet nézni, hogy pontosan melyik verziójú a játék? LA Noire-hez kellene a magyarítás.

-
cskamacska
addikt
Mint írtam, a fazon ugyanezeket a kódokat augusztus eleje óta biztos árulja, lehet előtte is, csak én akkor vettem észre, mert akkor kerestem először jóárasított CoH2-t.
A példányom köszöni szépen jól van, bár most porosodik, mert mint utólag kiderült, annyira sem lehet coopra használni, mint a Dawn of War II játékokat.
Másokkal együtt játszható rész csak a skirmishre, és a Theatre of War pályákra korlátozódik, de azok közül is csak párra. 
De egyébként is ki törődik vele, nem sokára itt a MoWAS2, lesz benne 65 multi pálya, 40 coop pálya, meg utána még párszáz szerkesztőben készült, amit Workshopba feltöltenek a modderek.
-
maross
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
igen de g2a visszafizeti ha gond van, mert tudja honnan szerezte (na jo igazabol azert, hogy ne mocskolodjon be a neve)., mig mr x eltunik es kesz
. -
ayo
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
neked megmaradt a kulcsod amit vettel tole ? meg v melyik groupban is tolja az arc mar jo ideje es ott azert hamar kiderult volna ha vmi para van nem?
-
cskamacska
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Igen. Mondjuk én nem feltétlen ajánlanám, ha nagyon rákattantál és sokat multizol, vagy nincs meg az első rész akkor talán, de a CoH2-n úgy általában nem sokat segít. Benne foglalt Case Blue DLC csak pár plusz félskirmish pálya, amiből 1-et lehet másokkal coopban játszani, a rakás parancsnok DLC nem rossz, ha multizol, de a multi szerintem pont a parancsnokok miatt kuka.(4 eurós Elite Troops és Soviet Industry parancsnokokat csókoltatom
)
Ugyanitt Marossnál akad 2800-ért(vagy ruszkiknál olcsóban, de azok ruszkik
) Men of War Assault Squad 2 előrendelés, és alig többért kapsz egy rendes multira kihegyezett WWII stratégiát végre teljes Steamworks támogatással. 
maross: És ha ugyanezt a kódot bolti ár alatt adná picivel, akkor nem lenne semmi gond?
Eladhatná pl a G2A.com-nak, azok duplájáért továbbadják, és mindenki megnyugodott. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
S ha CoH 2-t upgradelek Collector Edisönné, akkor ugyanaz mint ha megvenném a kollektor edisönt nem?
-
maross
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Mondjuk o olyan kodokat arult, ami meg soha sehol nem volt ennyiert beszerezheto, es ha negyesevel vitted, megint engedett belole egy csomot...cseppet se gyanus

-
cskamacska
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Mondjuk ezen kuncogtam egy jót. Pár hete Eredeti Játék topikban értetlenkedés keletkezett, mikor pont ilyen áron(2200 Ft az pont 10$ környéke) árulta egyik kulcssefter a CoH2-t, és jól meg lett állapítva, az túl olcsó, biztos feketén szerezte, nem ajánlott. Most akkor szegény Marosst is tegyük tiltólistára?

-
Assimilator
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ezer hála és köszönet!
Az Amazon csak nem ver át, talán. 
-
válasz
Andris837
üzenetére
Nincs bekapcsolva a steam guardod?
Ha nincs akkor nem tudod megnézni szerintem, kapcsold be! Jó dolog!
UPD:
igen, akkor írja. pl:
"We've received a request to access your Steam account from a new browser
located at IP address: 11.11.11.111
Our records show this IP address is in BUDAPEST BUDAPEST HU" -
Andris837
senior tag
Szép reggelt!
Tegnapelőtt valaki bejelentkezett a Steam fiókomba egy másik gépről. Már módosítottam minden jelszavam (email, steam is). Annyi lenne a kérdésem, hogy vissza lehet nézni valahol, hogy ki és milyen ip-ről lépett be a steamembe? A párom volt itthon amikor kijött az ablak, hogy innen és innen erről az IP ről bejelentkeztek, de nem mentette le az ip-t. Ezt szeretném valahogy megszerezni.
-
Esetleg valami megbízható forrást nem tudtok ahol olcsón dobálják a Company of Heroes 2-t?

-
cskamacska
addikt
válasz
maross
üzenetére
Erősen leegyszerűsített Diablo klónnak néz ki, közepesen semmilyen Unity grafikával. Mint kiderült, mobil-multiplatform(azaz iPhone port
), iTunes árhoz képest duplájáért.Felejtős.
Ami azt illeti, még egy telefonról áthozott játékot nem láttam ami vállalható lenne PC-n is. 
Assimilator: Elfogadja és azonnal átváltja a fiókodhoz társított pénznembe. Feltéve, hogy a kupon jó, és nem használták fel már egyszer.
-
Assimilator
őstag
Lenne egy kérdésem. Ha egy 5 dolláros wallett kódot aktiválok az én "magyar" Steamemen akkor mi történik? Átváltja euróba? El se fogadja? Vagy lesz 5 dollárom és amikor játékot veszek akkor váltja euróra?
Előre is köszi!

-
maross
nagyúr
Echo Prime-rol van valami info mennyire sikerult jol? Valamint esetleg be tudja tippelni valaki, ha nekem megvan az omd2, megadja e giftkent?
-
dejaris
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Emlitettem en valahol, hogy keveslem az osszeget? Sot mint parszor irtam regebb, meg sokkalom is.
-
mepet
addikt
válasz
dorrme
üzenetére
Hát itt nem nagyon hirdet senki semmit. Arra ott a hardverapró és a steam trade topic...
-
dorrme
csendes tag
sziasztok!
bf3-at keresek,légyszíves pü.-t írjon akinek van.
köszi
üdv -
Heavyrain
őstag
válasz
user23
üzenetére
*felhő szinkronizálás
Igen azt,de azért nem árt,ha egy pendrive-ra is átmásolod a mentéseidet. Win7 esetén itt találhatóak:
\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\call of duty black ops 2\players\save
Vagy
C:\Users\<user name>\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops 2\players\save -
user23
csendes tag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Üdv!
Evvel a kijelentéssel: "user23: Hacsak nem kapcsoltad ki manuálisan Steamben a szinkronizálást,akkor elméletileg a mentéseid/profilod megmaradnak."
azt írod, hogy ok, semmi gond. Nyugodtan rakd be az ÚJ HDD-t és telepítsed a Windows, és amit kell.
Majd rakd fel a Disket amin a játék van, és telepítsed ahogy amikor megvettem.
Ha steam "jön", hogy frissíteni kell, meg Updatól, nyugodtan csinálja amit kell.
A végén ha elindítom a játékot az Új Windowsba az ÚJ HDD-n akkor örülök, mert a profilom ott van, ok minden ?Én nem "kacatoltam" semmit sem, amikor megvettem a játékot, fel tettem, meg a steamot is, azt ennyi.
Használtam.
Nem mászok bele nyakig ha nem kell...
-
Heavyrain
őstag
válasz
cashback
üzenetére
Csökkentett mód megoldotta,köszönöm!

Probléma valószínüleg az volt,hogy nekem újabb verzió volt fent,mint amire amúgyis frissítette volna magát a keretrendszer.
Egyébként ez a fájl indította el az újraindításokat: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Viscera Cleanup Detail Santa's Rampage\Binaries\Redist\UE3Redist.exeuser23: Hacsak nem kapcsoltad ki manuálisan Steamben a szinkronizálást,akkor elméletileg a mentéseid/profilod megmaradnak.
-
user23
csendes tag
Üdv!
Rem jó helyre írok

A gépet újra kell telepíteni, mert a HDD -m, Sektor hibás, igen tuti az, le van ellenőrizve, szakember is mondta.
Vettem egy újat, de még nem csináltam semmit, mert van 1 Steam játékom, Cod - Black Ops 2 nem letöltöttem, hanem megvásároltam lemezzel, tokkal együtt a boltba.
Ha a gépet újra telepítem, az ÚJ HDD -n és feltelepítem a lemezről a játékot akkor a multiban a profilom, vagy mi a neve megmarad ?
Le kell menteni ?
Hogyan ?
Hol tárolja, biztos tárolja valahol. Nincsen nagy tárhelyű külső HDD-m, se üres dvd lemezem, se USB-m, ami több GB-t os, így nem tudom lemásolni a Steam mappámat, mert elég nagy (Sok GB -t).A gépben meg nem dugdosok össze vissza mindent, hogy átmásoljam az egész mappát nagy nehezen valahogy.
Így inkább megkérdezem mit tudok tenni ?
A singli palyer mentések nem lényegesek számomra, csak a multi mentéseim.
Köszönöm és fontos.
(Ha lehetne kérni érthetően írja valaki le, nem vagyok nagy kocka 9
Köszi!!) -
cashback
őstag
-
Heavyrain
őstag
Felraktam egy játékot,indítom is,kiírja a szokásos 1/6 frissítés.
Felugrik a Microsoft NET 4 keretrendszer frissítő ablaka,hogy már frissítve van,és 1 percen belül újraindul a gép. ("mégse" opciót nem adott,csak "bezárást" ,de attól függetlenül újraindult.)
Sebaj,gondoltam,biztos érzékelte,hogy már fent van,újraindul a gép és folytatja a többi frissítés telepítését....
DE SAJNOS NEM!

Most bekapcsol a gép,kiírja hogy M. NET 4 már frissítve van,és egy percen belül újraindul. És kezdődik előröl az egész.Minden bekapcsolás után kb 25 másodpercem van. Próbáltam addig törölni a Microsoft NET. 4-et,de mire elkezdené,már újra is indul. Illetve Feladatkezelőt is néztem,hátha ki tudom lőni azt,ami újraindítja,de nem találtam semmi ehhez kapcsolódó folyamatot.
Ötlet,esetleg volt már valakinek ilyen?
Tudom,hogy kicist off,mert nem teljesen Steamhez kapcsolódik,de itt talán gyorsabban választ kapok...főleg mert gyakorlatilag most használhatatlan gép.
-
ayo
veterán
sokszor volt mar szó róla gondoltam megosztom itt is: egy-két érdekes gondolat a korai hozzáférésről
Early Access exposes the lie that the best games should, or even can, be finished
-
ayo
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
nagyon gyenge jatek, szedd le a demot es bird ki a verfarkasig, szornyu lesz

-
Assimilator
őstag
válasz
dejaris
üzenetére
Szerencsére direkt leírtam, hogy nem csak anyagi előnye van. Vagy programnyelvi elven működsz? Ami zárójelben az tulajdonképpen ott sincs?

Na és ha sarcol akkor mivan? Abból szerezhetsz egy kis pénzt, hogy elindítasz egy játékot. Még játszanod se kell. Az a baj, hogy nem 10 dollárokat fizet? Nem értem. Kicsit olyan kezét nyújtja, de rohadjon meg amiért nem a karját adja hozzáállás ez.
De majd mindjárt jól megkapom, hogy tulajdonképpen én álomvilágban élek.
-
n@p@lm
addikt
ayo, index címoldalas lettél?

-
bajtokarpi
őstag
100%, hogy jó jelszót adtam meg! Pontosan azért, mentem fel, illetve próbáltam a yahoo saját oldalán belépni, mert a thunderbird nem tudott a kiszolgálóval kapcsolatot létesíteni. Vagy még egy dolog. ami hirtelen eszembe jutott, hogy "birizgálták" a fiókomat, és ezért van ez a problémám.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Steamtol nem fugg, a neted pingjetol es a hardvertol a gepedben annal inkabb. (proci keves lehet)
-
maross
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nekem nem jott be, sanctum/orcs must die wannabe, de vizet se vihet nekik (najo, sanctumnak talan
). A defenders quest: valley of the forgotten-t viszont nagyon eltalálták, bar az towerebb defense, mint a sang froid 
-
SenorGrande
senior tag
Napi ajánlat:
Sang-Froid - Tales of Werewolves -75% - 3,49€Tud erről valaki valamit? Érdekesnek tűnik, jók az ajánlásai is. Valakinek személyes tapasztalat?
-
Gyakran mondják hogy laggol a játék amikor én vagyok a host mw2 multi során, lehet ennek köze ahhoz hogy a steam néha lassú? Mert a netem ez :
Vagy lehet hogy a gépem teljesítményétől is függ hogy mennyire vagyok 'jó' host?
-
dejaris
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
A steam kartyakbol befolyo penzecskedet nem a valve adja puszibol. Sot meg abbol is lapatolnak egy jo nagy sarcot

-
Assimilator
őstag
Nem értem miért nekem írogat mindenki. Nem azt mondtam, hogy a Valve a király, csak logikusnak tűnő választ kerestem. Téma lezárva. Viszont az, hogy az EA-t jelen időkben bármihez viszonyítva pozitív példaként hozzunk fel, hát az elég érdekes. Én dolgoztam az EA-vel mint kiadóval, a legmocskosabb banda mind közül.
Mindenki ott lapátolja a pénzt ahol tudja, ebben nincs kivétel. Csak amíg pl. a Steam kártyákból némi előnyt (nem csak pénzügyi) a felhasználók is élvezhetnek, addig EA fronton kaptunk egy BF4-et, meg egy SimCity-t. Azokhoz kell is a support rendesen.
-
Mate
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
yahoo-t nem ismerem, de biztosan jó jelszót adtál meg? Gondolná az ember, hogy ha jó a jelszó, akkor nem kér biztonsági kérdést.
Illetve ha megkapod máshova is a yahoos emaileket akkor miért nincs meg a steamguard-os kód?
-
bajtokarpi
őstag
Szia!
Köszönöm az érdeklődésedet! Nos elég faramuci helyzet történt velem. Egy yahoo-s e-mail címre van regisztrálva a steam accom, amit kilenc évvel ezelőtt hoztam létre (mármint az e-mailt). Soha semmilyen problémám nem volt a yahoo-s mailel ezidáig. Beszerettem volna lépni a steam-be, guard kódot elküldte a mail címemre. Username, pass kitölt, majd bejelentkezés, és itt arcomba vágott egy biztonsági kérdést, amire nem tudom a választ (nem is emlékszem, hogy kitöltöttem volna ilyet), így kilenc év távlatából. Így nem tudom megnézni a guard kódomat, és nem tudok belépni a steam fiókomba. Tegnap írtam a problémámról levelet a steamnek, kértem, hogy változtassák meg az e-mail címemet. Annyi a mázlim, hogy levelező rendszert használok (itt az volt a gyanús, hogy nem érkezett meg rá a válaszlevél, ezért mentem fel a yahoo oldalára), és a régi e-mailek ezen keresztül megvannak, így csatolni tudtam egy hivatalos számlát a vásárlásomról. Amúgy évekre visszamenőleg megvannak ezek a számlák. Hihetetlen, de ez egy dominó effektus, ami lezajlik, ugyanis hetek óta át szerettem volna regisztrálni egy normális címre a fiókomat (hogy miért nem tettem meg?, mert ... voltam). Ha ez nem lenne elég, a telefonomon is fent volt a steam, de azt múlt héten újrahúztam, bár nem tudom, hogy azon keresztül tudtam-e volna e-mail cím változást eszközölni. Röviden tömören ennyi. Most próbálok nem idegeskedni, és bízom a steam-ben, na meg a jószerencsében, hogy visszakapom a fiókomat.
Köszönöm
-
Wolverine
félisten
válasz
Assimilator
üzenetére
A Blizzard kezel, és náluk a 48 órás reakcióidő csak akkor fordul elő, amikor nagyon feltorlódnak a bejelentések
Mindez úgy, hogy már kisebb a support létszáma, mint amekkora a csúcson volt. -
Qmi
tag
Dungeonland-et hogy tudom kártyássá tenni?
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Mikor jut el odáig a Steam, hogy magyar nyelvű telefonos támogatást nyújtson?
Amint a magyar világnyelv lesz.

-
cskamacska
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Ezt a legrosszabb vállalat témát hanyagoljuk, százszor sárosabb / korruptabb / embertelenebb multikat lehetne onnan előkaparni, de az amcsi neckbeardeknek úgy néz ki az a legnagyobb problémájuk, hogy nem elég kreatívak, olcsóak, és bugmentesek a szórakoztató szoftvereik.

Lehet szidni az EA-t és az Origin förmedvényüket napestig, de pont terméktámogatásban elsőrangúak. Mikor jut el odáig a Steam, hogy magyar nyelvű telefonos támogatást nyújtson?

-
dejaris
addikt
Hulyeseget lehet terjeszteni, es persze ha sokszor elmondjak akkor igaz is lesz. De attol meg en mindig 5-10 percen belul elo emberrel csetelgettem, ha problemam volt. Ehez kepest a valve... Attol, hogy megvalasztjak minden evben a legrosszabb valalatnak, meg ez nem lesz igaz. En nem hiszem, hogy ne lenne ott is jopar Kozgep feleseg es tarsai. Csak van egy bazis a neten, amelyik fujol, ha barmi tortenik.
-
Mate
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Meglehet, hogy évről évre ugyan azt a *art dobják piacra elképesztő árakon rákényszerítve az embereket a selejtes rendszerük használatára, de cserébe 24 órán belül küldenek egy sablon választ.
Azért ez steamnek legutóbb 3 napba telt.
Hát kérdem én ezek után, ki az a steam és ki az a valve EA-hez képest?
-
dejaris
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Es? Ok kifizetik a kisebb bevetel melle a sokkal jobb supportot, a valve meg meg csak pofatlanul lapatolja a penzt. Aranyokat kell nezni! Bar arra kivancsi vagyok, hogy amerikaban is ilyen minosithetetlenul viselkednek-e a vasarloval.
-
Csapoati
nagyúr
Nekem úgy tűnik, hogy a weeklong deals újabban csak Z-ZS kategóriás játékokra szakosodott. Pedig régebben voltak nagyobb címek is köztük.

-
Mate
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Visszaolvasva nem találtam meg, hogy mi a problémád. Nem lenne egyszerűbb megosztani velünk, hátha tudunk segíteni?
-
dorrme
csendes tag
válasz
Assimilator
üzenetére

csak,hogy annyira nem fontos,mert nekem van,de jó lenne ha valakinek lenne eladó -
dorrme
csendes tag
válasz
Assimilator
üzenetére
ígyvan,úgyértettem enyém aktiválva van

-
dorrme
csendes tag
sziasztok!
van egy bf3-am,de ismerősömnek kellene..
hallottam volt bundliban
valakinek nincs meg még?
cserélnék bármire.
üdv -
Assimilator
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A Valve részéről is van konzolos support elvileg. Mivel a Portal 2-t, L4D2-t, stb. ők fejlesztették, ha konzolon nem is ők adták ki.
-
válasz
Assimilator
üzenetére
Jó de egy EA számos konzolon is supportál... szóval az kompenzálhatja simán a Steam "nagyságát" ügyfélszámban.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg ha ismert cím.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Másokkal együtt játszható rész csak a skirmishre, és a Theatre of War pályákra korlátozódik, de azok közül is csak párra. 
)

eami