Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Kergeboci
üzenetére
Talán nem nagy spoiler, de a Ryujin küldetéslánc szinte végig ilyen immersive sim jellegű feladatokra épít és iszonyat szánalmas lett az egész, a játék el se mondja, mi fér bele és mi nem, de igazából mindegy is, mert végig lehet rohanni az egészen konzekvencia nélkül.
-
törölt tag
válasz
Kergeboci
üzenetére
Holnap agyalok majd még rajta, hogy mit lehetne még kipróbálni, egyelőre továbbra is 35-55fps között ugrál per jelenet (fű gen, npc tömeg). AA-t és AF-t kiiktattam .ini-ben, de érdekes módon ez sem sokat dobott rajta.
Belterekben pl aránylag jó, átlag ~50+, pedig a belterek annyival jobban ki vannak dekorálva, és akció is van többnyire.
Itt valaki azt állítja, hogy Linuxon már jobban megy, és nem crashel. Habár crash már az utóbbi 10 játék órában nekem sem volt..
-
válasz
Kergeboci
üzenetére
Jap, nem a shader újra rakása segített. A megoldás, ha cpu optimalizálatlanság okán beakadna fél percenként a játék: Battle Encoder Shirasé
Target, rányomni kétszer a starfield.exe-re (azaz futnia kell a játéknak), majd a csúszkát lehúzni -2 és -10 közé (nálam i3 cpu-val -8 bevált).
Simán fut dlss-el, high settingsen közepes kártyával és szar cpuval is, mint az álom (igaz, nem is hajtom az fps-eket). A világ és a játékban rejlő potenciál már így az első pár órában lenyűgöző, kíváncsi vagyok, hova fog ez még majd kifutni.
-
válasz
Kergeboci
üzenetére
Tényleg CPU probléma lehetett (ami zavaró, mert különben a megakadásokat nem nézve, tök jól fut).
Amivel próbálkoztam:
- dlss mód, mert hátha mégis csak (nem segített)
- task manager, prioritás állítgatás (nem segített, sőt, csak rontott)
- virtualis memóriával játszogatás, rendszer lemez tisztogatás (meg se hatotta, nem is számítottam másra)
- shaderek újra rakása (ezzel mondjuk megküzdöttem)a shaderek után kapásból ráeresztettem a rediten talált gyógyszert, a Battle Encoder Shirasé. Ez elvileg valami folyamat/cpu optimalizáló cuccos lehet, nem ismerem, felelőséget nem vállalok érte.
A redit tanácsát követve beállítottam (-2 és -10 közé a csuszka), és azóta fél órája nem volt semmi döccenés (viszonyítás képen korábban percenként, néha fél percenként volt) - lekopogom!Mivel a shader rebuild után nem teszteltem, akinél probléma van, az előbb csak ennyivel próbálkozzon.
A BES-t meg meghagyom a szabad akarat döntésének. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Kergeboci
üzenetére
letezik, elozo generaciobol a 7700Kn is szornyen fut
Gave: nagyon ugy nez ki iszonyatosan I/O erzekeny a jatek, olyat is lattam, hogy pciE5 m2 mellett kepes I/O bound lenni varosban (!).
AMDn dupla cache van. az, hogy segit a HT kikapcsolasa ha van eleg szal, altalaban azt jelenti hogy extrem erzekeny a szoftver a cache latencyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Le Mans Ultimate
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Foxpost
- További aktív témák...
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest