Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
bnet másnál is szarakodik?
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz
Eyesis
üzenetére
ha rank dongolsz, akkor "voltunk" ...ket-harom szezonig top masteresben, de akkor szinte minden nap jatszottunk 2-3 orat...most hetente van ennyi, nem is vagyunk masterben, mire feljutnank zarjak a szezont

de igen 1v1 egy masik jatek...Azt hiszem koztunk BBQ az egyik legjobb (ha nem a legjobb, 1v1 jatekos), de szerintem nagyobb szenvedes lenne vele feljutnom masterbe, mint DPetivel visszaverekedn-nk magunkat.
1v1-ben masra kell figyelni (plane masterben), mig nekunk 2v2-ben mar olyan szinten voltunk, hogy mondanunk sem kellett a masiknak, hogy mit csinaljon, nem kellett mondanunk, mert tudta az egyik, hogy mit kell tennie a masiknak, es viszont. Meghat 2v2-ben lenyegesen tobb variacio van....mivel nyit egy toss ellenfel, 4gate, 3gate robo, 3gate stargate, cannon, vagy esetleg exp...mivel kezd egy toss meg egy zerg (es akkor volt meg felwarpolas is!)
-
Eyesis
őstag
Jó, ha bronz vagy tényleg akkor lehet más, de én mint jelenlegi goldos, de voltam már diamond is, master még soha, mégis volt már nem egyszer, hogy megvertem egy masterest... igen, nem 2 órás makró játékban, de akkor is

Amúgy is, a sok v sok teljesen más játék, mint az 1v1... Itt Ph-n is van két nem masteresből álló páros, akik top masteresek 2v2ben..
A 3v3, meg a 4v4 méginkább ilyen... akármilyen GM, ha egyszerre betámadja 3, akkor jó esélye van megszívni
Igen, a ketrecharc nem lenne annyira vicces
De sc2 nem okoz maradandó testi sérülést 
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Eyesis
üzenetére
NE haragudj, valahogy engem nem hoz lázba az hogy.:
Figyeld, hogy szét alázott a GM - es.
Én magam részéről sokkal jobban örülök egy olyan partinak mint amilyeneket néha néha sikerem van játszani.
1v1 ezüst vs ezüst hasonló erőkkel 45 percig játszunk jó sokszor csatázunk és a másik játékosfél a parti végén beírja hogy goodgame.
Míg játszol egy GM ellen, vagy mester ellen, leaprít hogy csak mosolyog és rád írja hogy mekkora noob vagy.
Sajna volt hozzá tapasztalatom.
Szó szerint 1v1 be platinás kaptam és beírta nekem, hogy jókat nevetett rajtam mert olyan noob vagyok. -
BeLucZ
addikt
jobb ha hozzászoksz, tegnap én is toltam pár 4 v 4 partyt, 5 meccsből 0 win és sajnos mindegyik meccsen klasszisokkal jobb játékosokból épült fel az ellenfél csapat, ahol meglátom a klánelőtagot és hogy mind a 4en egy klánból vannak instant zárom be az sc2 és rejoin, abszolút unfair klánokat összeereszteni random vitézekkel
nagyon nagy teljesítmény TS-en megbeszélni a meccset és simán lehozni egy alap taktikkal 
-
oxox
addikt
rushrushrush....tegnap elott neztem Dragont twitch-en (azt hiszem O ismertebb jatekos, mondjuk neztek vagy 5-6000-en) ugy beszopott egy sima 6poolt, hogy orom volt nezni....persze BBQ-tol tudjuk, hogy nem kell scoutolni GM-ben
"csak 13szedo utan"...ezert is lehet meglepni a gurukat alattomos modszerekkel.mondjuk kell a minimum apm oda is...pl. ma 4v4-ben ket szilveres rusholt ellenem, amig en kinidzsaztam aranyra...ugy leszedtem a ket hullamban erkezo lingeket, hogy talan ket szedom esett el.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Eyesis
üzenetére
Mi játszottunk 50APM el parti elején.
A srác vagy aki ott játszott GM-ben kivert egy 220-at kellemesen.
Nem volt hosszú parti 5 perc alatt meghaltunk...Én szórakozás céljából játszom, és nem azért hogy olyanokkal játszam akik ellen egy csepnyi esélyem sincs, mert egy két fanatikusnak sok szabad perce van és egész nap kockul a számítógépe előtt...

-
Eyesis
őstag
Ahelyett, hogy örülnél, hogy GM-essel játszhatsz.. Ha mondjuk kedvenc játékosoddal 4v4eznél, akkor is kifakadnál, hogy a francért játszik JaeDong vagy Flash 4v4-et?
Amúgy sokszor félre kattintanak és véletlen 4v4et indítanak 1v1 helyett.. Na meg, ha elkezd 4 GM 4v4ezni, és kikapnak 5szor, akkor szerinted honnan tudja a rendszer, hogy most mi van? Azt mondta a Blizz, hogy teljesen el vannak egymástól különítve az MMR-ek 1v1, 2v2,3v3,4v4 esetén. -
oxox
addikt
1v1 nem szamit...ill. csak az adott liga szamit.
Gondolom direkt leverettek magukat, hogy funoljanak....vannak ilyenek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de ket gm-et meg en sem lattam egyszerre....random 2v2-ben platina vagyok, es szinten jott mar be gm...rush mas lehetoseg nincs (mi vertuk is random csapattarsal). ill. DPetivel is kaptunk anno GM ellenfelet. -
ÁdiBá
veterán
Ez vicc komolyan mondom.
Felnézek, mondom játszok egy 4v4-et.
1v1 silveres vagyok, 4v4 platinum. (maxi)
Nesztek, játszatok.... Marha rendes ez a blizz...
-
oxox
addikt
válasz
Eyesis
üzenetére
en 90-120 kozott mozgok, es jol be is lottel diaba
. mikor nem volt otthon a cenzura kicsit rafekudtem a jatekra, es meg is volt a dia nem tul nehezen, de 500 koruli toss winem van a 7227 jatekbol
.
de 1v1 mint mar korabban mondtam nagyon sablon nekem...ha figurazok hipp-hopp elbukom, marad a team.4v4-ben inaktiv voltam (voltam master is korabban), es egeszen silverig dobott le a rendszer a szezonok alatt...most jatszottam megint nehanyat, es igazan elvezem random fajjal (mondjuk az ellenfelek lehet nem tul boldogak, dehat nem en tehetek rola, hogy a 40-es apm-ek kozott virgonckodok)
-
ÁdiBá
veterán
Lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy mikor játszanak GM -esek minek nyomkodnak a parti legelején annyi billentyűzetet, azt se értem milyen parancsot ad ki.
Valaki ezt tudná nekem értelmezni?!Nem tudom mit nyomkod és azt se hogy egyáltalán miért mikor nincs se pénze, se épülete jó formán és egységese.
Mi ez a sok fölösleges utasítás?!
-
berbatov2
senior tag
Aha szóval van beépített tutorial, akkor meg fogom keresni. Köszi!
-
törölt tag
szerintem már az is elég lenne, ha betartatnák a rendszerükkel, a saját maguk által vállalt számokat.

Grandmaster 200 players
Master 2%
Diamond 18%
Platinum 20%
Gold 32%
Silver 20%
Bronze 8%
http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Battle.net_Leaguesjelen állás szerint az alsó két ligában játszik a játékosok cca 70%-a. pont a fentebb linkelt sc2.hu oldalon írta egy srác, hogy zerg haverja egy szezon kihagyása után mennyit csúszott. azért elég nehéz elhinni, hogy az ember ennyit "felejtene".
-
válasz
Eyesis
üzenetére
Tetszik a listád! Ez alapján ezüstbe való lennék :-) Egyébként ott is tartottam, amikor anno elb..ták liga rendszert. Akkoriban mindig bronzba sorolt, és pár hét után feldobott ezüstbe, volt sikerélmény, nem pedig állandó szopás a sokkal erősebb ellenfelekkel, akiknek 2-3-4x akkora APM-je van.
Jó lenne egy olyan noob liga is, ahol lassabb a játék (mint anno az elején az 50 kezdő meccs), így a kevés APM-mel rendelkező játékosoknak is lenne esélye értelmezhető mikrót csinálni. Persze magas APM-est nem beengedni ide.
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
direkt írtam, hogy a számok csak kb számok...
ha mondjuk egy 18 APM-es bronz játszik, hogy 99 APM-es bronz ellen, akkor sejteni lehet, hogy nincs az a valódi (nem hekkelt) MMR, ami alapján pariban lehetnének...A kilépés... egyszerű, ha DCzik előszőr 5 perc BAN, ha megint, akkor 10, ha megint ,akkor 20 és így tovább...
egy csomó játékban csodásan működik ez... LOL, CS:GO... -
BeLucZ
addikt
válasz
Eyesis
üzenetére
akkor is meg lehet oldani a kilépést, bezárja az ember feladatkezelőben azt csá
ugyanúgy instant lossamúgy a ligajellemzőket szerintem frankónk leírtad, én sem fogalmazhattam volna meg jobban, tényleg így kéne kinéznie a felosztásnak, de jelenleg összevissza van kuszálva az egész, 1 biztos, senki nincs a helyén

-
Winner_hun
félisten
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
master-t mindenkinek

Na de viccet félre téve, tényleg több a gyengébb játékos, és tényleg jó megkülönböztetni a jó játékosokat.
Tehát, top 200db játékos GM, ezzel nincs bajom, bár lehetett volna mondjuk 300, vagy 400...
Top 2-3% master, na ez nem mindegy, hogy 1000 aktív játékosból, vagy 1 millióból jön ki, de hogy mindenkienk legyen egy célja, amit nem könnyű elérni jó...
Ami nem jó az a többi liga...
bronznak annak kéne lenni, akinek átlag 20 alatti APM-je van, nem ismeri a hotkeyeket, nem ismeri az egységeket, nem derít, nem expel, nem ismer egy BO-t sem...silveresnek kéne annak lenni, aki már vágja a hotkeyek egy részét, néha derít is, próbál jó egységeket hozni, de nem tud mikrózni, összezavarható, nem droppolgat, és kb átlag 30 alatti az APM-je
goldosnak kéne lenni annak, aki már mondjuk átlag 50 APM alatt van, minden hotkeyt ismer, derít, droppol, mikrózik valamilyen szinten, de még nem túl ügyesen, pontatlan BOkat csinál
platinának annak kéne lenni, aki már mindent tud nagyjából de 80 APM alatti, sokat hibázik, de már jól játszik.
diamondnak kéne annak lenni, aki már 80 APM és mondjuk 130 APM közötti konrét BOkat csinál, tervez, derít, használja a derítést ilyesmi.
masternek meg annak, aki 130 APM feletti, és mindent tud, ha fiygel akkor pontosan...
az totálisan tökéletesen kurvára mindegy, hogy ezek a ligák százalékosan hogy oszlanak meg...
ha most elkezdt 10millió új SC2 játékos játszani, akkor 10 millió új bronzos lesz, és ettől a többinek nem kéne instant ligát lépnie előre, és ha 10millió bronz abbahagyja, akkor nem kéne mindenkit letenni oda...
APM vagy EPM 20 vagy 22 tök 8, ki lehet ezt is balanceolni, azt nagyon jól tudja a játék, hogy hotkeyt használunk e vagy sem ezeket muszáj használni, mert a főbb problémák ebből adódnak..Szerintem az sem lenne olyna retek szar, ha a világ összes sc2 játékosa megtanulna játszani, és 130 APM fölötti, mikrózni képes, makrózni tudó, többfelé figyelni tudó játékos lenne, és ezek mind masteresek lennének, és nem lenne bronz-diamond ligas... hiszen a master játékosok között is lehet sorrendet állítani. ha egy független oldalnak sikerult világszintű rangsort csinálni ligánként, akkor a BLizzarnak is sikerülhet.
A másik, hogy az a szupertitkos MMR ha akarám lehetne látható, és megnézhetném, hogy kinek hogy lett...
A harmadik, hogy egy jól sikerült chees vagy rush is alsó hangon 5 perc, nem tudom miért nem lehet egy ilyen korlátot felvinni, hogy 5 percig NEM lehet kilépni... ha valaki így is szeretne 20 at veszíteni zsinórban, akkor legalább csomó idejébe kerül...
A negyedik, hogy mi a francnak töltés ELŐTT kell 3 vagy épp 10 másodpercet várni? Miért nem mondjuk töltés után? Kedvencem, amikor van observer is, akiről nem tudni, hogy mikor tölt be, és bamm egyszercsak elkezdődik a játék... -
Winner_hun
félisten
-
netpeti98
addikt
-
oxox
addikt
no mindenkit dobal fel a rendszer?...lehet osszekene szednem a gyemant utan egy master pleccsnit?
, bar nagyon gondolkozok rajta, hogy kihagyom ezt a szezont, es kovetkezobe 5lossal leveretem magam bronzba, hogy zergel, meg terrannal probalkozhassak.... -
sala
csendes tag
válasz
Sident96
üzenetére
ja, hát nekem is csak átmeneti lesz a dicsőség....4 loss meccs után úgy vagyok, hogy "Sok nekünk ez a meló, Tibi...." (Argo)
na de mind1....az 1v1 karrier mellett már örökre ottmarad, hogy voltam valaha gyémánt...az unokák meg majd nem fogják tudni, hogy csak 6-7 meccs erejéig -
-
sala
csendes tag
Hello Srácok!...anno még WOL idején, meg Hots elején mid platina voltam. Aztán meló, család, stb, lecsúsztam goldba, aztán ott tengődtem már legutóbbi 2-3 szezont.
Tegnap patch telepít, 3-4 játék, gold -> plat...végre..."mint a régi szép időkben", akkor tolok már még párat. 5 meccset játszottam: plat -> diamond
(még soha életemben nem jött össze, pedig szerintem bőven túlvagyok a fénykoromon)Nem tapasztalt más ilyen gyors dobálózást a patch óta? Nem mertem tovább játszani, mert pont nem érnék rá 28-tól az IEM-re....hátha lassan már oda hívnának

Köszi
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Na most én is kaptam egy volt kétszeres mastert, aki e szezon első játéka után diamond lett, második játéka pedig én voltam..most épp top gold vagyok, hát elég érdekes volt

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyen upload kell egy ilyen 720p-s streamhez?
-
Winner_hun
félisten
-
hobizoli
nagyúr
en kajak nem ertem ezt a besorolas dolgot, 2v2-ben haversraccal egy hete 1. helyen allunk, 2x annyi gyozelem, mint vereseggel, mogottunk a masodik 99 ponttal van lemaradva 10 gyozelem 17 vereseggel
es nem kerulunk feljebb a bronzbol
-
Sident96
tag
Érdekes az új rendszer. Tegnap gold-ban szenvedtem, ma reggel feldobott platinába. Játszottam 4 meccset, abból első kettő bukta. És most feldobott diába.

-
nonsen5e
veterán
22-21 mellett felverekedtem magam silverbe. Utolsó 3 mérkőzés az már mind silver ellen volt. Grandmasterek, jöhettek!

Amúgy a baneling-->swarm host-->mutalisk valami elterjedt op cucc? Minden zerg ezt csinálja mostanában ellenem több-kevesebb sikerrel.
-
föccer
nagyúr
Valaki 2v2?
üdv, föccer
-
LK
addikt
Köszi srácok,a fenti szöveg azt sugallja,hogy a starter edition-nel hots-os haver nélkül is megteheted ugyanezt.Ezt egy kicsit furcsállom.
Foxmulder89 : Majd megnézem

-
-
LK
addikt
válasz
Ghoosty
üzenetére
Ez alapján gondoltam:
"Itt az idő, hogy kijelentsük: ingyenes a StarCraft II ! Ettől a verziószámtól kezdődően ugyanis mindenki számára elérhető és játszható a játék több funkciója is, miután a Starter Editiont újragondolták a fejlesztők. Mindenki “nyüstölheti” mindhárom fajt, kipróbálhatja az összes pályát, beleértve az Arcade módot is. Az fogja megvásárolni a játékot, aki a kampánnyal is szeretne játszani, illetve a StarCraft II Ladder ranglétráján is ki szeretné magát próbálni. " (forrás:SC2.hu)
Na,ez alapján tettem fel tegnap a kérdéseimet,amire nem nagyon válaszolt senki. A wol -ban a HOTS fülnél csak videót találok,semmi mást. A fenti szöveg szerint,viszont a starter edition--ben custom game-ben tolhatom a HOTS-ot. Próbálok itt is infót kicsikarni a hozzáértőktől,csak teljes választ senki sem ad. Jó lenne ha egy starteres válaszolna erre,de nem ismerek egyet sem
-
LK
addikt
Hali!
A WOL fent van nekem,de olvasom,hogy a Starter Editionnnal lehet HOTS-al is játszani,míg akinek a wol megvan,az csak HOTS-os kolléga meghívására teheti ugyanezt. Most jól értem,több joga van az újjonan belépőnek,mint akinek már megvan az alap játék??? Starter Editiont nem tehet fel véletlenül az is akinek megvan a wol???
Köszi
-
-
Eyesis
őstag
Én kicsit aktívabb voltam patch előtt is, modnjuk kb 25 game.. patch után is toltam kb 15 gamet.
még mindig silver vagyok, de már csak 11 pontot kapok egy win-ert nem 30at..
winratem 66% a balance fintora, hogy pont az op protoss ellen vagyok a legjobb, 75%, de 41 game még nem elég ahhoz, hogy ez a statisztika bármit is mondjon.
Néha elég erős "silver"-est kapok, néha meg inkább bronzos "silver"-est..
Még mindig silver vagyok, nem rakott feljebb, de küzdök
Nem tudom mi változott a ladderral, de olyan egetverően nagy változást nem látok, ami nem is feltétlen baj...
Szerintem nagyjából 100 game után (úgy hogy 2 game között nem telhet el 2 hét, és egy szezonban van lejátszva minimum ennyi) akkor lehet véleményt alkotni a winrateről és a ligáról... addig csak a rendszer is csak találgatni tud..Nekem egy fő bajom van, hogy nem írja ki azt a misztikus MMR számot... Nem tudom, hogy kinek fájna az, ha látná mindenki, hogy az adott ligában MMR szerinte fölfele, vagy lefele húz...
-
válasz
mikromanus
üzenetére
kulcsszó: ladder - mert az volt a téma...
-
mikromanus
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jelenleg ez nem Kiemelt topic ilyen szempontból nekem. Meg ha nincs konkrét célszo, akkor nincs mire beizzitani a keresőt. Tobb tucatból kiválogatni ami nem sírás és hiszti, de úgy hogy a keresett téma ne essen ki, az nem egyszerű. Sc2-ben az inkább hagyjuk a fenebe kategoria. Mashol azert visszaolvasgatok.

-
Winner_hun
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Könnyebb visszaolvasni vagy keresni.
vs.
Ezen az oldalon most 120 hsz van, előzőn 200. Tényleg elég lett volna 220 hsz-t végigolvasni, de annyit nem ér.
Ennyire azért ne alázd magad.
-
mikromanus
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
100 Mbit-es net. Most mit spóroljak? Könnyebb visszaolvasni vagy keresni. Nem szeretem a korlátokat.

-
Winner_hun
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
200-as listázás omg, minek? 25-ös azt csókolom, bőven elég.
-
Sident96
tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Én egyáltalán nem vettem észre ezekből semmit. Mióta kijött patch, elvileg még rosszabb lett, én úgy érzem, hogy azóta sokkal gyengébb játékosokat kapok
De ez a saját tapasztalat. És ha érdekel valakit egy tanács: ne idegeskedj, légy nyugodt. nincs semmi tétje, csak játszol. Mindig veszteni fogsz, ha sokat játszol beáll 50%-ra. Felmész egy pro. streamre, ők is ugyanígy veszítenek. Ebben a játékban fejlődni kell, nem győzni. Az pedig szerintem természetes, hogy a játék célja, hogy az ellenfélre nyomást gyakorolj
Saját vélemény, remélem segít valakinek. Jó ladderezést, gyönyörű szép napot! 
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Néha ad statisztikailag sokkal jobb ellenfeleket, de az hogy valaki ekkor meg akkor akármilyen is volt, nem feltétlenül jelent sokat. Lehet, hogy azért van sokkal gyengébb ligában mert másik fajjal tolja, egy kézzel játszik vagy két monitoron játszik két meccset egyszerre..ki tudja

Viccet félretéve, egyáltalán nem olyan rossz mint ahogy itt sokansírnakírják, főleg ha már lejátszott az ember egy jó 50-100 meccset a szezonban. Addigra/onnantól beáll az ~50% win rate. Fajonként lehetne külön besorolás, az tényleg egy értelmes dolog lenne. -
mikromanus
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ez az a része, hogy aki kihagy 1-2 fordulót az előről kezdi a besorolót és az előrelépegetést (régiMMR törlés, vagy mi)? Vagy az ilyen régi "Jók" valahogy beragadnak az alsó ligákban és nem is tudnak kitörni jó darabig? Csak mert korábban is volt szándékos visszaeső réteg. Meg itt is többen írták, hogy már nem olyan jók vagy nem akarnak fent stresszelni és nem akarnak feljebb jutni. Az ilyen szándékos lemaradókkal nem lehet sokat kezdeni. Vagy blizz még a lehetőségek határain túl is bénán kezeli a helyzetet?

-
mcwolf79
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Röviden :
Arról van szó, hogy a ladder faxsága miatt az alsó ligák tele vannak ex gyémánt - platina és társai játékosokkal, ezért a tényleg odavaló játékosoknak nagy élvezet ott játszani / szopni. -
mikromanus
veterán
válasz
üzenetére
Mégis miről beszélsz?:
"elég lett volna másfél oldalnyit visszaolvasnod"
JA. Elég lett volna. Ezen az oldalon most 120 hsz van, előzőn 200. Tényleg elég lett volna 220 hsz-t végigolvasni, de annyit nem ér. Igazad van. Ez nem vicces. Ha lusta vagy, akkor ne írj annyit, csak linkeld be! Nem olvasom napi szinten ezt a topicot, mert annyira nem vagyok aktív sc2 fronton mostanában, hogy érdekeljen napi szinten minden kis észrevétel és hozzászólás. Ha benézek, akkor meg nem olvasolk vissza 40-50 (vagy 300) hozzászólást, csak max akkor ha egyértelműen utal másra az érdeklő téma, vagy válasz egy korábbi hsz-re. Ha büdös a minimális segítőkészség neked, akkor inkább ne is válaszolj a kérdésre. A válaszolt kérdésben nem egyértelmű, hogy a "Hiba" milyen súlyos. Kritikus, vagy csak szubjektív vélemény, mert nem tetszik az írónak. Ha szubjektív ok (kb "jaj de ronda a creep színe" kategória), akkor nem igazán érdekel. egyszer elolvasom és megjegyzem esetleg. Nem fog érdekelni a korábbi 10-20 hozzászólás, ami szintén inkább "ződ creepete akarunk mer' csak" jellegű. De azért mégse szerencsés úgy rákérdezni, hogy: "ez most hiba, vagy vernyogtok mert nem megy?". Érthető okból ezt nem tolerálnák azok akik írták. Főként ha számukra nem elhanyagolható a hiba/balance probléma esetleg.megjegyzés: nem, most se találom. Linkelné valak Közlegény Vzarmo által jelzett hozzászólást/hozzászólásokat?

-
execute93
őstag
Streamelek http://www.twitch.tv/bbqs01
-
adrian360
őstag
Photon Overcharge 60 sec -> 50 sec
Time Warp 75 energia -> 100
Ghost-hoz nem kell energia upgrade
Hydralisk 100/50 -> 100/25
előre látom milyen nagyszerű lesz PvZ ben mindenki hydra allinezni fog

-
törölt tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Szövegértés egyes és még mindig nem vagy vicces. Inkább ne erőlködj. Ha pedig csak trollkodni akarsz, keress mást.

-
törölt tag
válasz
mikromanus
üzenetére
elég lett volna másfél oldalnyit visszaolvasnod, ehelyett a "frappáns" hsz helyett.

-
netpeti98
addikt
válasz
üzenetére
Jó nem is azt mondtam, hogy ezekkel a portrékkal megváltották a világot. Illetve, tényleg csak pár kisebb hasznos funkciót kaptak azok akik megvették a játékot.
Én is érzem a besorolási rendszer problémáit. Mondjuk lehet még adni kell neki egy kis időt, hogy beálljon az új MMR rendszer (már ha változott valamit), de ehhez senki ne fűzzön sok reményt.
-
-
berbatov2
senior tag
Beregeltem, megrendeltem, de ötletem sincs hogyan lehetne kifizetni.

-
berbatov2
senior tag
Új játékosként kérdezném ( SC2: Wol), hogy battleneten gondolom külön van választva a WOL és a HOS. Olyan kevésnek tűnik a játékos valószínűleg azért mert mindenki már a kiegészítővel játszik ugye?
Sajna nem vettem meg a kiegészítést is amikor akciós volt, most meg sajnálok rá kidobni 40 eurót.
Amúgy sok olyan múv van amit látok más játékosoktól amit az összefoglalóban nem látok. Nincs erre valami kisokos?
Üdv mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az utolsó győzelem egy szimpla kilépés volt az ellen részéről pár másodperc után, mondjuk a többiben kitettem magamért. 

"csak 13szedo utan"...ezert is lehet meglepni a gurukat alattomos modszerekkel.
(még soha életemben nem jött össze, pedig szerintem bőven túlvagyok a fénykoromon)