Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icons

addikt

Hello!

Egyik ismerősöm, aki Tvel játszott mesélte, hogy ha lehoz pár ghostot, akkor sok esetben veri a protosst. Eddig alsóbb ligákban senki nem hozta le őket ellenem, de most megörtént, és nem tudtam vele mit kezdeni:D

Gateway unitokkal nyitottam, hoztam hozzájuk 3 darab colot, erre lehozott 4-5vikinget. Hoztam HTkat a serege ellen, majd ezekből nyilván archonokat csináltam. Viszont ezek elolvadtak a ghostok ellen.
    Mit kellett volna csinálnom? Volt 4-5HTm, de elég jó upgradjei voltak, és egy tonna medivac, amivel simán felhealelte őket.
    Szerintem: 200as pop limitje van. Tehát nem tud mindenre felkészülni. Ha sok medivacot csinál, nem lesz elég dmg-je. Ha sok vikinget hoz, akkor nem a HTkkal tudom legyőzni. Ha sok ghostot hoz, akkor colokat kell csinálnom. Ha mindenből egyenletesen hoz, akkor vagy colo vagy HT, de abból sok.
    Lehet, hogy alapvetően a gondolkodásommal van a baj, de bio ellen ez a két egység az, ami durva dmg outputot tud tolni. Archon se rossz, de relatíve hamar elfogy, ha van pár ghost, akkor el is tűntek.

Köszönöm a segítséget!

Egyébként zseniális meccs volt, ha valakit érdekel feltöltöm a replayt. Próbáltam harrasolni, de még annyira nem megy a játék, bioval simán fogta őket. DTre gondoltam, de nem éreztem, hogy lenne időm még arra is menni, pedig bejött volna szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés