Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Nah, most egész jól sikerült. Ha netán nézte valaki, a minőség milyen volt, elfogadható? Nem lagolt meg ilyesmi?
-
Eagl3
veterán
valami gyorsgomb be van állítva a progiban amit ha megnyomok elnyomja a képet XD
beállítottam, már jó lesz

-
föccer
nagyúr
Estern Eu-ra volt állítva. Most átraktam CET-re a saját időzónámat. Most nekem is 19:00-t mond...
Mode of Play 1v1 Starcraft 2, Single Elimination Tournament
Start Date Sat Apr 23, 19:00 CET ( 1d 4h away)
Checkin Starts 30 min before start date ( 18:30 CET)Bár ezt nem igazán értem. Elvileg tök mindegy, hogy én milyen időzónában vagyok. A verseny CET szerint ugyan akkor kell, hogy legyen...

üdv, föccer
-
Eagl3
veterán
Játszok egy-két gyakorló meccset, ha van kedve valakinek megnézni, itt a [link]. Minden tanácsot szívesen fogadok

-
JSaN
addikt
Na mondom ideje megint tolni 1v1, mert mar tavaly toltam utoljara.
eredmeny:
Asszem megint egy felevig hanyagolni fogom.

-
föccer
nagyúr
Mode of Play 1v1 Starcraft 2, Single Elimination Tournament
Start Date Sat Apr 23, 11am PT / 2pm ET / 20:00 CET ( 1d 5h away)
Checkin Starts 30 min before start date ( 10:30am PT / 1:30pm ET / 19:30 CET)üdv, föccer
mod:
Jól látom, hogy ez ma este lesz? Még meglátom, hogy egyrészt meddig melózok, másrészt estére van-e már programunk Mamócával.
üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz
föccer
üzenetére
"Leírásban szerepel, hogy CET szerint 20:00-kor van kezdés, és fél órával előtte van bejeletkezés."
es ezt hol latod?
mert a z33k-en Sat Apr 23, 19:00 CET szerepel, a huntournaments-en meg szombaton 19:00amugy checkin a z33k-en lesz, balfent van egy check me in now! gomb (egyelore inaktiv)
en meg gyakorlas gyanant beneveztem erre is, ha gondolod es van idod, gyere ide is
-
-
adrian360
őstag
minden infó itt :
http://huntournaments.com/ -
JNashville
senior tag
Na, úgy néz ki végre érkezik valami hivatalos infó majd a HotS-ról. És nem is kell sokat várni.

-
föccer
nagyúr
-
rt06
veterán
gomtv ingyenes stream-jen csak nekem nincs hang?
-
_OldBoy_
tag
-
Alg
veterán
Socke és az ő P taktikái indul perceken belül
PvP-nap lesz ma.
-
Alg
veterán
Az első tényleg elég gáz, látszik hogy arra megy ki az egész hogy bunkóskodjanak kicsit egymással mert a 14-15 éves fanoknak ez tetszik... (Lásd még egyes kommentátorok "IdrArage" videói) - mondjuk CombatEx kicsit megszeppen mikor elkezdik spammelni a e-mail fiókját
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A második, Spanshwa-s viszont hatalmas, durván látszik, hogy Day9-nál többet ma kb. senki nem tud erről a játékról, szinte másodpercre pontosan előrejelzi mi fog történni

-
-
föccer
nagyúr
Sokkal jobban szeretek low-end játékot játszani. Megérte visszaküzdenem magamat ezüsbe
)üdv, föccer
-
Ghoosty
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Köszi, gyorsan meg is néztem és "out of stock" azaz nincs belőle. Bár fogalmam sincs, hogy hogy tud elfogyni a letöltés.
(Gondolom a kód fogyott el, de akkor is vicces.)Azért az nem semmi, hogy eszembe jutott, hogy ha CE-t vettem volna, lenne SC1-em, erre 2-en felajánlják, hogy elküldik a sajátjukat és 3-4 helyről azonnal árajánlatot kapok. Ha ez az élet minden területén hasonlóan mennének a dolgok, nem is vágynék el Magyarországról.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Ghoosty
üzenetére
[ennél olcsóbbat sztem nem találsz]
Korrekt, megbízható oldal.
Ja,most látom hogy out of stock
Akkor vissza az egész. -
hajsza
aktív tag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Ha pesti vagy, vagy könnyen be tudsz oda menni, akkor a CD Galaxisban is meg tudod venni az SC1+BW párost 2000 Ft-ért. Az 576 KByte-nál is lehet kapni, de ott 3000-et kérnek érte.
-
-
Ghoosty
őstag
Köszönöm a felajánlásokat, de én be is regisztrálnám, hogy mehessen a multi is és gyanítom a tiétekkel ez már meg is történt. Meg ha tényleg lehet szerezni 2000 Ft körül csomag akcióban amit cyla említett, akkor még olcsóbban is megúsznám, mint a szállítási költség. Majd körülnézek én is a teszkóban.
-
rt06
veterán
válasz
föccer
üzenetére
"...sokkal jobban szórakozok"
ez a lenyeg, nem a plecsni
jah, ha mar plecsni, haver SeleCT-tel egy divizioba kerult (pontosabban SeleCT kerult haverral egy divizioba, haver hatodikkent kerult bele, SeleCT csak kesobb) - amennyire tudom, o amugy az elso ph-s master (marmint haver, nem SeleCT)
-
föccer
nagyúr
Sikerült magamat leküzdenem ezüst ligába

üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz
Ghoosty
üzenetére
igen, 12 egyseg lehetett egy kijelolesben
az utvonalkeresese valoban nem az igazi, meg az sc2-es ultraknal is sokkal butabb nemelyik egyseg (pl a ht kepes nyilt terepen eltevedni)a felbontasnoveles szerintem nem megengedett, legalabbis dioban tiltva voltak a hasonlo mod-ok
en nemreg jatszottam winner-rel par meccset, akinek szinten nem volt meg eredetiben....amig fel nem vilagositottam, hogy a CE melle megkapta azt is ^^
-
Ghoosty
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Ezzel egyet értek, de én csak a grafikát elemeztem. A többi dologban tényleg sokat fejlődött a játék, bár az útkereséssel pont nem vagyok megelégedve. Főleg akkor, amikor van egy kis rés, ahol már nem fér át az egység, de az útkereső algoritmus meghülyül és csak azért is ott akar átmenni, pedig ha a blokkoló egység másik oldalról próbálna kerülni, simán mehetne.
Én is 12 egységre emlékszem, hogy lehetett 1 csoportban.
(#20244) JSaN Nekem az nem volt meg eredetiben és a gépemen sincs fenn, de azért köszönöm.
Ezzel amúgy BattleNetre is fel lehetne menni, vagy "illegálisnak" minősül? Elég nagy előnynek tűnik, hogy nagyobb részt lát az ember.
-
föccer
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor 18 egységet lehetett egyszerre kijelölni. Monsjuk BW-ben talán nem is tudott az ember akkora hatalmas seregeket építeni. Sokkal lassabb volt a játékmenet, mint a 2-ben. Egyébként nemrég (amikor megjelent az bw mod az sc2-höz) elindítottam a régi játékot, gondolván, hogy nosztalgiázok egy kicsit, de nem nagyon tudtam vele játszani
Sem a kezelése, sem a grafikája nem volt ugyan olyan, mint régen. Mondjuk én high grafikával tolom még a nagyobb meccseket is. Szóval szerintem hamar hozzá lehet szokni a "jóhoz". 
üdv, föccer
-
kovsol
titán
válasz
Ghoosty
üzenetére
BW az 640x480 256szin, ha win7 -t használsz itt már nem húzza szét megtartja a képarányt cserébe fekete csík van a monitor szélén, de szerintem ez belefér. Nagyobb gond szerintem az, hogy a kijelölt csapatokba csak 12(?) egység fér be, és az útvonal kereső algoritmus is elavultnak mondható
-
Ghoosty
őstag
A BW grafikájának legnagyobb hiányossága, hogy nem támogat nagyobb felbontású monitorokat. Nem tudom azóta volt-e már patch, de szélesvásznú monitoron durván szét volt húzva a grafika. Mivel nem támogat nagy felbontást, így muszáj alacsony felbontású képeket használni. Azzal egyet kell hogy értsek, hogy a rajzolt nem 3d-s grafikai stílust jobban szerettem én is és időtállóbb is. De ha a kettőt egymás mellé állítom, egyértelműen szebbenek találom a SC2-t, mint az egyet. De ha a low grafikás SC2 és a BW közül kéne választani, akkor a BW-s grafikát választanám.
Az egység épület megkülönböztetést már más is említette, de még sose volt ebből problémám, de el tudom fogadni.
(#20239) AlyArkhon: Szerintem a készítők között nincs átfedés vagy nagyon kicsi. Amúgy azt olvastam legutóbb, hogy gyakorlatilag kész a d3, már csak finomhangolás folyik és vannak róla hírek, kiadott képek, bluepostok, nyilatkoznak róla, hogy béta várható, de SC2 kiegről az ég adta világon semmi. Az az egy kiszivárgott videó, de azt inkább nem akarom előre megnézni, mert durván spoileresnek mondták akik látták.
-
föccer
nagyúr
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Remélem azért nincs info a kiegről , mert 1500%al a diablo 3-at csinálja a létező összes blizzardos alkalmazott. Azzal egyenlőre kicsit jobban le vannak maradva mint sc2 kieggel .. Pár év késés mi az ?
Van mit behozniuk, szal hajrá sc2 kieg meg ráér majd azután ..
( legalábbis részemről , az tuti hogy amint megjön dio3 megint polcra kerül sc2 ) 
-
iSonic
addikt
-
iSonic
addikt
Platina Kupa közvetítés [link]
-
celf
őstag
grafikailag a BroodWars sztem tekinthető véglegesebbnek. mondjam azt, hogy a régi jobban tetszett?
sztem az újabb 3D-s grafika még mindíg elég gyerekcipőben jár... tehát magához képest sokat fejlődhet még. (legalábbis szerintem), tehát ha se híre se hamva az új résznek... egyszerűen le fog maradni grafikailag, vagy pont, hogy már izmosabb gép fog hozzá kelleni.de nem akarok szakérteni, csak elmélkedek

-
föccer
nagyúr
válasz
Ghoosty
üzenetére
Kikerült pár hónapja egy félkész videó, ami a HotS egyik videója volt. A Blizz vadul tagadott, de olyan hihetettlen gyorsan eltávolították a videót az összes megosztoról, hogy alig lehetett megnézni. Persze mindenhol az Blizz-Activision kérésére hivatkoztak. Szóval tekinthetjük azt a videót a HotS egy átvezetőjének. Abban eléggé jól körvonalazódni látszódott a történet. Csak azt nem lehet tudni, hogy a videó a kiegészítő elején, vagy végén csatlakozik a játékhoz. Talán valahol le van mentve, ha valaki nagyon kíváncsi rá, akkor előásom. Bár megnézni már a spoiler miatt sem ajánlom

üdv, föccer
mod: cyla:
Grafikával? Milyen grafikával? ^.^
üdv, föccer
-
Ghoosty
őstag
A grafika szerintem a játékosok nagyrészét nem érdekli. Rengetegen játszanak low-on és még a BW is elég népszerű pedig grafikailag sok kívánnivalót hagy maga után.
Ami engem jobban zavar, hogy tényleg semmi hír nincs a kiegről. Pont nemrég én is érdeklődtem, mert nem hittem el, hogy nincs hír. Ami annak fényében furcsa, hogy év végére volt egy előzetes terv a kiadásra.
Amúgy haja tuti úgy marad, mert a blizzconos képen is ugyanez a haj szerepel, csak ott Kerrigan ghost ruhában van. Szerintem megmarad a zergek irányításának a képessége, csak emberséges lesz.
-
celf
őstag
tehát akkor nagyjából semmit nem tudni, csak hogy mi lesza következő rész.
különben meg Kerrigannek még zerg haja volt az utso introban.... de nem hiszem, hogy ennek bármi jelentősége lenne. bár ki tudja.Annyi, hogy akkor a Zerg kiszabadul ebből a "ki kell irtania protosst meg a terrant" felsőbb utasítás alól, és talán önálló lesz.
Illetve esetleg teljesen Xel'Naga befolyás alatt lesz, hogy nincs többé a Queen of Blades.
mondjuk akkor nem értem miért Heart of the Swarm a cím...Ami még érdekes lenne, ha kiderülne, hogy a Xel'Naga nem csak gonosz lehet, hanem vannak esetleg jószándékú "istenek" is...
de ez, hogy semmi, zéró, hír nincs, hogy mikor jön.... mire megérkezik félig elavul a grafika...
-
föccer
nagyúr
Én addigra már el is fáradtam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap délben jön az e-mail főnöktől, hogy x feladat, meg kell csinálni. Határidő 04.26. Ok. Délután közli, hogy igen a határidő még mindig jöv hét kedd, de holnap elő kell adni az eredményeket. (gyak csináld meg holnapra). Tegnap kb éjfélig csináltam. Ma kora reggel bent vagyok. kb 1/2 órája készültem el vele. Kinyomtatom, és pont összefütok azzal a személlyel, akinek elő kellene adnom az eredményeket. Mondom neki, hogy, megvan az anyag, én kész vagyok. Hát őőő. Majd holna valamikor

Kösz b+
üdv, föccer -
sith7
félisten
07:32 - kor a GLS futár megérkezett a nyereménnyel !

-
sith7
félisten
Toltunk 4 db 2v2 - z, az első 3 -at nyertük, a 4. - et, az utolsó előtti támadásnál rontottuk el , a poén, utolsó támadásnál 1 mineralom, és 7 gas - om volt

Ez volt a vagy nyerünk, vagy vesztünk támadás ...ettől függetlenül jó meccs volt
-
_OldBoy_
tag
Héten nem nagyon van időm az SC2-re, de volt két epic sztori - remélem még nem volt itt:
Destiny vs CombatEX grudge meccsek, folyamatos BM skype-on, nagyon lehet rajt röhögni
Spanishiwa funday monday meccsei, 1:22-től érdemes nézni a streamet, közben day9 felhívja és végigdumálják a meccseket, játszik CombatEX ellen is aki stream cheatel, aztán beszáll a beszélgetésbe LiquidTyler is, hatalmas. (itt folytatódik)
-
Alg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)