Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Opre szerver + 2 klienses és szolgáltatásos beadandó ami páros munka lett volna egyedül toltam le mert beleszart a társam, tanárt nem láttam a félévben mindent demonstrátor tart van olyan tárgyunk (digitális rendszerek, ALU és alap tervezési feladatok) 2x tartottak konzit amúgy egy fél hiányos fél katyvasz pdf halmazból OMB módszerrel tanulj.
Nem véletlen kértem segítséget és hagytam a végére dolgot nem épp lustaságból. Szeptember 1 óta ~200 km-ert mentem motorral, mikor ügyintézni kellett beszaladnom a TO-ra vagy a városba, egy út oda és vissza ~40km.

Nem jött be...!
Ösztöndíj megtartására gyúrok, leakarom cserélni a Delkevic dobot egy teljes GPR rendszerre, dob + leömlők + sport kati.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parfüm topik
- Whisky topik
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ösztöndíj megtartására gyúrok, leakarom cserélni a Delkevic dobot egy teljes GPR rendszerre, dob + leömlők + sport kati.