Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Valahogy nehéz elhinni, hogy csak gyorsmegoldásként van így, mert a prepared statement használata nem jelent érdemben plusz időt ahhoz képest, hogy konkatenálod a query-t, és azzal szenvedsz, ha már legalább egyszer használtál prepared statementeket. Tényleg nem csak szopatásból találják ki ezeket, hanem a fejlesztő megsegítésére. Hidd el, miután úgy használod, sokkal minőségibbnek és átláthatóbbnak fogod látni a saját kódodat is. Jótanácsként mondom, nem csak hogy cseszegesselek, még ha úgy is tűnik...

"Igen notepad++-t használok, mert nekem ez a kézre eső megoldás, több képernyős módban egyszerre 4 felületet látok egyszerre, másra nincs szükségem.
"
Egyáltalán nem értem az összefüggést. Miért, egy normális IDE használatával nem tudnád mindezt megoldani?
Pont most írtam a másik topicban, hogy nem nagyon értem, akár egy kis projektnél is mire jó, hogy nehézkesebbé tesszük a dolgunkat azzal, hogy minimális fejlesztőkörnyezeti támogatást sem kapunk kódolás közben. Ujjbegy-és csuklóedzés, vagy mi?"Az aposztrófok zavartak be, mert utána nem jelentkezett a jelenség.
"
Ennek nem sok értelme van így, mivel azt mondtad, hogy egyszer sikeresen feltöltésre kerül az adat, máskor meg kinullázódik. Ha épp sikeres volt a feltöltés, és akkor is idézőjelben volt, akkor az miért volt sikeres?
Szóval valami más lesz ott a probléma, és később is előjöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"