Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Nekem a problémám megint csak ott van, h ellentmodnást érzek.
Szóval mégis csak szükséged van egy másik táblára.
Ahol mondjuk település adatokat tárolsz. Ekkor viszont már minek a string?
String join amúgy is lassabb lesz feltehetőleg, persze biztos elmegy úgy is, de végül akkor amúgy is lesz szükséged join-ra.
Nagyon egyszerű tesztelésen kívül pedig nem látom még mindig a rációt a kézzel túkálok a táblában érv mellett. De ekkor is én nem kézzel turkálnék, hanem query-vel populálnék be minta adatot is talán.Egyébként a karakterkódolásra bár azt mondtad, nem lehet gond, én mégis idegenkedek ilyen-olyan spec. karaktereket használni (bár konkrét példa most nem jut eszembe), az int index az viszont biztos, h teljesen egyértelmű és hibamentes lesz.
A hatékonysági kérdésekkel csak akkor érdemes ilyen mélyen foglalkozni
Feljebb még te linkeltél performance eredményeket a sztring tárolás védelmében, akkor fontos volt. Ha valaki negatív performance eredményt említ akkor már nem fontos?
U.i.:
Most téynelg nem kötözködni akarok, csak még mindig nem látom a hasznot. De persze ettől még nyugodtan tárolhhatod így, nincs ezzel gond, engem legalább is nem zavar.Nem zavar, amíg nem kell más ilyen DB-jét migrálnom. Sajnos kellett már, nem volt jó

Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VGA kibeszélő offtopik
- RAM topik
- További aktív témák...
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest