Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem van-e arra valami mód, hogy egy Duó csomagnál felcseréljem melyik fiók legyen a fő és melyik az... al? Leszámítva hogy lemondom és utána előfizetek a másik csomagra. Több oka is van, főleg a fizetési dátum és nagyobb kontrol a csomagnál. Valamint hóközben aktiváltam a Duót, így 9.-értől 3.-ára eset a fizetési dátum.
A lemondás azért bajos, mert a nevelt lányom használja és azt mondja ha lejár akkor elveszít mindent! Persze csak a letöltéseit, amit nem rétke mert 100 GB-os mobilnetje van és itthon korlátlan wi-fi. Én meg takarékosságból a 700 Ft-tal több Duó csomag kedvezőbb, mint a családi ,ami nem lenne kihasználva vagy ha én előfizetnék más szolgáltatónál (Deezer), tavaly pl. triálokon és promókon élétem. De az is tény: nem hallgatok annyit zenét mint anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs