Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
üzenetére
Ha akarsz segiteni akkor tedd, ha nem akkor ne válaszolj kérlek vagy ne ilyen lekezelöen, biztos számodra is van olyan ami elsörre nem átlátható , remélem akkor te is hasonlo stilusban kapsz segitséget.
Igen elöadók voltak, de ez mit is számit, ha nem tudom kiválasztani, hogy az elöadótól melyik albumrol melyik számot akarom hallgatni ?
Megjelöltem pár kedvencet is és plazlistet is, de ha kocsiba ülök ott csak egy gomb van, hogy play, nincs menübe kotorászás, hogy mit szeretnék csak játsza amihez kedve van olyanokat akikrol nem is hallottam . Meg mégha egy kedvencnek jelölt számot is inditok el egy idő után azt veszem észre, hogy már olyan számot játszik amit nem ismerek és nem jelöltem kedvencnek
A kereső is mindent fel ad csak nincs semmi filter amivel legalább lehetne szükiteni a találatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest