- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
üzenetére
Ha akarsz segiteni akkor tedd, ha nem akkor ne válaszolj kérlek vagy ne ilyen lekezelöen, biztos számodra is van olyan ami elsörre nem átlátható , remélem akkor te is hasonlo stilusban kapsz segitséget.
Igen elöadók voltak, de ez mit is számit, ha nem tudom kiválasztani, hogy az elöadótól melyik albumrol melyik számot akarom hallgatni ?
Megjelöltem pár kedvencet is és plazlistet is, de ha kocsiba ülök ott csak egy gomb van, hogy play, nincs menübe kotorászás, hogy mit szeretnék csak játsza amihez kedve van olyanokat akikrol nem is hallottam . Meg mégha egy kedvencnek jelölt számot is inditok el egy idő után azt veszem észre, hogy már olyan számot játszik amit nem ismerek és nem jelöltem kedvencnek
A kereső is mindent fel ad csak nincs semmi filter amivel legalább lehetne szükiteni a találatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest