Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBlazee
tag
[kép] Sziasztok,
Van egy bosszantó problémám és sehogy nem találom a megoldást, így hozzátok fordulnék, hátha találkozott valaki már vele.
Adott egy OnePlus 7T telefon. Egy új Kia Ceed SW-ben használom a gyári rádión telefontükrözéssel (kábeles) az Android Autot.
A navigáció (Waze, Google maps) tökéletesen megy de a Spotify esetén ha rányomok az ikonra a mellékelt fotón látható hibaüzenet jön fel. Spotify egyébként szól és a telefonon tudom irányítani. Néztem már minden Google és Android Auto beállítást, de semmi olyat nem találtam ami ezt okozná. Cachet töröltem mindegyik alkalmazásban, Spotify-ból ki és be jelentkeztem, semmi változás.
Vmi ötlet vkinek?
[kép]Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest