Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem nincs olyan feature jelenleg, hogy random lejátszás két listáról, hacsak nem kerültél bele egy béta programba.
(Lehet ugyan több lejátszási listát tartalmazó folder-t lejátszani, de nálam (PC-n) ilyenkor szigorúan sorban megy végig rajtuk. Viszont fórum bejegyzések szerint régebben ilyen módon lehetett random is lejátszani egyszerre több listát, és az is lehet, hogy mondjuk Mac-en vagy web-es felületen máig van ilyen lehetőség.)Hasonló jelenség viszont felléphet akkor, ha az éppen lejátszott lista változik. Én pl. regisztráció után sokáig hetente két-két Discover Weekly és Release Radar listát kaptam: a második példány mindig egy-két nap múlva jött, és tartalmilag kb. 50%-os átfedésben volt az elsővel. Így mikor pl. kedden továbbindítottam a hétfőn érkezett Discover Weekly-t, azt tapasztaltam, hogy (a) a játszott számok egy része nem is szerepel a listán, (b) ha szerepel is, a listán nem az volt játszottként megjelölve. Éjszaka ugyanis megérkezett az újabb lista, ami felülírta a régit, de a lejátszási lista (a queue) nem frissült, azaz az előző nap "előkészített" számokat játszotta tovább. (Ez mostanában nálam már nem így van: az előző nap félbehagyott számot még végigjátssza, de utána újrakezdi a(z új) listát az elejétől.)
A gyakori dokumentálatlan program módosítások engem is irritálnak, és vagyunk még egypáran, lásd pl. itt. Még szavazni is lehet. (Ez a spotify standard eljárása, ahogy néztem. Jön az kuncsaft, felvet valami ordítóan triviális dolgot, pl. "lehessen kopipésztelni a számok címét", vagy "mobilon is lehessen egyszerre több számot is áttenni egyik lejátszási listáról a másikra", erre aztán jön a válasz, hogy "ó, milyen remek ötlet, és bár pillanatnyilag nem szándékozzuk megcsinálni, de itt egy másik topic-ban a szavazás róla, tessék csatlakozni". Az egész persze úgy van kitalálva, hogy ne nagyon jöjjön össze érdemleges mennyiségű szavazat. És, persze, ha összejönne sem lenne semmi.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Haditechnika, harcászat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Jövedelem
- Robotporszívók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Lehet ugyan több lejátszási listát tartalmazó folder-t lejátszani, de nálam (PC-n) ilyenkor szigorúan sorban megy végig rajtuk. Viszont fórum bejegyzések szerint régebben ilyen módon lehetett random is lejátszani egyszerre több listát, és az is lehet, hogy mondjuk Mac-en vagy web-es felületen máig van ilyen lehetőség.)