Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Hali
Előfizettem Spotify-ra mert facebookon volt egy reklám hogy 3 hónapra 0,99 EUR. (Most nem tudom, hogy összesen, vagy havonta, de még havonta is megéri annyiért, illetve most a Dominósok kaptak 5 GB mobilnetet karácsonyra, így mehet a stream all day all night
)A lényeg.. hogy az alkalmazás valami borzalmas. Xiaomi Redmi 3 pro-n nyomom, és a zeneváltás előre-hátra, sokszor nagyon lassan működik, mp-ket kell várnom míg zenét vált. Ugyanez a play/pause-szal is. Ha lezárom a képernyőt van, hogy elhallgat a zene pár mp-re, meg ilyen nyalánkságok.. Tudom, tudom nem lehet tökéletes programot írni, pláne nem droidra, de ennyire mainstream appot, ilyen szarul működni még nem láttam :/
Úgyhogy, lehet ha lejár a 3 hónap, váltok Deezerre. Amúgyis spotifyon van a legkevesebb elérhető zene a nagy szolgáltatók közül, nem is értem, miért mindenki erre van rákattanva. Úgy nagyon nem is tudok rá pozitív dolgot mondani.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Renault, Dacia topik
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)