Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  SoundBlaster X-Fi (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#11351) PrinceHerceg válasza Black&White (#11349) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Értem... arra viszont bőségesen megfelel majd a felvázolt javaslatod!

:K

(#11352) Csabroncka válasza PrinceHerceg (#11351) üzenetére


Csabroncka
addikt

Látom lassan kezdenek beszivárogni Mo.-ra is az új C. kártyák:

Szerinted erre már érdemes lehet a music-ot lecserélni? (Csak fejhallgató zene/játék)

Nem gondolnám, hogy a zavarszűrő borítás megér 6000-rel többet, rendezett házam van :F

"in medias res"

(#11353) JaniACE válasza Csabroncka (#11352) üzenetére


JaniACE
tag

A zárómondat elárul mindent:
while the audio quality is great, to ear, is only 'just' on par with my aging Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic, so may not make a perfect upgrade for those who already own a competent discrete sound card.
Máshol meg áradoznak róla, hogy mennyit dobott a hangzáson - ez már a Reconnál is így volt, aztán rájött a nép, hogy annyira mégsem volt jó vétel...
Arra számíts, hogy a 'fejhallgatós játék' esetén nincs cmss3d-szerű átkonvertálás sokxpont1-ről fülhallgatóra.
---
Nekem hiányozna az x-finél jól megszokott acm mód, legalább részben át lehetett látni mit is csinál a kártya, nem csak 'on/off és vagy tetszik vagy így jártál'... :)

Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)

(#11354) PrinceHerceg válasza Csabroncka (#11352) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Szia!

Nehéz kérdés! :F

Fura mód ez az új Z kártya is elmarad a várakozásoktól, ugyan is nem tudja a 116dB-nyi SNR-t sem, holott így reklámozták! :((

Szóval kb megközelítőleg ugyan azt a szintet kapnád vissza mint amit jelenleg is hallgatsz, maximum 1-2 extrával fűszerezve, úgy mint (EMI-pajzs, digitális csatik, új szoftver és picivel jobb összetevők) de nem több...

Viszont lehet hülyén hangzik de talán mégis csak megéri a sok új dolog végett a próbát, max legfeljebb visszaviszed 8 napon belül a sunyiba ha :N jön be a leosztás!

Amúgy itt van róla egy alapos bemutató is!

:C

[ Szerkesztve ]

(#11355) HSM válasza PrinceHerceg (#11354) üzenetére


HSM
félisten

Ez a 8 napos dologgal való visszaélés (mert ez az) elég gusztustalan dolog, mert miután elálltál a vásárlástól, a bolt ott lesz egy értékcsökkent, újszerű használt termékkel, amit kénytelenek lesznek így értékesíteni. Nem szép dolog egy ilyen jogi kiskapuval kárt okozni másoknak. :N
Döntsd e mindenki magal, mi kell neki, azt vegye meg. Ne más pénzén tesztelje ki, mire is lenne szüksége.
Halkan megjegyzem, kibontás után nem kötelesek visszavenni, ugyanis elállni az üzlettől már nem lehet, miután ráutaló magatartást tettél, hogy a termék megfelelő (kibontottad).

[ Szerkesztve ]

(#11356) Csabroncka válasza HSM (#11355) üzenetére


Csabroncka
addikt

Szerinted a memóriámat hogy vettem a gépbe! Előre szóltam az előadónak, hogy visszaviszem ha nem jó az alaplapba!

Mi az a kibontás? Ha szétszaggatod a dobozt, nem veszik vissza, ha kibontottad és ugyan úgy visszadobozoltad semmi gond. (nem tudom mitől lenne emiatt érték csökkentett, én soha nem vettem eddig fixen lezárt dobozt (már csak a gari miatt sem lehet!)

"in medias res"

(#11357) HSM válasza Csabroncka (#11356) üzenetére


HSM
félisten

Ha előre közlöd az eladóval, és semmi gondja ezzel, akkor ez teljesen korrekt. ;)

Én pl. nem veszek termékeket, amiről lerí, hogy felbontották előttem. :N Ha kifizetem az új termék árát, elvárom, hogy új terméket kapjak, aminek valóban én vagyok az első tulajdonosa. Szerencsére a legtöbb gyártó különféle módokon lezárja a dobozt, amiről látszik később, volt-e bontva. A garanciához pedig nem kell felbontani a terméket, ugyanis kívülről leolvasható a dobozról a szériaszám, aminek van olyana, ha pedig nem, érdekes mód van olyan bolt, ahol meg tudják oldani, hogy a szériaszámhoz is csak előttem bontják a megvásárolni kívánt terméket, illetve megtekintésre is csak akkor.

(#11358) Kr/\toS


Kr/\toS
senior tag

Nah X-fi-s kollegák, van szerencsém nyúzni egy Xonar d1-t az X-fi-mel egyidőben.
A tapasztalataimat valószinűleg majd egy részletesebb logout blogban kifejtem, elöljáróban annyit mondanék senki ne dőljön a kardjába egy szonárért, a valóság sokkal kiábrándítóbb. Persze a jelenlegi kártyáim összevetése kicsit unfair, de objektív megközelítéssel is bőven jók a régi x-fi kártyák. Tartsátok meg őket.

[ Szerkesztve ]

(#11359) Shing válasza Kr/\toS (#11358) üzenetére


Shing
őstag

Na erre kíváncsi vagyok... :DD Nekem D1-es van, de ha jobb egy hasonló árú X-fi simán lecserélem... neten meg csak hülye fícsöröket hasonlítanak össze és nem hangminőséget.

(#11360) Lacza_26 válasza Kr/\toS (#11358) üzenetére


Lacza_26
aktív tag

Várjuk :C

(#11361) PrinceHerceg


PrinceHerceg
őstag

:o

Majd ha kb olyan 1 hónap után sikerült felturbóztatnom az X-Fi Elite Pro hangkarim megnézem melyik ASUS Xonar ér majd a nyomába...

:))

(#11362) Fandango válasza PrinceHerceg (#11361) üzenetére


Fandango
veterán

Mit ertesz az alatt, hogy felturbozni?

(#11363) PrinceHerceg válasza Fandango (#11362) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Született a logout-on egy nagyon érdekes és klafa kis cikk egy remek Mooder tollából, és éppen annak akarom Én is alávetni Őfelségét!

:K

(#11364) Petyyyyy válasza PrinceHerceg (#11363) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Esetleg egy link a cikkhez? :U

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#11365) Fandango válasza Petyyyyy (#11364) üzenetére


Fandango
veterán

(#11366) Petyyyyy válasza Fandango (#11365) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Köszi. :R Nem kispályás az a mod. Éppenséggel meg van a kellő ismeret hozzá, de inkább nem bántom a kártyám. :U PrinceHerceg beszámolójára viszont kíváncsi leszek majd.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#11367) PrinceHerceg válasza Petyyyyy (#11366) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Lesz beszámolóm, arra mérget vehetsz...

:))

(#11368) cskamacska válasza Shing (#11359) üzenetére


cskamacska
addikt

Na, azt nehezen. :P Xonar kártyák nem azért lettek sikeresek, mert annyira hű de nagyon sokkal jobbak lennének az X-fi alsó-közép megoldásainál, hanem mert fele annyiba kerültek, mint a 20-30-40k-ra belőtt X-fi gamer kategória. :U

Azért az megvan, hogy az Elite Pro, míg lehetett kapni, nem mozdult 60000 forint alá(akcióban sem!), és ehhez képest a Xonar D2 pedig fele annyiba került hasonló(egyesek szerint jobb) hangminőséggel. Az Essence/HDAV sorozatnak meg nem is volt Creative párja, de mire lett, hát a Titanium HD-t sem merték az Essence fölé árazni. Ugyanakkor a X-fi(most már Recon3D, ill a jobb Z váltja az ársávot) sorozat továbbra is szépen fogy/fogyott, így nem is vették le az árát a kényelmes 20-30k-s sávról, miközben 6-7 ezer forintért már Xonar DG-t lehet kapni.. :U

PrinceHerceg: Én üdvözlöm a dolgot :R , jó lenne egy objektív( :) ) tesztet látni majd moddingolt kártyáról. Mert anno már a Ensoniq AudioPCI kártyákat is moddolták, és elvileg úgy jobban szóltak mint a korabeli SB Live! kártyák, csak nem tudom ez mennyire a mod érdeme, mert RMAA teszten az eredeti Live! eleve elhasalt még sima AudioPCI(később SB 64/128 PCI) kártyák analóg minősége mellett is. :))

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#11369) Recon666 válasza Kr/\toS (#11358) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Ez elég kétélű dolog, egyértelmű, hogy nem hatalmas különbség van a két kártya közt, de valakinek pont az a különbség kell. De azért ha valaki egy új, 6-7k Xonar DG vagy DS szintű X-fi akar venni annak bele kell nyúlni a pénztárcába (15-16k). Az Auzennel vetetted össze?

(#11370) Kr/\toS válasza Recon666 (#11369) üzenetére


Kr/\toS
senior tag

Igen azzal, azért írtam hogy unfair. Jelenleg is gépben vannak próbálgatom a xonart is. Igazából a két kártya alapkaraktere más és erre voltam igazából kíváncsi. Sajnos nagyobb szonárt nem bírtam szerezni senkitől sem pedig úgy lenne az igazi.

(#11371) Perzeusz


Perzeusz
tag

PrinceHerceg: Visszaolvastam egy jó csomó oldalt, és látom, hogy sok embernek belinkelted már ezt az oldalt. Most jutottam hozzá én is egy x-fi gamerhez, és szeretnék felrakni a gépemre PAX-ot. De egyenlőre azt se látom ezen az oldalon, hogy hol kell elindítani a letöltést :B
biztos csak én vagyok vak egyébként :W

[ Szerkesztve ]

2 db WD Red 2TB eladó

(#11372) PrinceHerceg válasza Perzeusz (#11371) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Szia!

A linkelt oldalon a leges legalsó hivatkozás lesz a Te barátod, közvetlenül a PAX® 2005-2011 kiírás alatt kékkel szedve, bár megjegyzem akad már ettől frissebb verzió is, csak azt mond meg hogy milyen csatolófelületű a jelenlegi kártyád és adok egy tippet...

;)

[ Szerkesztve ]

(#11373) Perzeusz válasza PrinceHerceg (#11372) üzenetére


Perzeusz
tag

X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro , azaz PCI-os. (teljesen kezdő vagyok hangkártya témában. volt már egy jó pár számítógépem, de eddig egyikbe sem vettem kártyát! szóval, ez az első :)

2 db WD Red 2TB eladó

(#11374) PrinceHerceg válasza Perzeusz (#11373) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Szia!

Milyen szettre volna szükséged, fullos programokkal telit vagy csak a csupasz drivert szeretnél a gépedre? :B

Én azt javaslom hogy tedd fel a 2011 V3.00-ás teljes hobelevancot, hogy minden alap program meglegyen, aztán resi után frissítsd fel ezzel az új driverrel és meg is vagy!

:K

[ Szerkesztve ]

(#11375) Petyyyyy


Petyyyyy
addikt

Ha az eddigi találatokat jól értelmezem, az X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro lehetőséget biztosít, hogy front audio panelre kössem. Jók az értesüléseim? Egy Zalman Z11 Plus elejére szeretném kihozni majd a hangot.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#11376) PrinceHerceg válasza Petyyyyy (#11375) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Az kicsit macera lenne... mert a gyár nem ad kifejezetten az X-Fi hangkari családjához ilyen kivezető kábelt!

Így jobb híján maradhat a barkácsolás!

;]

(#11377) Petyyyyy válasza PrinceHerceg (#11376) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Juhuuu :((( Olvastam ezt is külföldi fórumokon, de azt hittem javult a helyzet, nem mai kommentek voltak. Közérdekű kérdés: Készített már valaki kivezető kanócot valamely X-Fi kártyához? ;]
Gondoltam rá, hogy a ház front audio-ját az alaplapi csatlakozóra kötöm, a hangcuccot meg az X-Fi-re :D De persze nem férnek össze.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#11378) PrinceHerceg válasza Petyyyyy (#11377) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Here is the answer...

:DD

(#11379) Perzeusz válasza PrinceHerceg (#11374) üzenetére


Perzeusz
tag

A belinkelt oldalon rámentem az említett linkre (Get the latest X-fi Pax Drivers here), akkor ugye bejön ez.
Itt miután kiválasztom a win7-et, a lejjebb található listán kikeresem az áhított drivert, de ha rákattintok, csak " az oldal nem jeleníthető meg" képernyő. Többivel is próbáltam, ugyanaz az eredmény :((
Szerinted?

2 db WD Red 2TB eladó

(#11380) HSM válasza Petyyyyy (#11377) üzenetére


HSM
félisten

Nem férnek össze? Az fura, nekem röhögve megy az általad említett megoldás, és ment az x-fi mellett az integrált Via, Realtek, és még az Adi is....

(#11381) Petyyyyy válasza PrinceHerceg (#11378) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Hű és tényleg, pedig még jól meg is néztem a képet...remek a memóriám. :DDD
HSM: Ezt is külföldi fórumon olvastam, ott állítólag nem ment. Örülök, hogy rácáfoltál erre, akkor nem vetem el teljesen a dolgot. De előbb felkeresem milszab fórumtársunkat. ;]

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#11382) PrinceHerceg válasza Petyyyyy (#11381) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

:DD

NM

:DD

[ Szerkesztve ]

(#11383) HSM válasza Petyyyyy (#11381) üzenetére


HSM
félisten

Így terjednek a városi legendák. Ez 100% vegytiszta hülyeség. nem kell mindent készénznek venni, amit valami hülye beír fórumba. ;)

(#11384) Perzeusz válasza PrinceHerceg (#11382) üzenetére


Perzeusz
tag

Figyelmetlenül olvastam a tegnapi tanácsod, hogy a PAX 2005-2011 alatti sorra kattintsak. (én a felette lévőre mentem :B ) Viszont most próbáltam a másikkal, és arra is azt írja ki, hogy nem elérhető a lap!!
Próbáltam már átmásolni, meg régebbi verzióknál is rámenni, de NEM!
Nem lehet, hogy firefox miatt van? Ötlet esetleg?

2 db WD Red 2TB eladó

(#11385) PrinceHerceg válasza Perzeusz (#11384) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Szia!

Most néztem meg Én is a dolgot, így már szinte biztos hogy gond lehet a Hardwareheaven szerverével, mert semmit sem enged letölteni...

Türelem, este ha gondolod, majd átküldöm valahogy mert a gépemre is lementettem a biztonság kedvéért a fullos pakkot!

:))

[ Szerkesztve ]

(#11386) Perzeusz válasza PrinceHerceg (#11385) üzenetére


Perzeusz
tag

Köszi!
Már kezdtem elásni magam szégyenemben, hogy nem tudok egy letöltést elindítani :)

2 db WD Red 2TB eladó

(#11387) PrinceHerceg válasza Perzeusz (#11386) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Milyen @-postafiókot használsz? :)

Mert akkor este elküldeném a dolgokat, ha megadod a pontos címedet...

:K

[ Szerkesztve ]

(#11388) zex


zex
aktív tag

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Creative X-Fi Extreme Audio Notebook Expresscard-os hangkártya műxik-e Windows 8 x64 bites alatt is? Mert a hivatalos honlapon csak a Windows 7 x64 a legmagasabb támogatottság.. Vásárolnék egy ilyet, de nem tudom életre tudom-e majd kelteni 8-as alatt!?

Akinek van ilyen tapasztalata és megosztaná velem, igazán megköszönném! :)

Üdv.
ZEX

(#11389) PrinceHerceg válasza Perzeusz (#11384) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Hali Perzeusz!

Nézz rá a Gmailedre...

:))

[ Szerkesztve ]

(#11390) cashback


cashback
őstag

Sziasztok.

Erről szeretnék egy kis felvilágosítást: [link]

Ezt a részt nem tudom értelmezni:
WINDOWS 8 INSTALLATION STEPS
- Open the Charms bar (press the Windows logo key + C).
- Select Settings -> Change PC Settings -> General
- Scroll down and click on Restart Now (under Advanced startup) and wait.
- Now choose Troubleshoot -> Advanced options -> Startup settings -> Restart.
- When prompted, press the 7 or F7 key to Disable driver signature enforcement.
- Now you can finally proceed with the Support Pack installation.

Magyar az OS-em és ugyan tudok angolul egészen jól, de fogalmam sincs hogy hova akar ez küldeni engem, mert még csak hasonló opciókat sem találok.

Valaki esetleg végig ment már ezen és le tudná írni mit is keressek?

Előre is köszönöm.

CB

[ Szerkesztve ]

Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.

(#11391) cashback válasza cashback (#11390) üzenetére


cashback
őstag

Megoldódott.

CT4670 Win8 x64 zenél. :C

Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.

(#11392) Satyricon


Satyricon
addikt

Üdv Skacok

Win XP SP3 32 bit\X-Fi Elite Pro\Creative Console Launcher\Speakers and Headphone... Nincs olyan beállítási lehetőség, hogy hangfalanként lehessen állítani a hangerőt... Ráadásul a DTS connect ablak se jön be XP-n. Mi lehet ezeknek az oka?

Mielőtt bárki is beszólna, hogy mértnem használok Win7-et, annak üzenem, hogy az XP ideiglenes megoldás, míg a Win7et nem teszem fel újra!

Szerk.: Princeherceg: Húúú hallod... Alig várom az Elite Pro tuningos cikked!!!! ;] Ha jó lesz, feláldozom én is az Elite Pro-mat a cél érdekében! ;] Viszont azok az össze-vissza vezetékek a karin nem igazán jönnek be nekem... Ugyanúgy lesz megbütykölve, ahogy a képen is látni? És alkatrészeket honnan szerzel hozzá? Itthon nem nagyon kapni ilyen cuccokat... :( Vagy mégis? A másik: Pár hsz-szel visszább írtad, hogy a PAX X-Fi full-os packra rá lehet frissíteni a legújabb driver packot... Jól értelmeztem így éjjel 11 óra előtt pár perccel? :U

[ Szerkesztve ]

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#11393) PrinceHerceg válasza Satyricon (#11392) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Szia Csabi!

XP-n ne keresd a DTS enkódert, mert egész egyszerűen nincs, csak Vistától feljebb, ellenben Dolby Digital Live van, ahogy az egyes hangfalak hangerő potijainak is meg kell lennie!

Amúgy a tuningot egy nem épp közeli ismerősöm csinálja majd meg, és bizony már Én is igen csak tűkön ülök hogy mi is lesz a végeredmény...

A cikk pedig életem első írása lesz, de majd beleadok Apait Anyait ne féljetek, sőt talán még a Szaki is segít majd!

U.i: ez nem feláldozás hanem afféle szakítás a múlt történéseivel és valami egészen új megismerése... ^ _ ^

:))

[ Szerkesztve ]

(#11394) Perzeusz válasza PrinceHerceg (#11389) üzenetére


Perzeusz
tag

Megkaptam. Köszi!
Eddig nem voltam itthon. (disznóvágás :)) )
Ma este, vagy holnap délután ráállok :)

2 db WD Red 2TB eladó

(#11395) PrinceHerceg válasza Perzeusz (#11394) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Szia!

Igazán nincs mit!

Jó telepítést kívánok... :K

U.i: szegény röff :DD

:))

[ Szerkesztve ]

(#11396) Satyricon


Satyricon
addikt

Sírba tesz egyszer ez a mikrofon nem működős dolog :W Arra gondoltam, hogy bekötöm én is a front panelt, hátha sikerül működésre bírnom a mikit mindenféle szenvedés nélkül. Egyik kedves fórumtárs be is linkelt egy frontpanel bekötési segédletet, ami alapján holnap én is be is fogom kötni! Van rossz videonk, szétkaptam az előbb, és pont találtam benne olyan csatit, ami jó a karihoz! Am van nekem egy aranyccsatis Au 1 hangkarim, pár évvel ez előtt bekötöttem az előlapot az AeroEngine II házamba. A ház csatijai külön külön vannak, és le kellett belőlük csiszolnom, hogy elférjenek egymás mellett, ha a hangkarihoz csatlakoztatom. És az a gáz ezzel, hogy már nem emlékszem, melyik csatinak hová kell kerülnie. Mert a csatikon nem ugyanígy van feltüntetve, mint a rajzon. Egyedül a GND az, ami a ház előlapi csatiján, és a belinkelt képen is szerepel! Ha holnap megírom, hogy a panel vezetékein milyen jelölések szerepelnek, akkor tud majd nekem segíteni valaki? Anno leírtam egy papirusz tekercsre, hogy melyik felirat melyik felirattal azonos, de a papírt eltettem egy biztos helyre, hogy meglegyen. De ha agyonütnének se biztos hogy eszembe jutna hol van ez a biztos hely... :N :DDD

Szerk.: Am úgy rémlik, hogy ilyesmi jelölések vannak a ház előlapi vezetékein: GND(világos, hogy ő lesz az első a hangkari csatiján) SPKR L, SPKR R, MIC mittomémmi... :D Az addig okés, hogy bal hangszóró meg jobb hangszóró a fejesen... Nade hova dugjam őket a maradék 9 hely közül? :F Jah és ilyen sense meg mic bias meg aud 5v jelölés sincsen a csatikon...

[ Szerkesztve ]

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#11397) Axeboy


Axeboy
csendes tag

Sziasztok!

Van egy Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 pro-m és hozzá egy roccat kave 5.1 nah msot van egy olyan problémám, h van a fülesnek van valami baja van a hangkártyának. A probléma következő ha a roccatnak ezen a kezelő fekete kis dobozon (most nem jut eszembe a neve) elkezdem fentebb vinni a csúszkákat akkor erős sípoló hangot ad és folyamatos berregést lehet hallani na most ennek így sok értelme nincs mert nem tudom normálisan beállítani és így elég idegesítő. Csak a frontot tudom egy picit fentebb vinni, hogy legyen rajta hang a többit nem mert azonnal berregés stb. most valami nem jól lenne beállítva a hangkártyán tudnátok nekem segíteni? Már minden féle beállítást próbáltam de semmi és ha skypeon vagy ts-en vagyok akkor is lehet hallani nálam ezt a sípolást és fogalmam sincs mit lehetne vele kezedeni

(#11398) Satyricon válasza Satyricon (#11396) üzenetére


Satyricon
addikt

NA előkotortam a gépházban elrejtett előlapi panel kábelét És örömmel láttam, hogy össze vannak ragasztva, ahogy kell. A gond csak ott kezdődik, hogy a vga kari vizes blokkjának a csatija pont ott van ahová be kell kötni a front panelt. Tudtam hogy valami közbejön! :W

Am a kábeleken ilyen a kiosztás(1-10):

1 GND
2 EAR L
3 EAR L
4EAR R
5 EAR R
6 MIC DATA
7 MIC VCL

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#11399) Perzeusz válasza PrinceHerceg (#11395) üzenetére


Perzeusz
tag

:R
Sikerült! Gyönyörűen szól! Most egy darabig kiélvezem az új hangokat, meg eljátszogatok a beállításokkal :C
Azért nem kevés dolgot lehet állítani benne.

2 db WD Red 2TB eladó

(#11400) Satyricon


Satyricon
addikt

Áldott legyen a neved mr. princeherceg! :R Köszönet a tegnapi miki beállítási segítségnyújtásodért!

És még1x ocs a zavarásért! :U

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  SoundBlaster X-Fi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.