Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Na akkor jövök én egy kis havi anime ajánlóval:

Már korábban említés szintjén írtam, hogy nyomatom a My hero academiat, de akkor még csak az 1. évadnál jártam. Most, hogy már a 2. évad végénél vagyok azt hiszem elmondhatom, hogy hát ez durván jó, ott van a legnagyobbak között. Konkrétumok nélkül, általános jellemzésként elmondható, hogy végtelenül igényes az egész, a történetfelépítéstől kezdve a karaktereken át egészen a konkrét harcokig.
Alapvetően is én szeretem ezt a fajta közeget, amikor valamilyen iskola és tanulók által vannak bemutatva a dolgok, lásd a Harry Potter széria, annak is ez az egész könnyen azonosulható, diákok-tanárok, kiképzés, meg úgy iskola berkein belül történő dolgok feeling, nagyon hasonló van itt is, ez már élből tetszik.
Van benne önreflexió, karakterek sokszor önmagukra visszareagálnak, milyen hülyén cselekedtek pl. adott harcban, ez elég ritka. Ami ritka még, hogy vannak maradandó sérülések WTF maradandó sérülések! Ilyet én még nem hogy animében, de filmben sem nagyon láttam. (többnyire ha valakit meglőnek vagy vesén szúrnak, 2 perc múlva már vígan szaladgálni szokott vagy legkésőbb a következő részben sorozat esetén, na itt nem!) Mindig ez a szó jutott eszembe miközben néztem, hogy ejj de fene igényesen van ez megcsinálva, mindenre gondoltak a készítők. A tipikus animés powercreep jelenség sincs itt jelen, hogy a semmiből szimplán egy hirtelen lelki motiváció által 10X erősebb lesz a főhős, itt ez is nagyon jól átgondoltan fel van építve, meg van indokolva ha úgy tetszik. Ha ez nem lenne elég, a zenék ahogyan egy kiváló animében illik fantasztikusak, nagyon hozzátesznek az epic jelenetehez és az opening zenék is nagyon jók, ahol tartok éppen ott is van egy erősen csengőhang gyanús.Szóval ez komoly, azt sajnálom csak, hogy egyszer ennek is vége lesz, már csak 1 évadom van hátra
Mindig nehéz a búcsú az ilyen addiktív cuccoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Energiaital topic
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindig nehéz a búcsú az ilyen addiktív cuccoktól.
Janaboy