Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz Andris837 #38592 üzenetére
Nézem a templomosokat, de még 2 részen vagyok túl.(túl sok mindenbe kezdtem egyszerre), a sok negatív kritika ellenére nekem bejött.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Él itt valaki közületek Németországban ? -
vodrosjozsi
őstag
Nézi valamelyikőtök a Chicago Fire-t?
A Med nem nagyon érdekel, az kb a vészhelyzet reboot, se a PD ami meg kb a harmadik műszak.
A Fire is azért érdekel mert mindenkinek van kb magán élete, oké megvan itt is a főszereplő (Jesse Spencer) de nem csak ő róla szól, és nincs túltolva a tűzoltó munka se, kb mint a grace klinika + nyomozás is van benne.
Egész megfogott na.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Bad Pritt
félisten
válasz gyuromoj #38594 üzenetére
Most érek a végére én is, töménytelen mennyiségű forrást olvastam el az egészről az elmúlt hetekben, hát ez valami fergeteges sztori amúgy (már amennyire egy dupla gyilkossággal kezdődő autós üldözéssel, szabotázzsal meg hasonlókkal tarkított tárgyalás az lehet).
Az meg a másik, hogy milyen brutálisan jók a színészek, meg mennyire figyeltek, hogy ne csak a főszereplők, de kompletten mindenki, még az esküdtek színészei is hasonlítsanak a valódi esküdtekre, le a kalappal komolyan.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
American Crime Story S01
Jóféle.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Andris837
senior tag
Templomosokat nézi innen valaki? Nekem tetszik. HBO GO-n akadtam rá, gondoltam belepillantok és azóta nézem hetente. Esetleg hasonló sorozatot tudnátok ajánlani?
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
S e t h
nagyúr
Amikor meglátod, hogy a Star Trek aktuális része milyen rövid, de az intro ugyanolyan hosszú.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
petipetya
nagyúr
Star Trek Discovery s01e12
Gabriel Lorca titka újabb villámcsapásként ért, remek potenciál van ebben a
.párhuzamos univerzumban Tyler esetén
el lett nyomva a klingon tudat, így most lényegében egy emberi tudat lesz az átalakított klingon testben? [ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
bobalazs
nagyúr
válasz laskr99 #38586 üzenetére
Altered Carbon ami még ígéretes. Feb. 2 úgy tudom a kiadás dátuma.
-
laskr99
addikt
válasz bobalazs #38585 üzenetére
Ezek amik érdekelnek kb+BSG meg szerintem van amit már elfelejtettem Első kettőt szeretem, a falling skyest nem ismertem de most megnéztem a trailert, tetszik de a többi nem az én világom.
-
laskr99
addikt
Na expanse 2 évadot ledaráltam tegnapról mára Van még ilyen a tarsolyotokban? Imádom
-
mayday00
őstag
Perel a forgatáson meghalt kaszkadőr anyja.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
veterán
válasz Ventur@ #38576 üzenetére
Szerintem Lorca meg akarja szerezni a teljes uralmat a másik univerzumban, ő akar lenni a császár.
Ehhez a legjobb a jelenlegi császárral a saját területén végezni. Így tudott a legkönnyebben közel jutni hozzá."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
b3Ro
senior tag
Godless 4K HDR
Fejen talata a szoget ezzel a Netflix ujbol. Nem egy alap lovoldozos western mu, hanem inkabb dramaibb, lassabb darab. Nagyon tetszett, hogy csordogaltak az esemnyek, es nem felt leultetni a nezot, es csak meselni. Az utolso resz ezert is nem tetszett annyira, hiaba volt erre kihegyeze minden. Ami tempo fel lett epitve, abba nekem nem illett a 15 perces lovoldozos dara. Ezt leszamitva imadtam. Fenykepeses, szineszek es persze az akcentus ami szinten kimagaslo az en szememben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Flash heti resz: remenykedtem h azt az idiota ruhat lecserelik
Live-Die-Respawn
-
Ventur@
senior tag
oriic: igazad van Paullal kapcsolatban.
Csak a vágás képe maradt meg az agyamba és valahogy sikerült úgy összeraknom, hogy kicserélődtem a személyiségek . (#38571) Ragnar95:
Na, de ha valakinek a bosszúja elől menekülök, akkor meg mi a tökömnek jönnék vissza és "fogatnám el magam"? Jó oké ott a Discovery a kísérleti spóra hajtással, ami ha rendesen működne, akkor valószínűleg hazavágná az Emperor komplett flottáját, de akkor meg nem fogatom el magam, hanem elkezdek csatázni. Remélem érted, hogy értem, mert én értem . Amúgy meg nekem az jött le, hogy Tükör-Burham és Lorca egy csapatban játszottak, hogy az Emperor hatalmát átvegyék, csak ráb*sztak. Így Tükör-Burham meghalt a menekülés közben, Lorca megmenekült és - gondolom én - a Föderciós-Burhamet meg rá akarta/akarja venni, hogy segítsen neki. Látva, hogy a Tükör-Phillipa meg milyen kegyetlen. Na, de befejeztem a sok Star Trek-et és inkább átvonulok a Star Trek topikba, mert most vettem észre, hogy van olyan .
Inkább rákészülök a heti Lucifer, Supergirl és The Flash adagomra .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Gyick
őstag
válasz Ragnar95 #38571 üzenetére
Star Trek: Discovery
Egyszer még az első évadban mesélt Lorca vmi storyt hogy felrobbant a hajója és csak ő élte túl mert egy másik hajóból nézte ahogy felrobban és azért érzékeny a szeme fényre stb...Szerintem ő robbanhatta fel azta a hajót hogy átvegye a föderációs dimenzióban lévő Lorca helyét.Aztán beleragadt a szerepbe.A szeme meg azért érzékeny mert a másik dimenzióból való.... [ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Huge casting news: Meryl Streep is joining 'Big Little Lies' season 2"
Live-Die-Respawn
-
Ragnar95
félisten
válasz Ventur@ #38567 üzenetére
A Defiant egy anomálián keresztül jutott át a másik univerzumba és az Emperor elmondta hogy beleőrült a Defiant teljes legénysége az útba, tehát nem valószínű, hogy Lorca így jutott át a Föderációs univerzumba. Konkrétan nem derült ki, miért cserélt univerzumot Lorca, de valószínűbb hogy csak így tudott elmenekülni az Emperor bosszúja elől, mint hogy csak Burnham miatt ment volna át. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ventur@ #38567 üzenetére
Stametsnek meg érdekes lesz visszajutni a saját hajójára . Írtam már korábban. A saját hajóján van, nem volt csere, csak így vágták meg a részt, hogy összezavarják a népet:
Mirror-Paul célirányosan indult meg az uralkodó hajóján, mintha ismerné, ugyanúgy Stamets is azonnal ment a Spóra terembe, tudta hol van. (Plusz mondta Tilly-nek is, hogy tud a pasija haláláról) Stamets kérdezte is hálózatban, hol van a kijárat, mirror-Paul mondta neki, hogy ahol bejött, ő a navigátor, navigálja ki őket innen a francba. Miután megtörtént a találkozás a pasijával (kétlem hogy hallgatózni tudott volna a mirror-Paul), kinyitotta a szemét, mi a mirror-Pault látjuk először az uralkodó hajóján és egyből megszólalt, hogy yeee, sikerült neki, megcsinálta. (Vagyis Stamets kinavigálta őket) Live-Die-Respawn
-
Ventur@
senior tag
Agent of S.H.I.E.L.D. S05E08:
Egy hétig gondolkodtam, hogy ki volt a 7. rész végén
, erre az új rész előtt 1 órával jutott eszembe, hogy aa vényasszony a famadárral a kezében volt az .látnok kiscsaj Tehát, akkor Flint nem a Földet fogja egybegyúrni majd az erejével (ahogy korábban gondoltam), hanem az "időkavics" darabjait, amit a Zefir 1-esben lévő időmasinába Simmonsék beletesznek, aztán csiholnak sok áramot és visszamennek a múltba, hogy majd megakadályozzanak valamit. Kasiusnak ez nem fog tetszeni . Viszont remélem Sinarat valamelyik S.H.I.E.L.D.-es ügynök nagyon csúnyán hazavágja, mert nekem eszméletlenül idegesítő egy karakter . Star Trek Discovery S01E12:
Csak hogy jól értsem: Lorca azért jött át - valószínű a Defiant-hoz hasonló technikával - a Föderációs univerzumba, mert az ő univerzumában meghalt Burham és kell neki a Föderációs Burham ? Stametsnek meg érdekes lesz visszajutni a saját hajójára . Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Met
nagyúr
Dark S1
Hááát, nem tudom hogy jó volt vagy nem.
A harmadik évvel jól megkavarták a dolgokat, végre ráállt az agyam hogy ki kicsoda és erre bejött egy harmadik kor .
Német hanggal nem tudtam nézni, angollal meg baromira zavart az egyszerű fogalmazás és a kínosan angolos kiejtés.
Azt valaki magyarázza meg nekem hogya kutya hogy tudott végigmenni az alagúton "If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
xors
senior tag
The 100 S01-S04
Nagyon jó volt a sorozat, faltam, átjött az egész életérzés, sajnálom is hogy elfogytak az évadok. Remélem az 5. évadban is fenn tudják még tartani ezt a minőséget.
Viszont azt nem tudom, hogy Alie 2.0 most elveszett vagy mi lett vele? Gondolom lesz rá még szükség... Nem is tudom mit kezdjek el most nézni, ajánlatok?
-
Janaboy
Topikgazda
Travelers s02
Vegre befejeztem, marha jo evad volt
Bar a vege lehetett volna jobb isJanaboy
-
gyuromoj
veterán
Stranger Things S03
Shawn Levy producer:"Azt gondolnátok, hogy a Mind-Flayer visszatér, de nagyot tévednétek. Egészen új gonosz erőkkel lesz dolgunk. [...] Will pedig pihen egy kicsit, ezúttal nem járatjuk meg vele a poklot, zsinórban harmadszor. Persze ezúttal is lesz dolga bőven, de nem nehezítjük meg úgy az életét, mint eddig, hiába alakította őt Noah Schnapp zseniálisan ezekben a nehéz időkben." [ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani sorozatokat ezek alapján?
Amit eddig néztem:
SG,SG:A,SG: U(kár hogy elkaszálták,tetszett)
Dark matter(szintúgy)
12 Majom(várom a folytatást)
Fear The Walking Dead(folytatás várás)
Z, mint zombie(szintúgy)
EurekaMost kb ennyi jutott eszembe hirtelenjében.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #38534 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom a jelenet láttán, hogy mi fax, megcserélődtek? De az már nem illett volna a sztoriba.
A rész ütős volt, várom mit hoznak ki ebből a folytatásban, miután a teóriák bejöttek, most végre jöhet valami igazi meglepetés.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Supergirl
3x11
Huh
a Livewire-t játszó színész durván le van amortizálva. o.O Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #38544 üzenetére
Lehet azért
nyírták ki Robin-t, hogy ne legyen a továbbiakban katyvasz. PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
callmeakos
veterán
Kis csúszásokkal de igyekszem tartani a tempót az Agents of SHIELDel, de kezd kicsit katyvasz lenni az idősíkokkal pláne ezzel a kiscsajjal. Aztán persze lehet hogy tisztul a kép, de most kicsit el vagyok veszve
All→M8
-
vond
MODERÁTOR
válasz gyuromoj #38528 üzenetére
The End of the F***ing World
Na, bedaráltam én is, angol felirattal. Zseniális kis sorozat. Várom is a második évadot cefetül. Azt írják 2018 végén, vagy 2019 elején jöhet.A kettős narrálás különösen tetszett benne, de nagyon jók a színészek (a két főszereplő főleg), a párbeszédek, a történet, a hangulat, a fényképezés is. Ütősek a zenei betétek, és a poénok mellett az érzelmes, drámai rész is nagyon szépen kibontakozik.
Péhás jelzővel élve: Különösen ajánlott!
Akinek nincs sok ideje, de mégis szeretne valami komplettet, valami szórakoztatót nézni, az bátran álljon neki, mivel - sajnos - csak kb. 8x20 perc az egész, gyakorlatilag egy bő kétórás film.
Tudtam, hogy valamiben már láttam az Alyssa-t játszó lányt. Most ránéztem, a Homárban ő volt
. Érdekes, hogy ott mennyivel idősebb szerepet szántak neki.az orrvérzős csaj [ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
veterán
A sok rajongói várakozás ilyen-olyan megjelenése számomra is izgalmas, viszont most úgy érzem, hiba volt anno elolvasni, mert sokat rontott a filmélményen - de ez van, most már késő ezen bánkódni.
A Stamets szálat még én is várom, mert ez a spóra-dolog kifejezetten izgalmas."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
gyuromoj
veterán
THE ALIENIST Official Trailer (2017) Dakota Fanning TNT Drama Series (HD) (itthon forgattak)
-
jonnyjoker01
veterán
Üdv. Johnny
-
leslieke
Jómunkásember
11.22.63 nagyon jó kis minisorozat, elgondolkodtató volt. Érdemes megnézni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Ragnar95
félisten
Tényleg kb minden eddigi tipped beigazolódott, amiket leírtál itt korábban A topikot olvasgatva ebben a részben már nem is igazán tudott meglepetés érni.
Mostmár viszont hajt a kíváncsiság, mivel a korábbi Star Trekekből csak elvétve 1-1 részt láttam, az eddigi rajongói teóriák születéséhez inkább a többi ST sorozat ismerete szükséges vagy voltak bőven a Discovery korábbi részeiben is utalások, amikre nem figyeltem annyira, hogy gondoljak ezekre?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kibővített hsz-em, mert máshova is ezt másoltam be:
Mirror-Paul célirányosan indult meg az uralkodó hajóján, mintha ismerné, ugyanúgy Stamets is azonnal ment a Spóra terembe, tudta hol van. (Plusz mondta Tilly-nek is, hogy tud a pasija haláláról) Stamets kérdezte is hálózatban, hol van a kijárat, mirror-Paul mondta neki, hogy ahol bejött, ő a navigátor, navigálja ki őket innen a pokolból. Miután megtörtént a találkozás a pasijával (kétlem hogy hallgatózni tudott volna a mirror-Paul), kinyitotta a szemét, mi a mirror-Pault látjuk először az uralkodó hajóján és egyből megszólalt, hogy yeee, sikerült neki, megcsinálta. (Vagyis Stamets kinavigálta őket) Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #38531 üzenetére
Túlgondolod.
Mirror-Paul nem tudhatott Stamets pasijának a haláláról. Plusz mirror-Paul amint felkelt a gyengélkedőn az uralkodó hajóján azonnal célirányosan indult meg, azaz ismerte a helyet. Ugyanez igaz Stamets-re, azonnal elindult a spóra növényhez a raktárhoz. Live-Die-Respawn
-
Sterilzona
senior tag
Válótársak
3/4amikor bucit lekaratéjozza a csaj, mekkora, szakadok a röhögéstől -
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek Discovery
1x12
Wow. o.O.
Azért az de durva, hogy kb eddig minden rajongói teória beigazolódott? Most már csak az a kérdés, hogy Lorca hogy került át a másik világba. Ezek után már csak azt várom hogy a Stamets/Utazó teóriát is összehozzák. (#38526) jonnyjoker01
Hogy érted, hogy helyet cseréltek?
Nem történt ilyen. Mindegyik Paul a saját hajóján ébredt fel. Mondja is Tilly-nek hogy tud a halott pasijáról. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
The End of the F***ing World
Baromi jól szórakoztam rajta. 2 főszereplő telitalálat lett. Zenék, hangulat, stílus is stimmelt.
Vége pedig így lett találó.szerk.:
Srác 95-ös, csajszi pedig 92-es.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Star Trek: Discovery S01E12
Elég rövidke rész volt ez (fél órás) de rengeteg minden történt
Lorca kiléte beigazolódott és WOW. Az egész rész fantasztikus volt. Paulék helyet cseréltek, a myceliumos dologra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Remélem gonosz Paul nem csesz szét mindent. Tyler is visszatért, remélem gyilkosságának következményeit a Klingon csajnak kell viselnie, nem pedig saját magának. Izgalmas volt és tűkön ülök a következő részhez
Üdv. Johnny
-
gyuromoj
veterán
SAG Awards
Legjobb színész (tévéfilm vagy minisorozat)
Benedict Cumberbatch (Sherlock)
Jeff Daniels (Godless)
Robert De Niro (Hazugságok mágusa)
Geoffrey Rush (Géniusz)
Alexander Skarsgard (Hatalmas kis hazugságok)Legjobb színésznő (tévéfilm vagy minisorozat)
Laura Dern (Hatalmas kis hazugságok)
Nicole Kidman (Hatalmas kis hazugságok)
Jessica Lange (Viszály: Bette és Joan)
Susan Sarandon (Viszály: Bette és Joan)
Reese Witherspoon (Hatalmas kis hazugságok)Legjobb színész (drámasorozat)
Jason Bateman (Ozark)
Sterling K. Brown (Rólunk szól)
Peter Dinklage (Trónok harca)
David Harbour (Stranger Things)
Bob Odenkirk (Better Call Saul)Legjobb színésznő (drámasorozat)
Millie Bobby Brown (Stranger Things)
Claire Foy (The Crown)
Laura Linney (Ozark)
Elisabeth Moss (A szolgálólány meséje)
Robin Wright (Kártyavár)Legjobb színész (vígjátéksorozat)
Anthony Anderson (Feketék fehéren)
Aziz Ansari (Master of None)
Larry David (Félig üres)
Sean Hayes (Will és Grace)
William H. Macy (Shameless - Szégyentelenek)
Marc Maron (GLOW)Legjobb színésznő (vígjátéksorozat)
Uzo Aduba (Orange Is the New Black)
Alison Brie (GLOW)
Jane Fonda (Grace and Frankie)
Julia Louis-Dreyfus (Az alelnök)
Lily Tomlin (Grace and Frankie)Legjobb színészgárda (drámasorozat)
The Crown
Trónok harca
A szolgálólány meséje
Stranger Things
Rólunk szólLegjobb színészgárda (vígjátéksorozat)
Feketék fehéren
Félig üres
GLOW
Orange is the New Black
Az alelnökLegjobb kaszkadőrmunka (sorozat)
Trónok harca
GLOW
Homeland: A belső ellenség
Stranger Things
The Walking DeadPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
vond
MODERÁTOR
válasz gyuromoj #38522 üzenetére
The End of the F***ing World első felét én is megnéztem. Nem szokványos, de tetszik. Jöhetne már a magyar felirat a másik 4 részhez is. Bár már azon vagyok, hogy megnézem angollal. Végülis nem olyan vészes a szövegkönyv, és valamennyire azért megy az inglis.
Nem lesz könnyű, de a Mindhunter-t akarom majd még valahova beszorítani mindenképpen.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
gyuromoj
veterán
Na este elkezdtem az American Crime Story S01-et.
Három részt néztem meg és eddig nagyon bejön.Vicces volt hallani amikor Kardashian ecsetelte a gyerekeinek hogy a hírnév nem számít... szegény biztos forog a sírjában. Mellette lement 4 rész a The End of the F***ing World-ből.
Kicsit elvont/fura, de bejön.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
HVG beharangozó a Mosaic-ról: interaktív sorozat, ahol választani lehet, miként alakuljon a sztori.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Tabooról lehet valamit tudni? Az első évadot nagyon kedveltem. -
oriic
HÁZIGAZDA
The Magicians
3x01-02
Még mindig jó sorozat, alig vártam hogy visszatérjen Kíváncsi vagyok a kulcsos témát elhúzzák-e a szezon végéig.
Live-Die-Respawn
-
titán
Válótársak S03 eddig hozza az előző évadok szintjét! Szerintem!
-
törölt tag
Black Mirror s04:
Megjelent az évad, megnéztem az első részt. Aztán még egyszer. Ezt követően folytattam csak.
Alapvetően tetszett az egész, leggyengébb láncszemnek a Metalhead (e5)-et mondanám.
Szvsz az USS Callister volt a best, majd a Black Museum, a Hang the DJ és az Arkangel.
A Metalhead és Crocodile már kevésbé fogott meg, de összességében mély volt, remélem, a következő évad is lesz legalább ilyen jó.The End of the F***ing World:
Kissé érdekesen indul, jó sorozat lett (bár nem lett kedvenc), de teljesen rendben van, érdemes megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
Supernatural kérdés..
Miért emlékeztem, hogy a szőke csajt megölték az angolok?
vagy ő nem Castiel testének lánya?Janaboy
-
gyuromoj
veterán
Agents of SHIELD 5x8
Kicsit katyvasznak tűnt, de szerencsére a végére sikerült összeállnia.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
S e t h
nagyúr
Kedvelem az arcot, még ha van mögötte marketing, akkor is.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest