Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Azt szeretném kérdezni, hogy a Stranger Things az ilyen parás, fosatós sorozat? Mert nem szeretem az olyat, de annyi jót hallottam már róla, hogy el kellene kezdeni nézni.
-
jonnyjoker01
veterán
Mr. Robot S03E05
Röviden és tömören: ATYAÚÚÚRISTEEEEEN

Majd később kifejtem, még sokkban vagyok

-
Lipton
őstag
Shamelesst nézi valaki? Milyen?
-
gyuromoj
veterán
Shannara h-h dupla rész volt?
-
gyuromoj
veterán
Shameless Season 9 renewed.

-
Ragnar95
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Időhiány miatt el se kezdtem az új évadot, de az itteni véleményeket olvasva asszem el is engedem a Flasht végleg.
-
gerii
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A mostani már a 720p-t sem érte meg. Legalább már tudom mit kukázzak minőség szerint legközelebb.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hat hallod perpill a Supergirl a legkevesbe hisztis ezekből.
-
Janaboy
Topikgazda
Kesz vicc de perpillanat a Supergirl jobban erdekel mint a LoT
-
mayday00
őstag
Magyar premier - VIASAT3: 11.27 Shannara – A jövő krónikája (The Shannara Chronicles) 2. évad
-
gyuromoj
veterán
-
brownus
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Az
újságoknak elküldött leleplező anyag segített abban, hogy kimenjen oda valaki és bezárja. Hopper igaz, nem várt sokat de ha egy város rendőrkapitánya (!) betelefonál a nemtudom hova (fbi, hadsereg stb) hogy a titkos (!) laborotokban nagy a gáz (amiről nem is tudhatna) akkor szerintem rohannának oda megnézni mivan.. még ha nem is egy teljes szakasszal, de érted.. ez a teljes leszaromság eléggé érdekes, abból a tekintetből,. hogy egy hivatalos szerv főnöke telefonált be egy titkos laborról. 
-
Janaboy
Topikgazda
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ja, de azt ne felejtsd el, h a
telefon után kb mar szervezkedtek.. Tehat azt varta h 5 perc mulva ott lesz vki? -
gyuromoj
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
üzenetére
Lejtőn van már, a nézettség is csökken, el fog kopni a közönsége, de ez nem meglepő. Mondjatok olyan sorozatot ami nyolc évad után is toppon van.
Másrészt aki olvassa a képregényt az tudja, hogy nem lesz változás, marad az ami most van.
Hozzá képest üdítőbb a FTWD is, ott már tanultak a hibáikból a készítők, nem csoda hogy crossovert terveznek. -
Melorin
addikt
Stranger Things S02
Sean Astin,Szerencsétlen mindig a mártír szerepe jut neki. A 24-ben is ő vállalta be az ideggázba belesétálást. 
A 2. évad nekem annyira nem adta mint az első.
Nem volt olyan félelmetes. Sem az az óriás valami a város fölött, sem pedig a "kutyák".
Az ugyanúgy idegesített mint az első évadban, hogy a karakterek mindent önállóan akarnak megoldani, hiába vannak sorstársaik, akik tudják a titkot, mégsem vonják bele őket a problémák megoldásába. Például mi a francnak ment be Hopper egyedül abba az alagútba vagy mibe a tökök alatt?
Vagy miért nem mutatta meg mindenkinek Joyce a rajzokat meg a videófelvételt időben, hátha rátudott volna mindenki készülni a dolgokra, együtt kiagyalni valamit.
Itt is többfelé szakadt a sztori: a gyerekek külön küldetésen voltak, will anyja is, a Sheriff, Nancy-ék, stb.
Hála az égnek az évad végefelé összefutnak a szálak, nagyokat néznek egymásra amikor kiderül, hogy a többiek is rajta vannak az ügyön de számomra ez nem túl szimpi, jobban össze kellett volna kovácsolnia őket az előző évadban történteknek.Azon a párbeszéden behaltam amikor a Mindflayer párhuzamot kezdte el magyarázni Dustin Hoppernek:
Hopper: -Ó, Istenem, ennek a fele se igaz. Ez csak egy játék. Gyerekeknek. (D&D)
Dustin: - Nem, ez egy kézikönyv. És nem gyerekeknek való.
Hopper: -Remek.És hogy fogjátok megölni? Megdobáljátok tűzgolyókkal vagy mi?
Dustin: - Nem. Nem, semmi... Semmilyen tűzgolyók. Öö, megidézel egy élőhalott hadsereget,
öö..mert.....mert a zombiknak..
tudod, nekik nincs agyuk..és az Agyszivó, az... az...
Az agyakat szereti. Ez csak egy játék... Egy játék!

-
Jim-X
őstag
Stranger Things S02

Nagyon jo volt! A 8. reszt ketszer is megneztem, annyira adta
Bob-nak (Sean Astin) a beszolas nagyon adta Hopper-tol 
Na es a vegen a Police dal, mostanaban pont sokat megy az M80 radion, ami allandoan megy a kocsiban

-
Debilon
addikt
üdv!
ehhez a chicago.fire.s05e15.hdtv.x264.proper-killers -hez tudna valaki feliratot?
ez fire/pd/med/justice crossover rész, és 2ó 02p hosszú, sehol sem találok ehhez, csak a szimpla s05e15-höz
-
Cheesus
senior tag
válasz
NandorHUN
üzenetére
Pont akartam erről írni, csak épp nem ragadtam billentyűzetet, de ha már felhoztad, én ezt a 8. évadot eddig elég gyengének érzem. Most ha eltekintünk a történettől akkor olyan amatőr hatása van a dolognak. Az a vicc hogy nem is az ember vs zombie harcokkal van bajom, hanem az ember-emberivel... Nem tudom hogy a vágás miatt, de a harci jelenetek olyan idétlenül vannak megoldva most, mintha teljesen más sorozatot néznék. Az meg ahogy a statiszták kifekszenek a golyótól esküszöm Benny Hill szintű magasságokban van nálam (a legutóbbi rész utolsó jelenetéről meg aztán ne is beszéljünk)

Nem szoktam sok alapot adni a TWD kritikáknak fórum szinten, pedig jó sokan már a 4-5. évadnál kiszálltak, de most olyan kusza lett a dolog hogy komolyan elgondolkodtam hogy énis inkább hanyagolom, nagyon max egybe letolom majd, de már nem érzem azt a heti/hétfői izgulást az új rész miatt mint régen. -
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek
1x08
Simán jó rész volt, bár kicsit olyan hangulata volt, mintha mindennek a közepébe csöppenünk volna. A CGI továbbra is fantasztikus, az előzetes alapján a félévad-finálé megint állat lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato
üzenetére
Tervek szerint 5 évadot csinálnának a szériából.
-
cyberkind
félisten
válasz
Komplikato
üzenetére
Amíg ilyen minőségben csinálják nekem jöhet, de ha pont olyan ívet ír le mint a TWD akkor sok is az 5.
-
gyuromoj
veterán
-
EmptyParadox
senior tag
Babylon Berlinből lement az első évad. Követte valaki?
Nekem nagyon bejött. A weimari németország amúgy is egy elhanyagolt korszak általában.
Színészek, képi világ, story nagyon jó. Hozta a noiros hangulatot.
Ráadásul nemsokára jön a második évad. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Elvileg Lena nem tudja ki supgirl, gyakorlatilag meghát ugye mindenki tudja akinek van 1 kis csöppnyi esze

Elég kevés kommentet találtam itt a Stranger Things SEASON 2-ről.. látom azért sokan még nem darálták le vagy csak lusták kommentet írni ide.
Mondjuk én is lusta vagyok, emiatt csak pár sort fogok ide hányni:Ritkán látni sorozatot ami rendesen fejlődik szinte minden tekintetben, de ez szerencsére az..többnyire. Persze itt is vannak töltelék epizódok sajna, pedig csak 9 részes így nem igazán lenne indokolt, dehát.. ez van. A gyerkőcök karakterei jobban meg lettek most írva, emiatt a színészek is jobban tudtak alakítani, úgyhogy ez szuper. A hangulat továbbra is megvan, annak ellenére is, hogy kevesebb horror van, most inkább lazábbra vették a figurát. Viszont a történet-vezetés néha elakad, Will szegény továbbra is kaktuszba ül, illetve 11 tesója pedig csak 1 részt kapott ami félig érthető de én keveseltem. (
)it’s weird how #8 was just in one episode really, what if she followed 11 and played mind tricks and made everyone think it was a happy ending but they are all really stuck in upside down? Itt is leginkább a hangulat viszi el a sorozatot, a '80es évek nosztalgiája. Ha nem is lenne "horror story" szerintem sokakat az se zavarna
(pl. a végén a bál jelenet, a gyerekek biciklizései, stb) -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Csak fall finale, nem évadzáró szerencsére

Annyira ez a rész engem se fogott meg amúgy, a koncepció tetszett volna, de szerintem nem dolgozták ki eléggé az ötletet. A pedig kifejezetten béna volt, nem tudom mégis mire számított...klingon csaj árulása -
madgie
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Érdekes volt, Avatarosan nyitott az a bolygó/létforma. Mondjuk Saru futása irtó béna volt 
-
Janaboy
Topikgazda
Kerdes.. Vmiert ugy emlékeztem a Supergirlbol, hogy Lena
Rosszul emlékszem?tudja ki Kara.. -
parkr
őstag
Family Guy (16x05) jó volt

-
b3Ro
senior tag
Tales by Light s01 4k
Gyonyoru egy szoval. 20-25 perc egy resz, es egy nagyon jo kikapcsolodas a sok akcio, krimi meg szuperhosos sorozat mellett.
-
Armahun
addikt
Nézem a Twin Peekst , és üdítő volt benne látni a Csillagkapuból Hammound tábornokot, ugyan abban a kék egyenruhában.
Elmondása szerint nem beszélhet a munkájáról, de annyit elárult, hogy távoli csillagok műholdas megfigyelését végzik.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
Szegény Will
, mindig ő van a f*** rossz oldalán 
Nekem amúgy az első évadban a kis fekete gyerek nagyon idegesítő volt, ebben az évadban viszont nagyon jól nyomta, lehet jobban volt megírva a karaktere, de még mindig Dustin a legjobb arc

Imádtam minden részét ennek a szezonnak is, kicsit mintha félelmetesebb lett volna, mint az első évad, ami nem baj.
A tavalyi és idei év legjobb sorozata nálam
-
gyuromoj
veterán
Stranger Things S02
2. és 7. rész annyira nem jött be, de a többi korrekt lett. Steve karakterfejlődése nagyon jót tett neki illetve Dustin is sziporkázott elég sok esetben. A kettejük "bromance"-a nagyon ötletes húzás volt. 
Többiek úgy elvoltak mint az első évadban.
Az még oké hogy Barb-ról ugye megemlékeztek, de hogy csóri Bob-ot így kihagyták az kicsit gáz volt szerintem.
Téli bál snitt nagyon jó lett, pacsi érte a készítőknek.
Remélem a harmadik évadban nem szerencsétlen Will fog megint szenvedni, mert már ráférne egy kis happy.
A felvezetés pedig csak azt mutatja, hogy az árnyékszörny csak át akar jönni vagy valami hasonló.
Remélem gyorsan megkapjuk a folytatást, a gyerkőcök nőnek mint a gomba és félek tőle hogy nem tenne jót a sorozatnak ha idősebbnek tűnnének. Ha csak nem lesz időben nagyobb ugrás emiatt.
Lehet van benne nem spoiler is, de jobb biztosra menni.
szerk.:
Ugye elvileg 4 évadot terveznek. Első évad ugye 8 részes volt, ez 9, harmadik lehetne 10 és a befejező negyedik pedig 11 vagyis ELEVEN.
-
madgie
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Tegnap kezdtük el mi is, három rész le is ment egyben
Lenne egy csomó melóm ma is (munkaidő után
), van egy olyan érzésem, hogy eltolom az éjszakába, inkább sorizunk 
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Stranger Things 2. évad
Ez a sorozat zseniális, nagyon hamar jöhetne az a 3. évad.
-
jonnyjoker01
veterán
Star Trek Discovery 1x08
Valamiért nem jött be annyira ez a rész
Érdekes volt a koncepció, de valahogy ez most nem fogott meg. A fináléra kíváncsi leszek, bár nem látom nagyon kidolgozottnak ezt a Klingon harcosdit. A nyitó jelenet jó volt mondjuk 
-
Fitzgerald
veterán
The Wire 10/10
Ma hajnalban értem a végére. Újabb life-changing experience. A jó sorozatok egyik fő ismérve, hogy évadról évadra képesek megújulni, egyre jobbá válni.
Ez egy ilyen sorozat.
Omar és Bubbles az elejétől kezdve magasan kiemelkedett a többi karakter közül. A Bubbles-t alakító színész minden létező tévés díjat megérdemelne (amúgy szégyen, hogy még csak nem is jelölték komolyabb díjra a sorozatot).
A kisebb karakterek közül még Rawls-t és Clay Davis-t érdemes kiemelni, illetve az őket alakító színészek munkáját.
Egyetlen casting döntéssel nem értettem egyet igazából, ez pedig Marlo. Geek arca van a srácnak, képtelen voltam komolyan venni drog kingpinként.
Szar a végére érni egy jó sorozatnak, de hát ez van. -
S e t h
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Akkor egy ellene, mr robotot ne!

Ellenben Westworld, Game of thrones , Sons of anarchy, The wire, Breaking Bad, Gomorra, Peaky Blinders, Dexter.
Ezek vegyesen több műfajt érintve.
Illetve ha maradunk egy kicsit a Stranger Thingsnél, mint kiindulási alapnál, akkor figyelmet érdemelhet a Supernatural, pár évad az elején főleg.
De esetleg még ugyanitt a Fringe is, bár az is veszít a végén a varázsából. -
Jim-X
őstag
Na, nekikezdek en is a Stranger Things S02-hoz. Uncharted 4-et nem tudtam abbahagyni, igy kesett egy kicsit, de ma este ledaralom amennyit tudok!
Viszlat

-
gyuromoj
veterán
Most olvasom hogy éjjel/hajnalban kezd a Shameless S08.

-
Janaboy
Topikgazda
Orville 1x08
Jo resz volt. Abbol a forditobol en is elfogadnek egyet

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Pitterix
üzenetére
Volt már korábban valahol hír róla,
hogy a színész le fog lépni a sorozatból. A kérdés az hogy végleg parkoló pályára teszik Firestorm-ot, vagy megoldják, hogy Jax egyedül is használni tudja majd. Utóbbit kétlem, emlékeim szerint nem véletlen, hogy két ember kellett hozzá. -
Pitterix
őstag
LoT304:
Egynek elment.
Stein tényleg ki akar szállni és ahogy intézik, ki is fog. A kis dominator cuki volt, de ez az ET fíling inkább erőltetett, mint vicces, vagy jópofa. -
Janaboy
Topikgazda
Nezem most a tvben az első lovagot es eszmebejutott egy regi, jo de elfeledett sorozat a Merlin

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Warcraft
- Apple MacBook
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A többiek olyan meh.

)