Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Amúgy ittatok már házi készítésű sört? Én ittam tavaly szerenádon két tanárnál is, de valami hihetetlen finom volt!!! Amúgy nektek sosincs olyan érzésetek, hogy két azonos márkájú sör között is van ízben különbség? Értem ezalatt azt, hogy ittam tök jó Borsodit is, meg irtó szart is, pedig elvben ugyanannak kellett volna lennie a kettőnek.
És ugyanígy egy csomó más márkával is. Meg a Heinekent szokás úgylátom szídni is, dicsérni is, de én imádom...
Mondjuk inkább lehet 3 borsodit iszok, mint 2 heinekent, vagy becks ugyanazon az áron... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ugyanígy egy csomó más márkával is. Meg a Heinekent szokás úgylátom szídni is, dicsérni is, de én imádom...
Mondjuk inkább lehet 3 borsodit iszok, mint 2 heinekent, vagy becks ugyanazon az áron...