Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Tudom, hogy itt nem feltétlenül alap sörökről szokott szó lenni. De felénk van egy jelenség, amire rá szeretnék kérdezni már egy ideje.

Itt felénk, (Esztergom környéke) elfogytak a normális alap sörök a boltokból. Mármint amit én vettem így sima söröknek. Gondolok itt ilyenekre: Az Aldi polcairól eltűnt a Budweiser. És nem igazán vannak ideiglenes import sörök sem egy ideje az Aldiban. A nagy Spar boltból eltűnt az összes értelmesebb német sör. Paulaner, Hacker-Pschorr, Edelweiss stb stb.. Minden. Sőt, a magyar craftsörök is nagyon kis mennyiségre lettek csökkentve.

Szóval ez csak itt van felénk? Vagy országos jelenség? Hónapok óta ez van már, szóval nem ideiglenes a dolog szerintem.

A szerencse az, hogy van egy kisebb Spar is, ott legalább Paulaner Münchner Hell, és Weissbier kapható. Ja meg tegnap akciós volt a Budweiser is. Viszont ezt sem értem, mert eddig a nagyobbik Spar-ban kánaán volt, a kicsiben meg semmi. Most a nagyban semmi, itt meg a kicsiben legalább lehet valamit kapni.

Új hozzászólás Aktív témák