Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tudom, hogy itt nem feltétlenül alap sörökről szokott szó lenni. De felénk van egy jelenség, amire rá szeretnék kérdezni már egy ideje.
Itt felénk, (Esztergom környéke) elfogytak a normális alap sörök a boltokból. Mármint amit én vettem így sima söröknek. Gondolok itt ilyenekre: Az Aldi polcairól eltűnt a Budweiser. És nem igazán vannak ideiglenes import sörök sem egy ideje az Aldiban. A nagy Spar boltból eltűnt az összes értelmesebb német sör. Paulaner, Hacker-Pschorr, Edelweiss stb stb.. Minden. Sőt, a magyar craftsörök is nagyon kis mennyiségre lettek csökkentve.
Szóval ez csak itt van felénk? Vagy országos jelenség? Hónapok óta ez van már, szóval nem ideiglenes a dolog szerintem.
A szerencse az, hogy van egy kisebb Spar is, ott legalább Paulaner Münchner Hell, és Weissbier kapható. Ja meg tegnap akciós volt a Budweiser is. Viszont ezt sem értem, mert eddig a nagyobbik Spar-ban kánaán volt, a kicsiben meg semmi. Most a nagyban semmi, itt meg a kicsiben legalább lehet valamit kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest