- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
-
NoLF
veterán
válasz
proci985 #26524 üzenetére
Tudom persze, nekem is van otthon egy nikka, egy yamazaki es egy hibiki.
En mar Xi An-ban, laza 12 oras varakozas var ram. Itt hajnal 1 van, hatalmas repter de minden zarva, se enni, se inni nem tudok semmit… hat igazan vehettem volna egy-ket utravalot Shanghaiban
szerk. Thaifold nekem is megvolt asszem 11 eve, oda is visszaneznek barmikor - bar ugy hallottam, azert elkurvult kicsit.
japant semmikepp ne hagyd ki!
-
NoLF
veterán
válasz
looser #26520 üzenetére
Termeszetesen, a kommersz nyugati szeszekbol a bevasarlokozpontokban 2 meg 4 literes muanyagpalackos kiszereleseknis vannak, a japanok imadjak a highballt (feles whisky kb ket deci szodaval, undorito!
)
boltban mar nem emlekszem mennyiert vettuk a sort, de teljesen elhetoek az arak.
Alap japan whisky ilyen nagyobb boltban nincs 1000 yen, elkepeszto! A jobbak 2nel kezdodnek, de hat az is olcso szamunkra, hoztam is parat. Sort nem, de kirin korsot igen
-
proci985
MODERÁTOR
Prága tippekért köszi. a bottleshop a TVtoronytól nem messze tényleg nagyon jó hely és a "csapos" kompetens volt. igaz úgy kezdtem, hogy mi az ami az Omnipollo / Verdant paroshoz helyben feler, es a oude geuze sarokra megemlitettem, hogy a felet probaltam, de a gyomrom mar sajnos nem birja (kiveve a 3Fet).
ale / stout vonalon csehek kb valahol egy közepes jó Pohjala / Stigbergets szinten futnak ki. sourok hasonloak, bar abbol csak egyet probaltunk, es az is egy Browar Stu collab volt. a helyi hopok picit furák, ettől még jók. ilyen stabil 4-4.5 korul voltak ami az én mércémmel kifejezetten jó. Magyarországon ennél a szintnél (szerintem) kb a BYM tud jobbat főzni, meg néha a Mad/Mead Scientist.
lager vonal ami (nem meglepoen) eszmeletlen. a mainstrem soreik szuperek es eszmeletlenul csusznak. ABVben nem voltam biztos, hogy a lezak sorok egyaltalan a 4%ot megutottek e, de nem is ez a lenyeg (vagy hogy nem kaptunk ketszer egyforma mennyisegu sort a korsoban). frissitoek, udek, es foleg, teljesen jok egy ebedhez vagy amikor megfaradtunk ket muzeum es a teljes Praga belvaros bejaras kozepen.
-
NoLF
veterán
válasz
looser #26517 üzenetére
Igen, csak ez 190ml
a 385ml mar huzosabb volt, bar Kyotoban egy rooftop barban ittunk pohar Asahi-t is 1700 jenert, persze ott a latvanyt kellett megfizetni.most shanghaiban a repteren 500ftnak megfelelo juanert iszom ezt az eppen ihato cuccot, de egy kirint is 550ert adnak.
Barokban jellemzoen japanban a fel literes sapporo, asahi, kirin mind 700jen volt.
-
NoLF
veterán
válasz
looser #26515 üzenetére
En is a 20as eveimben kaptam gellert, es most sikerult eljutni, de az tuti hogy megyek meg mert nagyon megtetszett, es gyonyoruek a lanyok
most nem kraft-szempontbol utaztam es mivel nem vagyok csilliardos, budgetben kellett megoldani a dolgokat es csak egy kisuzemi krimoba ultunk be.
-
NoLF
veterán
válasz
looser #26511 üzenetére
Na bazeg, most vagyok uton vissza Osakabol, de ezt nem neztem
meg millio mast sem, Nara-ban viszont beultunk egy craft helyre, nem volt kifejezetten jo de legalabb draga.
ittam egy cold ipa-t meg egy golden ale-t es inkabb ittuk az olcso, de fogyaszthato asahi-kirin-sapporo szentharomsagot
-
olloczky
senior tag
Én is megkóstoltam a soproni szűretlen lagert, szerintem is borzalmas. Kicsit édes és mellé még ilyen rossz citromos mosogatószer íze is van (tudom tudom minek iszok mosogatószert). Nem ajánlom
-
Frod
addikt
horizont: selfish games - one night in dubai
miután egy fél éve sikerült jó alapos befürdeni a borzasztóan csalódást keltő málnás stout-tal, megint elkapott a fomo, és már csak utólag kezdtem csökkenteni az elvárásaimat, mert bár az abv még okés, de ez is gyanúsan "olcsó" tétel volt.
nekem ez egy teljesen jellegtelen, generic stout lett, se pisztácia, se egyéb íze nem volt, fél doboz után el is köszöntem tőle.
kár. -
looser
addikt
Tudom, nem ildomos a technikán nevetgélni, de ez annyira édes, hogy már ontopic :-)))
-
Frod
addikt
Sikerült csapról kóstolni a BYM - Bright Lies spéci verzióját Riwaka komlóval, hát ez valami csodálatos.
-
Grave_444
nagyúr
Mi a véleményetek a Soproni szűretlen lagerről?
Nekem nagyon ízlik, baromi jó ivósör. -
Alusky
senior tag
válasz
Dilikutya #26486 üzenetére
Ja, azt mondta az egy iható ivósör vagy valami ilyesmi.
Nagy tapasztalata van sörökben ez tagadhatatlan, de azért celebnek celeb és nagyon visszaköszön ez. Aki leköpköd egy Millert, egy Coorsot meg ivósörnek mond, mikor mind a kettő közös alsópolcos termék, tehát nagyjából egy véleménnyel kéne lennie róluk, annak nem kell minden szavát komolyan venni.
Szerintem az csavarta el a fejét, hogy itt a csehek gyártják, a Millert meg magyarok.Már eleve a rothasztott hal videóban is egy light verziót kóstolt meg, arra könnyű mondani, hogy nem annyira büdös, mert utána se járt alaposabban mit is vett pontosan. Néha hiteltelen, söröknél is.
De amúgy beszéltünk róla 2-3 éve is akkor is ugyanezt mondtuk.
Vagy a teás videója ahol a Sir Morton szar, a Lipton meg jó. Az se kimondottan alapos vélemény. Nem kérdezek meg egy teás embert erről, mert anélkül is tudom, hogy mindkettő kommersz tömegtermék 500 Ft-ért, ráadásul filteresek miről beszélünk akkor. -
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #26498 üzenetére
Hát ezek csak az alap BYM sörök. A semminél jobb, de nem ezekért szoktunk lelkesedni.
-
tranceplanet
addikt
válasz
Grave_444 #26501 üzenetére
Mondjuk mi gyalogszerrel érkeztünk legutóbb, helyben fogyasztottunk. Simán van, a facebook post alatt lehet foglalni söröket, mert vannak kapós tételek, amik azonnal elfogynak akár. Más is van aki kocsival érkezik és emiatt csak otthon tudja elfogyasztani. Szerintem nem fura ez a dolog.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #26498 üzenetére
Köszi, Mad is kapható meg 1-2 másik, ami érdekes lehet.
1-2x már rendeltem amúgy. [link]
Ha nem BYM a cél is érdekel webshop ti honnan szoktatok.tranceplanet
Itt nem néznek furán ha csak bemegyek dobozos, üvegest vásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged