Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Cybertruck Taipeiben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Őskoczka
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Pénteken meló után beugrottam a Beerstro nevű helyre, jó kaja, jó sörök, szimpatikus és a sörökhöz értő, barátságos felszolgáló. SZÉP kártyát elfogadnak, csak sörre is :-))
Ezután a Bohémiába mentem egy levezető cseh lágerre, de a Blaha felé sétálva megtalált a kisördög, hogy a Rizmajerbe is be kellene ugrani; ezer éve jártam ott. Mindenhol a legkisebb adagot kértem, hogy sokfélét lehessen kóstolni. Az este legjobb tétele mégis a Bohemia Granat lett. Remek, malátás, ízgazdag, könnyű és relatíve alacsony alkoholtartalmú sör.
BYM - Saison ONE , Peach Please
Fehér Nyúl - Cabroncita (Winkler videója után kíváncsi voltam rá, de nem kellett volna elsőnek inni...elég kiábrándító) és az alap IPA (malátás, gyümis)
Ugar - Miss Gentryside (trópusi, izgalmas, nem innám mindig, de jó sör)
Bohemia Regent - Český Granát (csúcs, hibátlan félbarna láger)
Rizmajer - Grapefruit IPA (érdekes és jó értelemben, de semmi új, a Peach Please volt a nap ipája), illetve az alap szortimentet kóstoltam végig (világos, kukoricás, porter, búza), a búzával történt valami, enyhe lábszag és savnya, de a világos - és meglepetésemre a kukoricás is - jó volt.Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest