Hirdetés

2021. március 8., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1401) FazekasLaci válasza Bocsek (#1354) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

Van egy jó és egy rossz hírem.

Jó: vettem egy Logitech V270 Bluetooth egeret a Vaio-mhoz a 77 Outlet-ben.
http://outlet.77.hu/ [link]

Korrekt és gyors volt a kiszolgálás, az egér kiváló Vaio-hoz. A görgője kicsit más, mint a wireless változatnál, de nem annyira zavaró :) Nekem jobban tetszik, mint a v470, az új. Ha valaki egy jó bluetooth egeret, még 3 van nekik, egyébként már nem gyártott termék. Notebook.hu-nál és másoknál bruttó 15 körül van, náluk 11e valamennyit fizettem, ami olyan Metrós korrekt ár volt.

Rossz: a Microsoft egérrel tapasztalt Vaio problémád szerencsére nem jön. Újraindítottam a Vistát és azonnal felismerte az egeret. Egy MS nagykernél mondták, hgoy érdemes kipróbálni a Microsoft Memory Mouse 8000-et, mert valami nagyon jó, és van benne memória is! Én mondjuk nem néztem meg, mert fényképen is bumszli volt.... Nekem a hosszúkás egerek jönnek be...
Szóval Logitech-kel a Vaio bluetooth kapcsolat tökéletes :D

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1402) FazekasLaci válasza k. (#1397) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

Nálunk a telefonos szerelte be az ADSL-t. A Linksys routert ugyanarra a körre rakta, amin a telefonok is mennek és semmi gond nincs. T-Online... Talán azért, mert ugyanaz a cég. Ezt nem tudom...
Nézesd meg egy telefonossal, az ADSL-re nem lehetne hatással az, hogy valaki telefonál, hacsak nem valami spéci helyen van... A digitális TV (T-Home) viszont annál inkább, mivel azt hiszem, max 8 Mbitet adnak a hálóra. Nekem spec 8 Mbites az előfizetésem és ha ráraknám a TV-t is, akkor biztosan csökkenne a NET. Kábeles digiTV-nk van (szintén T, de nem tudom, hogy melyik, mert tiszta káosz ez a cég...) Nálunk pl. akadozik néha a digiadás... Ritkán, de gáz, ha jó a film....

A Sony belső wireless-e egyébként kb. 2x erősebb, mind a Linksys PCMCIA routerem. Régen nekem is azt írta, hogy a jelerősség alacsony, ezzel a notival azonban teljesen jó, gyorsabb is a netem a routeren keresztül. Dehát a kettő között van vagy 4 év fejlesztésnyi idő :)

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1403) FazekasLaci válasza k. (#1398) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

A PC-t én még DOS-ban tanultam :) Ezért a Linux-ban is elboldogulok, és azt hiszem, még várok egy hónapot, hogy meglegyen nekem is a 2 hónapos Vista tanulási időm :) Talán akkorra már gond nélkül megy majd minden :) Hála a felhasználóbarát alkalmazásoknak.... ;)

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1404) FazekasLaci


FazekasLaci
aktív tag

Sony vásárlóknak :)

Jó és rossz hírek.
Rossz: idén már sehol nem lesz 21E. Az összes helyen félrebeszélnek. A webekről eltűnt sok helyen. Az egyik helyen (mivel egy másodikat is akarunk venni), egyértelműen azt mondták, hogy ez csak a Sony marketing kampánya volt, hogy megnézzék, hogy érdemes-e a piaccal foglalkozni. És ha igen, akkor lehet, hogy az újabbak drágábbak lesznek. Tény: a 21E már 230e-ért vehető csak meg, legalábbis mi ezt az árat láttuk. A furcsaság: 280-ról közben lement 265-re az EUR... Vagyis ez szezonális áremelés, meg a túlkereslet okga.

Jó: a sok félrebeszélő cégek között találtam egyet, aki valahogy képben lehet. Elmondták, hogy már nem is lesz nekik valószínűleg a 21E-ből és 21Z-bő, mert januárban jön a 31E és 31Z. Jó, mi? Alig néhány hetet élt meg egy verzió... És az EU-ban is új volt ekkora videókártyával....
Nem tudom, hogy örüljek, vagy szomorkodjak.... Az biztos, hogy a Sony a legtöbbet nyújtja szolgáltatásban ezen árkategóriában....

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1405) azazell0 válasza FazekasLaci (#1404) üzenetére


azazell0
csendes tag

Tippeljünk, mennyibe fognak kerülni az új modellek. Szerintem:

FW31e: 279990
FW31z: 399990

(#1406) FazekasLaci válasza azazell0 (#1405) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

ennyiért nem venném meg! Nehogy tippeljünk, mert ötleteket adunk az elszállt árakkal. A mostani árak nagyon jók voltak. Letarolnák vele a piacot. A Sony-nak a mostani bevételeit figyelembe véve sok új felhasználóra van szükség, hogy ne legyenek gyárbezárások. Kis szériás eladásoknál (magas profit), az embereket elküldenék, mert kevesebb is le tudja gyártani. Ezt ne felejtsük el...

Kellemes Karácsonyt kívánok a Sony-nak és mindenkinek, aki a notibm elkészítésében, logisztikájában, eladásában csak segédkezett!

Ugyanígy Boldog Karácsonyt kívánok Nektek is, mert a fórum keltette fel a figyelmem, hogy ne csak ASUS-ban (korábbi gépem) gondolkodjak, hanem nézzek meg egy Sony-t is...

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1407) Kicsibika


Kicsibika
csendes tag

(#1408) k.


k.
őstag

Nektek is Boldog karácsonyt!
Én tegna praktam ujra a windowst a vaion.Ugy terveztem xp és vista is lesz.De bárhogy próbáltuk-neten leirtak alapján- az xp nem fut.A vista viszot magyar.Kb fél órája kisebb sokkot kaptam mert kiirta hogy a szériaszám(vaio aljáról szedtem) nem legális.De aztán telefonon aktiváltam.Most másolgatok mindent vissza és persze közben mint egy igazi multi gyerek rohangászom és segédkezek:D

(#1409) wmarci


wmarci
senior tag

Fut valamilyen mai játék(élvezhetően) a Sony 13,3 vagy 13,1 colos laptopjain? Ja és mikorra várható ezeknél refresh? Május-Júniusban szeretnék egy Sonyra beruházni, addig elképzelhető? Nah Köszi a válaszokat. És Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Sziasztok.

(#1410) gege71.hu


gege71.hu
addikt

HA ERRE van ötletetek, ne kíméljetek a megosztással.
köszi
gege

(#1411) FazekasLaci válasza gege71.hu (#1410) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

parancssorban: cmd, majd ipconfig.

Szerintem a router nincs rendesen beállítva és ugyanazt az IP-címet használja az asztali géped és a notid. Ezért, ha csatlakozol a routerhez, a másik gép adatforgalmával összeakad a router és ezért omlik össze a neted.

Nézd meg, hogy a router automatikusan osztja-e ki az IP-címeket és nálad sem manuálisan van beállítva az IP-cím megadása... Vagy, ha igen, akkor manuálisan ossz ki minden gépednek egy IP-címet a routertől és már meg is oldódott a problémád.

A sony csak akkor vághatja le a másik gépet, ha IP-ütközésük van, ami az asztali gépet kiakasztja, vagy ha a két gép között távoli elérés (ld. távoli adminisztráció) van és a Sony lövi le ezzel. Ez utóbbit viszont manuálisan kell beállítani, tehát a valószínűsége kicsi...

Mellesleg egy router firmware frissítés sem ártana. A linksys.com oldalon ezt meg tudod csinálni.

Ugyanilyen routerem van és gond nélkül meg a Sony-val, azonkívül fordult már meg ezen a hálózaton MAC és más gép is probléma nélkül. A MAC-nél volt csak egyszer egy IP-ütközés, bár ott nem vágott ki a router, csak újra kellett osztani az IP-címeket....

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1412) csello01 válasza gege71.hu (#1410) üzenetére


csello01
csendes tag

Nekem is ilyen routerem van, de még a 2.2 verzió. A Vaio-t még egyszer sem dobta le, a régi Aceremet rendszeresen, de ahhoz már nem is volt frissíthető wifi driver. Megérne egy próbát, hogy letöltöd a Sony oldaláról a wifi driverét, hátha sérült, amit a géppel kaptál. Egyébként nálam is automatikus ip-kiosztás van, eddig még nem ütközött.

(#1413) Bocsek


Bocsek
aktív tag

Mindenkinek VAIO-ban és kiegészítőiben gazdag boldog Karácsonyt kívánok! :C

http://www.bocskayapartman.hu

(#1414) FazekasLaci válasza Bocsek (#1413) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

Viszont kívánom :)

Hát, látod, ha a kiegészítők is a gépek áraihoz igazodnának és nem 20-asért lenne a legtöbb kapható, már Vaio táskám és egerem is lenne :) Így marad mindkettőben a noname minőség :)

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1415) gege71.hu válasza FazekasLaci (#1411) üzenetére


gege71.hu
addikt

heló, köszi.
Ezeken már túl vagyok. Az a baj ha csak a vaio-t kötöm a routerre és törlök minden korábban kiosztott ip cimet, hogy teljesen az alaprol kezdje leosztani akkor is ezt csinalja.UDP kábellel is! Próbáltam már manuálisan fix ip cimet adni neki az sem volt jo. Az asztalival ha paralell fenn van par masodpercre a csatlakozot gepnevek listajaban benn van a noti és az ip cime mas mint az asztalié, tehát ip cim miatt nem akad.
Amugy hajnal 3ig basszódtam vele és már teleszaladt a tököm vele, úgyhogy rendszer legyalulás lett a vége a notin.
Megy a vista a csöcsbe. 2 hét elég volt ujfent vele (asztalin már egyszer 2x fenn volt egy masik vinyon) Nem tudok megbaratkozni vele. Egy kalap szar.

Ja a routeren a firmware-t gyari 7,00,1 tol 7.00,6ig mindet kiprobaltam. Eredmény ua.

chello01: Nekem is már több mint 2 éve problémamentes. Ezer féle mobileszközzel meg az asztalival automatikus dhcp-vel megy mióta megvan. Sose volt vele semmi gond.

[ Szerkesztve ]

(#1416) gege71.hu válasza gege71.hu (#1415) üzenetére


gege71.hu
addikt

a vaio-s rendszer restore-ral gyari beallitasokra visszaraktam az oprendszert és most megneztem. Jó. Kapcsolódik, semmi probléma.
A beállításait végnézve az ég egy adta világon semmi különbséget nem látok.
A fura, hogy semmi komoly installálást vagy progiátállítást nem végeztem a notin tegnap délután ami okozhatta. Pedig valami bebaxott neki az 7szentség..
Ez mindenesetre rejtély marad most...valam dzsedi dolog lesz :D
gege

(#1417) Bocsek válasza gege71.hu (#1416) üzenetére


Bocsek
aktív tag

akkor lehet nekem is ez lenne a megoldás a bluetooth vs hang problémámra :O

http://www.bocskayapartman.hu

(#1418) k.


k.
őstag

Azt nem tudjátok miért van hogy a friss ropogós ujrarakott rendszeren feltelepitem a memkari driverjét és a vista továbbra sem ismeri fel az eszközt(eszközkezelőben látja az olvasót de nem ismeri fel)?

(#1419) #70106368


#70106368
törölt tag

Sziasztok!

Azzal kapcsolatba kérnék segítséget, hogy ha a kijelző teljes hd felbontásra van állítva és egy blu-ray filmet játszok le, akkor hogy lehet mégis egy-egy fekete sáv a képernyő alján és tetején. A típus egy vaio fw-21z.

A másik észrevételem, pedig az lenne, hogy a touch-pad elég érzéketlennek tűnik(márkák között lehet ilyen észrevehető eltérés?). A felső egy 1cm-s részen, pedig egyáltalán nem reagál.

A segítséget előre is köszönöm.

(#1420) vis.p válasza #70106368 (#1419) üzenetére


vis.p
aktív tag

Ritka a Full Frame-s (1920x1080) Hd vagy BluRay film. Még csak egyet láttam. :D
LetterBox

(#1421) Bocsek válasza vis.p (#1420) üzenetére


Bocsek
aktív tag

Én a torrentz.com-on szedtem le pár IMAX fullHD-s dokumentumfilmet, azoknál sincs keret (1600*900-ban)

http://www.bocskayapartman.hu

(#1422) k. válasza k. (#1418) üzenetére


k.
őstag

Senki? :O :O

(#1423) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Sziasztok, egy Vaio VGN-FW21E notim van, és az a problémám, hogy az eredeti vista helyett felraktam egy 64bit-es ultimate-et, és van 3 ismeretlen eszköz. Az egyik vmi rendszer eszköz, a másik vmi hálozati cucc, az tuti, hogy a wireless, és van még vmi. A gond az, hogy a sony honlapján sem nagyon van driver hozzá :S mi a teendő?

(#1424) vis.p válasza RockHaRD (#1423) üzenetére


vis.p
aktív tag

A honlapon található drivert nem lehet installálni?
Az egyik a wireless, a rendszer eszköz az sd-kártya, az ismeretlen pedig a sony HID vezérlő.

(#1425) jansto


jansto
csendes tag

Sziasztok! szeretnék venni egy fw21E-t, de nem tudtok véletlenül olyan helyet, ahol nem kell kifizetni a Vista árát (ami dob rajta egy jó 20-30ezret)? bőven jo a freedos vagy linux Mellesleg mennyire jo játékra? (csak wow, de érdekel pl a crysis viszonyitási alapnak) az asztali gépemet szeretném majd leváltani azért kérdezem..köszi

[ Szerkesztve ]

(#1426) Taybor válasza jansto (#1425) üzenetére


Taybor
tag

Csak op. rendszerrel együtt lehet megvenni sajna, és nem is kapsz hozzá eredeti vista dvdt hanem neked kell csinálni 4db recovery lemezt...

(#1427) jansto


jansto
csendes tag

Mellesleg rosszul látom, vagy télleg nem kapni jelenleg sehol ezt a notit?!!? ki vonták a forgalombol vagy csak az ünnepek miatt?(mindenki megvette és nem maradt sehol :) )

(#1428) laci06 válasza jansto (#1427) üzenetére


laci06
senior tag

ment pü, nekem lenne egy 190-ért, vadiúj

(#1429) vis.p


vis.p
aktív tag

Haladok az xp-s vga driverrel. :C Tegnap már ott jártam, hogy minden film tökéletesen fut kivéve a fullHd-s filmek. Annál még volt némi hiba teljesképernyős nézetben. A driverheaven.net oldalrol olvastam a mobility driverek moddolásárol. Lassan minden catalyst-et próbáltam, mire megtaláltam a tökéletest. 8.4 catalyst driver-t moddolva úgy néz ki minden rendben lesz. Újraindulás után automatikusan beáll a kép 1600x900-as felbontásra (ez a max). Játéknál és filmeknél is minden rendben. :R

jansto: Nekem is lett volna egy 2 hetes noti eladó, de így már tuti megtartom. Végre tudom használni... :))

(#1430) gege71.hu válasza vis.p (#1429) üzenetére


gege71.hu
addikt

a moddolt drivert el tudnád küldeni majd? Vagy feltenni valahova?
Nagyra értékelném!
Köszi
gege

(#1431) FazekasLaci válasza Bocsek (#1417) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

Szerintem lehet.... márcsak azért is, mert már néhány napja megállás nélkül használom a bluetooth-os egerem és semmi akadás nincs. Ez vagy géphiba nálad (amit nem hiszek), vagy oprendszer....

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1432) FazekasLaci válasza #70106368 (#1419) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

Videódriverben kell beállítani, nem a Vista alap display driverében a felbontást. Nekem is ez volt, én is ugyanezt a típust használom.... ATI driver konzolját nyisd meg (Catalyst Center) és ott állítsd át. a méretarány megtartását teljes képernyőre... És máris jó lesz. Nekem ez bevállt.

touch-pad-re: soha nem haszáltam, valószínűleg be lehet állítani a Vezérlőpulton. Ott nézz utána. Énszerintem semmivel sem rosszabb, mint a többi notigyártóé... Bár csak végszükségben használom....

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1433) gege71.hu válasza gege71.hu (#1379) üzenetére


gege71.hu
addikt

Továbbra is érik, hogy lekukázom ezt a szájbavert visztát a gépről (fw21e)
Most hogy újrahúztam a rendszert a (wifi ill net gond miatt) a frissítések után újból jön minden 3, 4 kikapcsolásnál ez a "frissítések beállítása 2/3 fázis..ne kapcsold ki BLA BLA" majd olyankor indításnál 3/3 fázis frissítés beállítása és akkor jó tetü lassan be is bootol ...
Ne
Hogy tolná meg hátulról egy talicska aprómajom azt aki miatt ilyen elbaxott ez a frissítés téma... meg ugy általában ezt a gyökér visztát is...a tököm már nem kicsit futott tele vele az utóbbi napokban. Csiricsáré lassú ócska xar, irreálisan nagy tárhelyen terpeszkedik, lomha , idióta a kezelése és bug-os mint a 7szentség. :(((

(#1434) sheratan


sheratan
titán

üdv!
van valakinek tapasztalata az SR szériával kapcsolatban?
nem nagyon sikerült olyan információt találni róla, hogy milyen a noti felépítése. azt írják, hogy a képernyő hátlapján valami magnézium borítás van, de ezt leszámítva úgy tűnik, mintha semmi fém nem lenne benne, ami nem olyan szimpi így elsőre.
illetve olyasmi érdekelne, hogy mennyire kényes a bővítéskor (memória mondjuk), belemegy akármilyen modul? valamint az optikai meghajtó mennyire kényes, beolvas akármilyen írott lemezt?
a külföldön vett gépekre hogy működik a garancia? világgari van, vagy régiónként?

(#1435) gege71.hu válasza vis.p (#1429) üzenetére


gege71.hu
addikt

A VGA driver moddolás tényleg csak ennyi xp alatt mint ahogy adja magát?
A driverheavenről INNEN leszedtem ezt:MMDotNETSetup.exe
meg ezt: msxml6_x86.msi, majd telepíttem mind2t.
Ezután a catalyst csomagot kipattintom a szokásos helyére c:\ATI\SUPPORT majd a modderprogit elindítva megmutatom annak catalyst összetevőket (ugyanaz a hely) ráeresztem, hogy "Modify"és voilá.

Ja utána a change memory móddal az inf fileba ami ugyanott van (c:\ati\suppor\driver\8-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu_70226\Driver\XPInf\CX_70226.inf) ezzel a helyes típust kiválasztva 256MB-ot megadva a vga saját memóriájának, esetemben majd az FW21E-nél a Mobility HD3470 volt.

Na szóval ha ezt a megmoddolt cuccot majd a VAIO FW21E notin a setuppal ráindítom akkor elvileg települ majd a driver meg a catalyst ugye?

gege

[ Szerkesztve ]

(#1436) FazekasLaci válasza gege71.hu (#1433) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

Mindkét problémádra volt korábbi poszt, ami megoldja. Az egyik a Windows Update manuális frissítése, mert egy biztonsági frissítés nem megy fel rendesen, a másik pedig a boot manuális beállítása, ami kb. felére csökkenti a betöltés. Nálam mindkettő működött.

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1437) FazekasLaci válasza sheratan (#1434) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

Szia!

nem SR típusú gépem van, de a többire tudok válaszolni :)

- memória bővítés: minden gép kényes rá, ha nem jót raksz be. Érdemes azonos típusú, buszsebességű és méretű memóriát használni párban. Akkor nem lesz gond.
- optikai meghajtó - ennek szabványnak kell lennie. A specifikációban ellenőrizd és azok a típusú lemezek biztosan menni fognak.
- garancia - jogszabályi rendfelkezés alapján az EU-ban vett berendezésekre, a gyártó köteles helyi garanciát adni, amennyiben van helyi képviselete és nem küldhet el a másik országba. Az EU-n kívüli vásárlás problémásabb...
Erre a Sony-nak itt a hivatalos linkje, hívd fel őket vásárlás előtt:
http://support.vaio.sony.hu/contacts/contacts.asp?site=voe_hu_HU_cons [link]
Ahogy én láttam, szervizelik itthon az angliai és a német gépeket is.

Én a helyedben a magyar billentyűzet miatt itthon venném. Külföldön sem olcsóbb, legalábbis ahol én néztem (Sony német hivatalos helyek és Anglia, egyik sem volt az... Az USA már más tészta, de a szállítgatás kb. 50e-edbe lesz minimum, ha vissza kell küldened javíttatni... (futárszolgálat, vámolás, stb...).

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1438) k. válasza FazekasLaci (#1437) üzenetére


k.
őstag

Csakhogy az sr széria nins náléunk hivatalosan.Ha ezt nézte ki külföldről kell megvennie.

(#1439) sheratan válasza FazekasLaci (#1437) üzenetére


sheratan
titán

köszi a válaszokat!
igazából valóban, SR nincs itthon, de amúgy sem kellene magyar billentyűzet. már másfél éve megvagyok nélküle, tudok simán gépelni rajta :)

memóriánál olyasmire gondoltam, hogy hallottam pár notiról (pl. HP), hogy csak valami saját jóváhagyott iszonyat drága modulokkal akart menni.
optikai meghajtónál is tudom, hogy szabvány van, de például az egyik ismerősöm macbookja nagyjából minden második-harmadik lemezt képtelen beolvasni, ami elég ciki lenne.
garanciát majd még átnézem, de valószínűleg nem EU-s környezetből lenne a gép, bár nem is usából, hanem valami HK vagy ilyesmi. bár még nem néztem utána pontosan mibe kerül ott. (a hivatalos honlap szerint az itteni gépeket az EU-n kívüli nagyobb piacokon, beleértve HK-ot is, szervizelik, gondolom akkor ez vica-versa működik talán)

igazából egyelőre még nem akarom megvenni, csak gondoltam időnek előtte informálódnék a dologról. talán majd olyan nyár vége-ősz eleje felé lesz aktuális, bár akkor sem szükségszerű még. csak nagyon megtetszett ez a 13.3"-o künnyű és szép laptop :) csak kár, hogy nem lehet op-rendszer nélkül venni, úgyis linux menne rá...

(#1440) FazekasLaci válasza sheratan (#1439) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

Márciustól lesz itthon igazán magyar forgalmazás. Egy nagykerből, ahol mindent adnak, csak a notikat nem, mondták, hogy azért nem tudnak adni, mert exkluzív jog van még márciusig. Utána már mehetek hozzájuk bármiért...

Az optikai meghajtóval kapcsolatban: biztosan nem lesz problémád. Az ismerősödnek meg tudom ajánlani egy partnercégünket, akik profi MAC szervíz (hivatalos). Ha gondolod, bevizsgálják és lehet, hogy csak beállítási problémák vannak és nem hardveres hátterű...

Memóriáknál én még nem hallottam olyat, hogy ne menne mással. A Kingstont szokták dugdosni, nekem is az volt a régi ASUS-ban...

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1441) FazekasLaci


FazekasLaci
aktív tag

Hát, ma kellemes meglepetés ért :) Szólt a notim, hogy frissítené magát, mert vannak frissítések :) Nosza, megnéztem, pont az optikai meghajtó WinDVD BD-jét frissítette. :)

Igaz, a progit nem is használom, mert nincs Blueray filmem, de talán egyszer majd jó lesz :D

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1442) sheratan válasza FazekasLaci (#1440) üzenetére


sheratan
titán

nem nagyon zavar az itthoni értékesítés, mert mire beindul, addigra valószínű úgysem itt leszek, vagy ha igen, akkor is csak pár hónapot. meg a magyar billentyűt úgy értettem, hogy kifejezetten nem is szeretem, mert az enter rossz formájú rajta, meg az ű rossz helyen van, illetve az í tök feleslegesen foglalja a helyet (soha életemben nem használtam azt a gombot), így inkább az amerikai kiosztás jön be. :D
meg amíg elhatározom magam még talán lejjebb is megy az ára.
köszi azt a szerviz ajánlást, majd lehet, hogy igénybe vesszük. bár nem tudom ez hogy működik, mivel nem nálunk forgalmazott darab, bár elvileg azokra is világgari van...

(#1443) KavicsZrt.


KavicsZrt.
csendes tag

SR széria? Itt van, de csak korlátozott példányban így hamar elkapkodják.

[HelloVAIO]

(#1444) FazekasLaci


FazekasLaci
aktív tag

Ha másnak is van 21Z-je, akkor nézze meg légyszi nekem, hogyan kell beállítani kisebb felbontásra. Nálam az 1024 után rögtön 1920 jön a Vistán. Néha jó lenne, ha csak 1440-ben menne, mert a progik is azt csinálják, hogy csak azt ajánlják fel felbontásnak, ami a vezérlőpultban elérhető. Így néhánynál nagyon nehézkesen tudom elővarázsolni a jó felbontás.
Catalist Centerben sem láttam...

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#1445) vis.p válasza gege71.hu (#1435) üzenetére


vis.p
aktív tag

Igen, ennyi az egész. :) Bár a memóriát nem állítottam át. :B
Valószínű, hogy ezért is telepítette a 3450-est drivert....

Nálam, most ez működik, de ahogy írtad úgy kellene megcsinálni....

[ Szerkesztve ]

(#1446) gege71.hu válasza vis.p (#1445) üzenetére


gege71.hu
addikt

köszi!
le is huzom
üdv
gege

(#1447) Veriel


Veriel
csendes tag

Megnéztem három Vaiot, és a következőt láttam:

VGN-FW 21 Z: bitang rossz, villogó, csíkos, kis látószögű display
VGN-AW 11 M/H: ennek sem tetszett a kijelzője igazán, de kevésbé volt szörnyű
VGN-AW 11 B/S: szépnek tűnt

Jó lett volna több időt eltölteni velük. Hétfőn szeretnék visszamenni és választani (eddig Asus párti voltam, de néha újítani kell). Mitől lehet ilyen nagy különbség a kijelzőben? A fentiek közül csak a B/S dual light? Hol lehet megnézni, hogy mely típusoknak pontosan milyen a kijelzője?

(#1448) vis.p válasza gege71.hu (#1446) üzenetére


vis.p
aktív tag

Szívesen. :)
Sajnos nem lehet javítani a memóriát, már mindnet próbáltam (256,128), így is, úgy is 512-nek látja a catalyst és az everest is.
Üdv

(#1449) csello01 válasza Veriel (#1447) üzenetére


csello01
csendes tag

Volt rajtad szemüveg, amikor a fw21z kijelzőjét nézegetted???????????? Merthogy: nem bitang rossz, sőt!!!, nem villog, nem csíkos, a látószögét sok noti megirigyelhetné, ezen felül pedig dual light-os. Lehet, hogy hibás példányt néztél? Eddig még mindenki (velem együtt) meg volt elégedve vele maximálisan!

(#1450) k. válasza Veriel (#1447) üzenetére


k.
őstag

Hol tudtál te kipróbálni AW-s vaiot?:S

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.