Hirdetés

2019. november 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#151) justaboy


justaboy
(tag)

hi mindenki!
Egy kis segítséget kérnék..
árazzátok be a gépet: FS 315M (kb fél éves.. nagyon megkímélt)
köszi!

Fu-Si M1437G 15.4'',Pentium M750,1GBDDR,80GbHdd,X700/128Mb

(#152) #09608192 válasza justaboy (#151) üzenetére


#09608192
(törölt tag)

Jó kis gép (P-M 740, 80GB, GeForce 6400 hmmmm de finom) használtan kb 290-320e-t érhet. Akár megkimélt akár nem a használt azért mégsem uj.

(#153) emvy válasza #09608192 (#150) üzenetére


emvy
(nagyúr)

Nem lehet ölben tartani a forrósodás miatt például...

tíz napig volt nálam,aztán elcseréltem, nagyot bukva rajta. De irgalmatlanul szar volt.

while (!sleep) sheep++;

(#154) tom.bo válasza #96352768 (#143) üzenetére


tom.bo
(csendes tag)

Én sem tartozom senkinek az érdekeltségi körébe, egyszerű felhasználó vagyok, aki boltban, bruttó árért, saját részre vásárol.
Az én T1XP-m is Made in Japan, nem tudom ki kételkedett ebben.
Én is azért vettem azt a masinát, mert nem találtam konkurenciát (ár-érték). Nagyon szeretem a gépet, jó használni és én is tudom, hogy verhetetlen áron vettem, de az európai vagy Notebook-os árat nem adnék meg érte.
Amit leírtam, az úgy hangzott el, nem mondom hogy bunkók, mert mindig készségesen próbáltak hozzámállni, csak néha elvesztették a türelmüket.
Hogy hol van a Sony szervíz, én nem tudom, nekem Németországot mondtak (d900t #132 infója lehet helyes).

MacBook Unibody, MacBook Air, iMac, Nikon ForEver!

(#155) tom.bo válasza #09608192 (#145) üzenetére


tom.bo
(csendes tag)

Nem nézegettem karácsony környékén az Acomp honlapját, de miután SMS-ben értesítettek, hogy munkanapokon el lehet hozni, így jan 5-én érte mentem. Miután Leltár miatt zárva voltak, (nem hibáztatom őket, hogy nem nyitottak ki a kedvemért, vagy nem vették fel a telefont, bár bent voltak) hazamentem és megnéztem tüzetesen a honlapot. Akkor már nem volt fenn erre utaló jel, az biztos.

MacBook Unibody, MacBook Air, iMac, Nikon ForEver!

(#156) tom.bo válasza emvy (#153) üzenetére


tom.bo
(csendes tag)

Ez sajnos igaz a T1XP-re is. Más notit még nem próbáltam ölben üzemeltetni, de ez sem arra való. Kellemetlen mértékben melegszik az alja. Onnan szívja a levegőt és oldalra fújja. Gondolom azért is melegedett jobban, mert nem tudott elég hideg levegőt szívni. Egy dossziét kellett alá raknom, hogy ne zavarjon. Így már jól megvoltunk...

MacBook Unibody, MacBook Air, iMac, Nikon ForEver!

(#157) emvy válasza tom.bo (#156) üzenetére


emvy
(nagyúr)

A T1XP-nél még nagyobb gáz, mert az pont az ölben tartható kategória - lenne. A FuSi P7010-el nem igazán van ilyen gond, például.

while (!sleep) sheep++;

(#158) tom.bo válasza emvy (#157) üzenetére


tom.bo
(csendes tag)

Hát igen, én is úgy hallottam. Mivel az alján valami filc borítás van, a levegőt pedig hátul szívja és arra is fújja ki, ezért nincs ilyen probléma.

MacBook Unibody, MacBook Air, iMac, Nikon ForEver!

(#159) #50597632


#50597632
(törölt tag)

hello!
van egy régi sony vaio laptopom pcg-grt100.szeretném eladni illetve vásárolni egy újat kb. 300000ft-ig.
ha tudnátok segíteni javasolni hogy ebbe a keretbe melyik lenne a legjobb nagyon megköszönném. csolo

(#160) axon.sk


axon.sk
(csendes tag)

Nos, rôviden, mert sietek:

SONY VAIO VGN-FS395VP (cca 3 hónapos)
1/ ha felemeled, bal kézzel épp a DVD író/olvasó tálcáját feszíted kifele --
2/ ugyanakkor jobb kézzel a MagicGate ajtaját nyitod felfele -
3/ az aksi tôbbet bírhatna ?
4/ ôlben tartva 1 napon belul gyógyuló kombuszció a jobb combon
(extrém igénybevétel esetén) -

Egyébként nekem teccik, bár noti-ugyben a tapasztalatlanok kôzé sorolom magam.

Jah, majd elfelejtettem:
Van rajt´ egy ún. Recovery Partition, azt hogy tudnám láthatóvá, másolhatóvá, használhatóvá tenni? (Szemuveget használtam, de semmi érdemlegeset nem találtam) Kôszi a választ. Udv.

[Szerkesztve]

Ha lekottázom, megérted?!

(#161) #99136000


#99136000
(törölt tag)

Sziasztok!

Én tavaly decemberben vásároltam egy VAIO PCG-K 315 Z Laptopot az ACOMP-nál, mert brutto 300e alatt nemigen láttam jobb ár/teljesítmény arányú gépet (egy-két Acer és Fujitsu gépet leszámítva,amelyek minősége azonban meg sem közelítik a Vaio termékekét, főleg a Fujitsu esetében). Nem is beszélve arról hogy a Sony X-Black kijelzője egyértelműen viszi a pálmát minden minden más gyártó kijelzőjével szemben (Bár ezt szerintem senki nem vonja kétségbe!).
Azoknak, akik TÉNYLEGESEN használják is laptopjukat - és nem pedig csak azért vették, hogy legyen - pedig az egyik legfontosabb tényező: a Kijelző. Ha másért nem is, legalább már ezért is megéri VAIO-t venni.

Ami azonban kétségtelen, hogy a Sony nem igazán veszi komolyan a magyar vásárlóközönséget, ugyanis nálunk a viszonylag magas ár miatt a legtöbb ember mégis inkább a gagyibb-olcsóbb Fujitsu,Albacomp, Gericom stb. gépek mellett döntenek,mert ugyanis a pénz az pénz! ( Az Acer szerintem a jobbak közé sorolható és még a designja is jó ).
Az mellékelt angol/német Windows is ennek tudható be szerintem és elismerem, hogy a magyar Windows felvarázsolása a teljes gyári Drivekkel és Util csomaggal együtt azért tényleg nem a legegyszerűbb volt (ugyanis a HotKey program ami a gyors hangerő és fényerő váltáshoz kell, sokáig nem akart működni a magyar XP-vel).

DE szerintem ami egyedülállóvá teszi a VAIO laptopokat az a semmihez sem hasonlítható: VAIO feeling. Akinek már volt valaha ilyen készüléke az tudja, akinek meg nem, az meg elképzelni sem tudja.
Munkámból kifolyólag: a Vaioval tartottam már előadást vetítőről a parlamentben, a Miniszterelnöki Hivatalban és több Megyei Közgyűlés előtt, ahol aztán nem kis emberek voltak elhihetitek, de mindenki, aki a közelben volt az csillogó szemekkel nézte a hátoldalán lebegő nagy VAIO feliratot és láttam hogy többen is kacsingatnak gépem felé,majd közelebbről is megcsodálták eme ritka példányomat. Elhihetitek, hogy milyen büszke voltam utána a gépemre, mert tudom, hogy más márka esetében ez szóba sem jöhetett volna. (annak ellenére, hogy én is tudom, hogy ez a gép még az olcsóbbak közé tartozik a Sony-k között).
A gépemmel mellékesen egyszerre 10-12 programot is használok folyamatosan ( Quark, Photoshop, Corel stb.) és még egyszer sem kellett ujraindítanom és nagyon megbízhatóan működik ( a 3000-res Pentium proci pedig adja az ívet, és szerintem fingatja az 1.6-os hasonló árkategóriájú gépekben található Centrinókat. Kiváncsi lennék azokkal hogy néznék HDTV adásokat, bár ez csak a személyes szubjektív véleményem).
Mellékesen a billenytyűzet kidolgozása, pont kézreeső gombmérete és halksága is szerintem a legjobbak közé tartozik.

A valós tények ellenére, azonban mégis vannak olyanok, akik fikázzák a Sony-t.
CSAK TEGYÉK !!! Vagy irigyek, vagy üzleti érdekük fűzi hozzá (és ezek után esetleg csak a tapasztalat!)
Én nagyon kevés pixekhibás Vaio kijelzőről hallottam eddig, nem igy más gyártók esetében. De tény, hogy a 100 millios Rolls-Royce is egyszer csak elromlik!

Aki az általam állított tényekkel nem ért egyet, az nyugodtan írja meg!
Csak ne hagyjuk kihalni ezt a Topicot.

(#162) #30704576


#30704576
(törölt tag)

Sziasztok! Most találtam rá erre a forumra, és rögtön megszerettem! 2 hete van egy sony fs115b-m! Tudom ez a sonynál alapgép , de én meg vagyok veszve érte!!! Volt már pár laptop a kezemben (ennek ellenére nem nagyon értek hozzájuk) de ilyen még nem! Eddig bárki látta mindenki el volt ragadtatva töle. Föleg a képétől. Ilyet még tényleg nem láttam! (Lehet, hogy keveset nézegettem?! :B ) Megmondom öszintén, hogy 190ezerért jutottam hozzá bontatlan dobozban, garival. Aminek jo hasznát is vettem, ugyanis nem volt jó a dvd meghajtója! V.szinü, hogy szalagkábel hibás volt. A médiamarktban szó nélkül kicserélték mert 3napon belül vittem vissza! Nagyon korrektek voltak, mivel a hibát csak néha produkálta, és persze ott épp nem!!!!!!! Ráadásképp ebben más márkáju a meghajtó mint abban amit visszavittem! Egyébként tudásban lehet, de szerintem minőségben nincs párja 350-400es kategoriában! Ezt tényleg élmény megfogni és nézni! Az okosságához nem sokmindent tudok hozzászólni, ugyanis nem vagyok otthon a dologban, és jobbára csak a net megy rajt! Van benne panonos adatkártya, és igy már tényleg olyan mint a mobilteló! Igy már tényleg mobil. Sz.tem máshogy nincs is értelme a laptopnak! (kis tulzással) A sebességem is 150-200 közt mozog, tehát jol használható! Összességében azt kel , hogy mondjam, EZUTÁN CSAK SONYIM LESSZ! Ha van véleményetek róla , örömmel olvasnám! Az építő jellegü kritikát is várom! Ja! Lehet ebbe videókártyát tenni? Az alaplapi helyett. Üdv!

(#163) #03755008


#03755008
(törölt tag)

Sziasztok,
tényleg jó a fórum és ne hagyjuk kihalni, de ... néha sírhatnékom van dolgoktól.
v505-m van és nagyon elégedett vagyok vele, ő is melegszik, de ez tartozék én úgy érzem és a szolgáltatásai, maga a feeling fantasztikus.
Az tényleg sajnálatra méltó, hogy a Sony hivatalosan nem gyárt ide notit, de.. legalább annyira annak tartom, hogy sokan letörlik a recovery partíciót, magyar windowst tesznek fel, átszitálják a billentyűzetet, biost frissítgetnek. Olyan ez mintha toyotát tuningolnánk lengyel cuccal, aztán mennénk háborogni a toyotához, hogy szar az egész és különben sem fizetünk a javításért. Többek között ezért szűnt meg az a lehetőség, hogya Sony Hungárián át vásárolni/szervízelésre lehessen küldeni a notebookot. Szóval a népszerűségünkért már tettek a Sonynál és most mi szívjuk. Azt hiszem mi vaio használók teszünk a legtöbbet, ha normálisan használjuk a gépünket, talán a Sony is visszaszokik.

(#164) Doviziozo


Doviziozo
(aktív tag)

Ma és a holnapi nap folyamán nálam van/lesz egy vaio vgn-s5m/s. Nagyon korrekt darab. Sajna nekem egy ideig nem lesz ilyen a bruttó 550K-s ár miatt, de most már legalább értem miért tetszenek egyeseknek a vaio notik. :)

Forza Rossoneri!

(#165) Klacus69


Klacus69
(tag)

dobhatna fel mindenki 1-2 képet a gépéről..vaio k nincsenek minden notiboltba vagy plakatokon..biztos van jo pár szép darab.!

(#166) xedos


xedos
(addikt)

Én az ACOMP-tól letöltöttem egy PDF-et, amiben nagyos sok adat szerepel.
Képekkel :)

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#167) tom.bo válasza Klacus69 (#165) üzenetére


tom.bo
(csendes tag)

[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]

[Szerkesztve]

MacBook Unibody, MacBook Air, iMac, Nikon ForEver!

(#168) Shadowfax válasza tom.bo (#167) üzenetére


Shadowfax
(addikt)

A képeket töltsd fel ide: [link], vagy ide: [link]. Ha nagy képekről van szó, akkor csak a linkjét tedd be! ;)

(#169) kenwood válasza #03755008 (#163) üzenetére


kenwood
(addikt)

atszita : technikailag semmi gond vele,a tobbi izles dolga.

biosfrissites: biost a gyarto ceg ir,ha ok irjak,akkor attol csak JOBB lehet a geped,rosszabb soha,de ha megis,az sem lehet a te hibad.

A gepnek kompatibilisnek kell lennie minden operaciosrendszerrel,ha nem,akkor meg nem piackepes,de par het alatt megoldhato.

En is Vaiot veszek jovoheten.
egyedul a 64 megas intel videokartyazol fazom,a tobbi tokeletesen megfelel nekem a design pedig lenyugozo.

Jatszani meg tudok a PC-n,bar 2 havonta 2 ora nem sok :)

Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

(#170) kenwood válasza kenwood (#169) üzenetére


kenwood
(addikt)

Hozzatennem,hogy 8-10 eve angol windowst hasznalok,itt sem lesz ez maskent.
Tehat az esetleges - lamereket erinto - szoftveres bibiktol sem tartok.

Mindezek fenyeben a Fujitsu,Acer,Asus osszehasonlitasa egy VAIOval szamomra nem vicces,hanem serto.

Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

(#171) #03755008 válasza kenwood (#170) üzenetére


#03755008
(törölt tag)

csak arra hívtam fel a figyelmet ami történt. Magam is megvagyok az angol windowssal.
A problémák javarészt akkor szoktak kezdődni, hogy a vaiokhoz nem szoktak telepítő lemezt adni, így elég nehéz élethűvé varázsolni adott esetben egy magyar nyelvű wint az eredeti szoftverekkel. ... és.. valóban összehasonlíthatatlan a többi márkával.. ezért nem szeretem a sufnituningot így az átszitálást sem, bár azzal egyetértek: ez izlés dolga.

(#172) wolodayen


wolodayen
(csendes tag)

Hi mindenki!

Elolvastam a topikot és teljesen egyetértek azzal, hogy ne hagyjuk elhalni!


Rábukkantam a vásárolói szokásokról is sok érdekes dologra, egyes cégek mellett és ellen is voltak komoly hozzászólások. Nem tudom, hogy ezekből mi igaz és mi nem, de általános észrevételem, hogy a kisebb cégeknél általában sokkal közvetlenebbek a vásárlóval, és tájékozottabbak az adott áruról, mint a multinacionális elektronikai áruházaknál. Így pl. amikor noteszgép után érdeklődtem a Media Markt-nál, vagy az Elektro Wolrdben kevésbé adtak olyan részletes felvilágosítást, mint bárhol máshol, ahol specifikusan mobil-számítógépeket forgalmaznak. (Dehát ez érthető.)

Mindazonáltal nem szívesen vásárolok olyan helyen, ahol nem korrekt eszközökhöz nyúlnak a másik céggel szemben. (Pl. soha nem lesz Vodafon telefonom a gusztustalan, gyalázó reklámjaik miatt.) Miért is irom ezt ide? Mert felmerült a fórumon, hogy egyesek szándékosan írnak negatívumokat másik cégekről. Konkrétan a notebook.hu neve merült fel. Nos, a gyanusítás nem biztos megáll, de azért tudnám elképzelni a fentebb leírt viselkedést náluk, mert a GVH is elmarasztalta a céget a fogyasztók megtévesztése miatt.

''2006. február 10. - A Notebook.hu Kft. reklámjaival megtévesztette a fogyasztókat''
([link]) :(

Lehet, hogy már csak az én paranoiámról van szó, de szerintem érdemes az ilyen apróságokat is szem előtt tartani!

Üdv,
Wolodayen

(#173) JulWCZar


JulWCZar
(senior tag)

A picurka lassan 4 eves vaiom megfutotta most az 5 hetes uptimeot, folyamatos hasznalat mellett. Jo ez :)

(#174) Bunnycica


Bunnycica
(csendes tag)

Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra, remélem még azért nem halt ki... Segítséget szeretnék kérni. Ismeri-e valaki a Sony Vaio VGE-11M típusu gépet? Most kaptuk kölcsön kipróbálásra. Ez az a gép amiben már Intel Centrino Duo van. Túl sokat nem értek én ugyan ehhez, azt azért már kiderítettem, hogy ez ugye dupla processzort jelent, ami gyorsabbá teszi a gépet, stb stb. De gondoltam hátha v.kinek van már tapasztalata ezzel a géppel kapcsolatban. Mindenféle segítséget nagyon-nagyon köszönök!!!
Üdv. Bunnycica

(#175) #03755008 válasza Bunnycica (#174) üzenetére


#03755008
(törölt tag)

Szia Bunny,
ha minden igaz gyönyörű cucc lehet, amiről írsz (Sony Vaio VGN-FE11M), a tapasztalat ezzel a géppel konkrétan, nincs.
Mindenképpen éredemes megvenni, bár nézz azért körül neten, hogy kint mennyiért vesztegetik. A Duo technólógia azt jelenti, hogy kétmagos processzor van benn. Energiatakarékos, optimalizált és nagyon hatékony. Sokat fog bírni az aksija (mint minden Sony), csak hasonlóan töltsd mint a mobilodat, ne engedd teljesen lemerülni és ne legyen állandóan töltőn. A Sony nagyon leteszteli a gépeit, így bízhatsz benne.
Biztos, mint mindennek, ennek a gépnek is lehetnek gyengéi, külföldi fórumokon nézz körül. (A saját gépemnek más fórumok azt írták hamar szétmegy a billentyűzete, szerintem csak nem kell csapkodni:))
Ha konkrét kérdésed van, próbálunk válaszolni.

(#176) Bunnycica válasza #03755008 (#175) üzenetére


Bunnycica
(csendes tag)

Szia Sugarcube!
Köszi szépen a gyors választ! A ''cucc'' tényleg gyönyörű, nehéz eldönteni, hogy ez a tudás megéri-e ezt az árat (370 eFt)?! A gép tényleg fantasztikusan gyors, a 100 GB HD sem elhanyagolható. Az Intel Centrino Duo processzor az nem az Intelnek a ''butított'' formája? Te milyen jellemzők alapján ítéled meg, hogy ez a gép mindenképpen szuper és meg kell venni, túl az esztétikán, ami valóban szép, de hát igazából dolgozni szeretnénk vele. Nem gondolod, hogy a Sony név miatt ugyanezért a technikákért kb 100 eFt-tal többet kell fizetni? Tehát magáért a névért is fizetni kell. Nekem eddig csak Acer-em volt már 5 éve, soha semmi probléma nem volt vele (több típus) és kielégítette az igényemet. Ez a Sony nagyon felkeltette az érdeklődésemet, de nem nagyon tudok dönteni. A Sonyk tényleg annyira jók?! Te mit gondolsz ezekről.
Üdv. Bunnycica

(#177) xedos válasza Bunnycica (#176) üzenetére


xedos
(addikt)

''Az Intel Centrino Duo processzor az nem az Intelnek a ''butított'' formája? ''
Ne viccelj! a lgerősebb mobil processzor a piacon! Szerintem a centrinot kevered a celeronnal...

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#178) Cloud_s válasza Bunnycica (#176) üzenetére


Cloud_s
(aktív tag)

A Sony notikra is érvényes az, ami minden Sony termékre: csöppet felül vannak árazva a tudáshoz mérten. Ha csak az effektív teljesítmény érdekel, akkor ne vedd meg, rendesen kifizettetik veled a dizájnt és a ''Sony-érzést'' is.
A processzor miatt ne aggódj, nem butított, épp ellenkezőleg...

Amúgy nagyobb gond nincs a Vaiokkal az árukon kívül. Jó kijelző (egyesek szerint a legjobb), jó support. És tényleg szépek, te tudod ez mennyit ér; én azért még szétnéznék az IBM és a Dell háza táján.

(#179) Bunnycica válasza Cloud_s (#178) üzenetére


Bunnycica
(csendes tag)

Örülök, hogy beléptem erre a topikra és köszönöm minden hozzászólónak a véleményét! Még egy kérdésem lenne a hozzáértőkhöz, ha ezekkel a hibátlan Sony-kal mégis valami történik, mi a szervíz tapasztalat (alkatrészellátás, árak stb.)? Az én Aceremen a Bluetooth softwearrel elég sok gondom volt - mi a tapasztalat a Vaioknál? Ja, és még valami: a super multi double layer dvd+,- rw drive az a dupla rétegűt írja is vagy csak olvassa? Még egy kis útbaigazításra is szükségem lenne: a wireless LAN 2.4 GHz illetve 5 GHz. Mi a különbség és melyik használatos és mikor? Bocsi, ez több volt mint egy kérdés, de még eléggé kezdő vagyok, és úgy vettem észre, hogy itt ezen a topikon ez senkit sem zavar (legalábbis remélem). Üdv. Bunnycica

(#181) #93984512


#93984512
(törölt tag)

Sziasztok!
Egy kérdést szeretnék feltenni nekte....
Van egy Vaio FS-285H tip. gépem és ez fancia gép ugyértem a billentyűzet és az XP-is az volt amig fel nem raktam magyar XP-t és akkor kezdődött minden baj elszálltak a funkció billentyűim és azota nem bírom életre kelteni őket :(........!
Ha valaki tudna nekem ebben segíteni hogy most ilyenkor mi a teendő vagy jártatok már esetleg ti is így vagy valami jófajta driver kell ilyenkor és esetleg tudjátok is azt hogy az ilyet hol lehet beszerezni azt nagyon szépen megköszönném!
Tisztelettel!
repcsis........

(#182) ZX7 válasza #93984512 (#181) üzenetére


ZX7
(tag)

Üdv!

A http://www.vaio-link.com oldalon, a 'Download Area' szekcióban találod a megfelelő drivereket+ utility alkalmazásokat. Meg kell adnod a géped sorozatszámát, és máris egyben letöltheted a driver+utility csomagot. Célszerú a utility zip-ben található összes cuccot felinstallálni. Ezek után használhatóak lesznek a funkció billentyűid.


[Szerkesztve]

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#183) PapaMaci


PapaMaci
(őstag)

Úgy látom, erre még nem jártam :)
Nekem egy C1 -es egészen pontosan egy C1MHP van., a kedvesemnek egy n505x, ami bár kicsit régi, de még mindig hibátlan, és a paramétereit meghazudtolo sebességgel müködik.
Ami mind a két gépre jellemzö. hogy kicsi, és könnyü. Kényelmes és (leszámitva a C1 trackpoint-ját) könnyen kezelhetö.
Női felhasználo esetén nem mellékes a suly. Az n505 1.2kg, a C1 kereken 1kg.
Én a magam részéröl szeretem mind a kettöt (bár a kedveseméhez bk 1.5 évente kerülök, amikor reinstal van...)
Szek:
repcsis: A hajtányokat elég nehéz volt összevadászni, mivel az enyém egy német gép, és a német CD csomag van csak hozzá. Nézzétek el nekem, hogy németül egy kukkot sem tudok, ezért felraktam a magyar Wint, és az angol hajtányokat.

[Szerkesztve]

...mint az közismert...

(#184) zoa


zoa
(tag)

Hello

Nekem lenne egy olyan kerdesem, hogy van egy PCG-FR315B tipusu noteszgepem, aminek a koltozeskor sikeresen elhagytam a telepitocdjet. Szoval ezeket a drivereket honnan tudom beszerezni. Szerintetek ha visszamegyek a boltba ahol vettem a szamlaval adnak egy masikat?

Kedvenc szinem a szivarvany

(#185) zoa válasza ZX7 (#182) üzenetére


zoa
(tag)

Ja es en ezen a weboldalon nem talaltam az enyemhez semmi vga es meomry stick drivert ezert kerdeztem..

Kedvenc szinem a szivarvany

(#186) ZX7 válasza zoa (#185) üzenetére


ZX7
(tag)

Üdv!
Nem tudom hogy kerested, de a www.vaio-link.com oldal 'Download Area/Drivers and Updates' szekciójában a 'Select Model' menüben megtalálható az általad keresett típus (PCG-FR315B), és letölthető hozzá minden gyári cucc.

Közvetlen link(bár valószínűleg így nem fog működni, mivel sorozatszámot kéne kérnie):
http://www.vaio-link.com/downloads/select/select.asp?l=en&category=-1&serie=-1&m=1390

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#187) zoa válasza ZX7 (#186) üzenetére


zoa
(tag)

Igen de az a bajom mint az elozo forumtarsamnak hogy a magyar billentyuket nem kezeli az angolra irt driver. Emiatt nem todom hangositani nem indul el a memory stick olvaso meg ilyenek...

Kedvenc szinem a szivarvany

(#188) zoa válasza ZX7 (#186) üzenetére


zoa
(tag)

hali

akkor senki nem tudja mit kezdjek most? :F

Kedvenc szinem a szivarvany

(#189) PapaMaci válasza zoa (#188) üzenetére


PapaMaci
(őstag)

néztem egy másik oldalt, ahol az enyémhez találtam sok mindent, de a Tiédet nem találom.
[link]

Azért beirtam, hátha másnak is kell.

[Szerkesztve]

...mint az közismert...

(#190) tom.bo válasza zoa (#188) üzenetére


tom.bo
(csendes tag)

Ha nincs fenn a driver, nem tudom mit lehet kezdeni...
Nekem minden egyes program telepítése után újra fel kell tenni ezeket a drivereket, hogy a hangerő gombok és a DVD navigáció menjen. Ez van...

Jó hír: tegnap leraktam a T1XP-t (egy Samsonite notebook táskában) egy székre. A táska neki volt döntve a szék támlájának. Egyszercsak ledőlt, majd a lendülettől leesett a szék ülőkéjéről. Megúszta! Nem lett a notinak semmi baja!

[Szerkesztve]

MacBook Unibody, MacBook Air, iMac, Nikon ForEver!

(#191) wolodayen válasza zoa (#185) üzenetére


wolodayen
(csendes tag)

Hello!

Szerintem nyugodtan menj vissza az üzletbe a számlával. Lehet, hogy új hivatalos CD-t nem kapsz, de biztosan meg lehet beszélni velük, hogy lemásold egy másik gépét.

Üdv,
Wolodayen

(#192) tom.bo


tom.bo
(csendes tag)

Lehet, hogy lesz aki kételkedik, mégis leírom: A Sony X-brite képenyőnek szebbek a színei, mint a CRT monitoromnak (IBM P275, kalibrálva!). A T1XP-n dolgoztam fel a fotóimat és áttöltve az asztali gépre már nem is tetszenek annyira, sokkal laposabbak, fakóbbak... Na ezt nem gondoltam volna egy TFT-ről! Grat SONY!

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

MacBook Unibody, MacBook Air, iMac, Nikon ForEver!

(#193) zsmat


zsmat
(csendes tag)

hatha valaki segit megerteni :((
beleszerettem a Sony Vaio NB VGN-SZ1M/B-be, 1600EUR nemetorszagban, itthon meg nincs:( gondoltam sebaj, majdcsak elboldogulok a nemet bill-lel, de nemet progi, na azert az tulzas, kerdeztem az eladot van-e angol progival, valasz: nemeto-ban CSAK nemet progival van!!! vehetek hozza kulon egy!! cegnel angol progit, de az +350EUR korul van :o mondtam, van nekem otthon angol xp home, magyar xp professional, tuti az nekem;) elado szerint NEM kompatibilis, spec xp kell a sony gepekhez, kulonben nem muxik rendesen :(
tud errol valaki valamit????
persze a gepet nem mertem megvenni :F most itthon zokogok emiatt, hilfeeeeeeeeeeeee :Y

(#194) bbazsy


bbazsy
(őstag)

hali.

ez engem is erdekelne, valamint hogy mi a kulonbseg az angol es nemet bill kiosztas kozott...

gondolkodom, h hozni kéne osztiááából, mert hogy olcsóbb, csak ettől tényleg félek én is..

..

(#195) ZX7 válasza zsmat (#193) üzenetére


ZX7
(tag)

Baromság!!!!

FS115M-re (portugál) csont nélkül felment a magyar XP professional (hivatalos), a vaio-link.com oldalról letöltött összes driver+utility, szóval hibátlanul működik minden funkcióbillentyű stb.

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#196) zsmat válasza ZX7 (#195) üzenetére


zsmat
(csendes tag)

:D jeeeeeee, akkor visszabaktatok erte valamikor, azota is verzik a szivem, hiaba keresek nem talalok jobb gepet :R remelem menni fog az en progimmal, ha nem akkor csuklani fogsz eleget :DDD ;)

(#197) ZX7 válasza zsmat (#196) üzenetére


ZX7
(tag)

Volt néhány hozzászólás amelyekben hasonló gondokról írtak (nem megy fel ''rendesen'' a magyar XP stb.), de csak általánosságban, konkrétumok nélkül. A saját gépem estében vinyó formázás után simán ment az XP prof. SP2 telepítése, és a driverek/utiliy-k felrakása. Ettől persze még előfordulhatnak problémák. Mielőtt legyalulod az előtelepített rendszert, azért nem árt ha a sony vaio recovery programmal (elvileg rajta lesz a gépen) csinálsz egy recovery disc-et a előtelepített alkalmazásokról.

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#198) zsmat válasza ZX7 (#197) üzenetére


zsmat
(csendes tag)

oks, koszi, meglesz :) egy uccso kerdes hozzad mi volt az alap neked angol xp???? ha nem, akkor a billentyuzet milyen??? siman muxik a magyar xp alatt minden???? :B bocsi, csak ha mar veszek nem akarom elszurni, elozo gepem is 5 eve van meg:D

(#199) ZX7 válasza zsmat (#198) üzenetére


ZX7
(tag)

Angol XP Home. Simán megy minden ékezetes billentyű, a utilityk felrakása után ment minden funkcióbillentyű, a vaio control center (energiagazdálkodási + egyéb beállítások), wlan, nvidia 6200 Go driver is letölthető volt. Sajnos türelmetlen voltam, és nem csináltam a vaio recovery manager-rel recovery disc-et, ezért utólag kellett összevadásznom az eredeti sony alkalmazásokat (pl:sonicstage(médialejátszó),vaio zone(médiacenter)) mert ezeknek csak a frissítései tölthetőek le. Persze ezek nélkül is tökéletesen használható volt a gép, az alap utilityk mind letölthetőek a vaio-link.com-ról, csak ha már sony, akkor megpróbáltam mindenből az eredeti cuccot felrakni. Megjegyzem, továbbra is a mediaplayert használom az esetek 99%-ban. Amúgy nagyon elégedett vagyok a géppel, remélhetőleg a tiéddel sem lesz semmi gáz. Sok sikert!!!!

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#200) bbazsy válasza ZX7 (#199) üzenetére


bbazsy
(őstag)

küldenél a billről egy képet, ha nem nagy gáz, csak h milyen a kiosztása.
köszi előre is

..

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.