Hirdetés

2019. november 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) Versus82 válasza peterkeT (#50) üzenetére


Versus82
(aktív tag)

ezt már csak te tudod off ba rakni, lejárt az időm:)

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#52) d900t válasza Versus82 (#42) üzenetére


d900t
(senior tag)

attól még elüldöztél pár embert....
Nem is tudom, lehet, hogy igazad van. Mondjuk arról még nem hallottam, hogy vki miattam emigrált. Csak hogy árnyaljuk a képet, nagyon sokan érdeklődnek a véleményem felől. Ez jó és megtisztelő. Igyekszem is megfelelni az elvásoknak. Az én feladatom, hogy nyíltan, kerek perec megmondjam az objektiv tényeket és a szubjektiv véleményem. Az magánügy, hogy vki mit kezd vele, a lényeg, hogy megkérdezte és ennek fényében döntött.

Ha jól értem szavaid - lehet, hogy rosszul -, te azért vettél meg egy bizonyos SONY noteszt, mert a mi árainknál lényegesen olcsóbban tudtad megkapni. Ez akkor egy relativ - összehasonltáson alapuló - döntés. Ha ezt volt a mozgatórugó, akkor ez nem volt jó döntés. Én viszont azt mondom, hogy SONY-t venni nem érdemes. Szinte semmilyen pénzért. Egyszerűen azért, mert nem azt kapod amit vársz. Ha azt volt a szermpont, hogy ennyi pénzért ilyen masinát nem kaptál volna, meg a dizájn az nagyon tetszik, akkor ez érthető.

Ha például én elhatározom magam egy BMW motor megvételére, akkor nem szeretnék egy diszkont modellt venni, amit mondjuk a tajvani KYMCO gyártana bérmunkában. Vagy legalábbis jó lenne előre megtudni, mert utólag bizonyosan megütne a guta....Vagy ha nem is ütne meg a guta, nem kezdeném hajtogatni magamnak, hogy bár ugyan sebtiben bexart, de azért milyen baromira jól döntöttem, meg mennyire minőségi. Nem kezdenék arról áradozni, hogy hát igen ez a bmw aztán baromira tud még a kipufogófüstje is virágillatú, még elromlani én másképp tud, sőt külön öröm, mert akkor el lehet menni 3 napon belül 2x bécsbe, meg milyen marhajól kijavították.
A világ nyomorúsága az, hogy jelenleg a márkák mesterséges devalvációja folyik. Egy vásárló azért vesz meg egy adott márkát, mert megbízik a minőségében. Sajnos a márkák viszont nem hűségesek önmagukhoz. Te gondolom azért vettél SONY-t, mert megbíztál a japán minőségben és nem akartál holmi dzsunkabóvlit vásárolni. Ehelyett tessék. És a legkomolyabban mondom, ez a felháborító. Én annak lennék barátja, hogy a cigarettásdobozokhoz hasonlóan a konzumer termékekre öles betűkkel valami elrettentő szöveget kéne felírni:

Pl.:
FIGYELEM! KÖSZÖNJÜK A BELÉNK PLÁNTÁLT BIZALMAT, DE NEM BIZTOS, HOGY RÁSZOLGÁLTUNK. MI EZT A TERMÉKEK KINÁBAN GYÁRTATJUK, ÉS EFFEKTIVE SEMMI KÖZÜNK HOZZÁ. AZÉRT TESZÜNK ILYEN GALÁD MÓDON, MERT KÜLÖNBEN DRÁGA LENNE, ÉS NEM TUDNÁNK ÖNNEK ELADNI. EGYÉBKÉNT RETTENTŐEN SZÉGYELLJÜK MAGUNKAT ÉS GARANTÁLJUK, HOGY CÉGÜNKÉL VALAKI HAMAROSAN HARAKIRIT FOG ELKÖVETNI.

(#53) Versus82 válasza d900t (#52) üzenetére


Versus82
(aktív tag)

''Csak hogy árnyaljuk a képet, nagyon sokan érdeklődnek a véleményem felől. Ez jó és megtisztelő.''- én nem kérdeztem tőled semmit mégis betaláltál...

Hogy érdemes e ilyen notit venni? Szerinted nem szerintem igen.

Azért ez a bmw-s példa nem túl jó. nem egy darab szart vettem, az a sebtiben beszarás is egy pixel sort jelent, ami tényleg bárhol előfordulhat. ha valaki megveszi magának ugyanezt a gépet 170k val drágábban mert az business class, háát az nyugtassa csak magát ezzel. ezzel a konzumer termékkel neked van csak bajod: ez a noti teljesen jól össze van rakva, szuperul megy... nem egy lötyögős kínai hamisítvány. és ezt nem azért mondom hogy magam megnyugtassam, ha szar lenne a cucc vágnám ki egyben hidd el. környezetemben akárhol felvillantom mindenki végigtapizza meg megnézi, tetszik nekik a billentyű meg az anyaghasználat (clevo,asus,fs,ibm tulajok). mindenki megkérdezi hogy mennyi egy ilyen és hol mert legközelebb ilyet vesz ő is. most vagy nagyon szar mindenkinek a gépe körülöttem és nagyon nem ért senki a notikhoz, vagy mégse akkora konzumer szar ez a széria.

Hibák meg mindenhol vannak, a szuperkocsiknak is kell szervíz néha.... számomra az jelentette a sony minőséget hogy szó nélkül cseréltek egy nem 10 ft-os alkatrészt iszonyat gyorsan.

ja megintt ez a bécs....tőlem 500 km oda vissza, ne csinálj már úgy mintha a világ vége lenne. jah és autópálya végig, hamarabb ott vagyok mint szegeden...

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#54) ArthurMiller


ArthurMiller
(senior tag)

Nekem HPQ-m van, a következő notim pedig a thinkpad z széria lesz. Egyébként azért olvastam végig a topikot, mert tetszenek a sony notebookok, jó a design, különleges gépeknek tartom őket. Mindez helyett belecsöppentem egy Versus82 vs d900t párharcba. Szóval teljesen off lett a dolog.
Véleményem ellenére, soha nem fogok sony laptopot vásárolni, mert nem tartom racionális döntésnek.

(#55) d900t válasza Versus82 (#53) üzenetére


d900t
(senior tag)

Lassan mindenkinek leesik, csak neked nem. MInt ahogy az offtopic gomb használata sem :)


nem egy darab szart vettem, az a sebtiben beszarás is egy pixel sort jelent, ami tényleg bárhol előfordulhat. ha valaki megveszi magának ugyanezt a gépet 170k val drágábban mert az business class, háát az nyugtassa csak magát ezzel

Azért krepált be a kijelzőt, mert a Quanta Display gyártmányú kijelzők meghibásodási aránya jelentős. Sőt, a DVD ÍRÓ is sanszos, mert azt meg a Lite-On gyártja a SONY-nak - vmi prohardver nevű site is meg szokott emlékezni erről a tényről. Senki nem vesz magának 295-ös VAIO-t, mert drága. 215-öst meg azért nem kéne, mert kaka. Sznoboknak viszont jó. A két széria között jelentős minőségi különbség van. Az egyik drága, a másik szar, ez van.


ez a noti teljesen jól össze van rakva, szuperul megy... nem egy lötyögős kínai hamisítvány. és ezt nem azért mondom hogy magam megnyugtassam, ha szar lenne a cucc vágnám ki egyben hidd el. környezetemben akárhol felvillantom mindenki végigtapizza meg megnézi, tetszik nekik a billentyű meg az anyaghasználat (clevo,asus,fs,ibm tulajok).

Hahó, te biztos, hogy nem klónfalváról jöttél? Esküszöm te minden gyártó álma vagy. Az ideális fogyasztó. Bexarik, nembaj, mert a sportkocsiknak is kell szerviz. Kinai terméket vettél, kinai gyártótól. Egy kinai hamisitvány gyári aszisztálással. Ugyanaz a termék, ugyanaz a minőség. Nincs SONY gyár! Ébredj fel, vagy álmodj örökre.

(#56) Versus82 válasza d900t (#55) üzenetére


Versus82
(aktív tag)

igazad van bazdmeg, egy rakás fos kínai műanyag gagyi szart vettem, ki is baszom az egészet. szar az egész. nem is tudom hogy én mit csináltam ezzel eddig, köszönöm hogy felnyitottad a szemem.


jah, és pioneer dvd van benne, de szerzek bele lite ont, és akkor baszom ki az egészet a picsába.

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#57) d900t válasza ArthurMiller (#54) üzenetére


d900t
(senior tag)

Egy kollégám éppen most van kinn a fejlesztőknél látogatóban. Ez egy ilyen jutalomút - vagy nemtommi -, amivel nem lehetett nem élni. Nagyon várom már az élményeit. A Lenovo belépése félő, hogy az értékesítési számok növelése irányába kerül a hangsúly. Remélem, hogy nem ebbe az irányba megy a fejlesztés. Mert a tömegnek Lagzi Lajcsi kell, meg Bódiguszti.
Ha minden igaz, október elején - tehát hamarosan - kapunk mintapéldányt. Remélem, hogy nincs változás. Bár bizonyosan lesz belőle ezüst színű is, ami nem jó jel. A fekete modell mindenestre IBM-es, ami nagyon jó hír.

(#58) d900t válasza Versus82 (#56) üzenetére


d900t
(senior tag)

:R

Over.

(#59) Versus82 válasza d900t (#58) üzenetére


Versus82
(aktív tag)

hál istennek.

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#60) JulWCZar


JulWCZar
(senior tag)

Nekem azert lett vaiom mult augusztusban mert hasznaltan ennek volt a legjobb ar/ertek aranya.

Egy honapja kezdett rendetlenkedni benn az ibm 20-as vinyo, azt csereltem le egy 60-asra (szerencsere ma mar olcsok a noti vinyok).

PCG-GR314MP de 512 rammal nameg az uj vinyoval. Nekem boven megfelel.

(#61) zioncity.hu


zioncity.hu
(csendes tag)

akit esetleg érdekel van egy eladó
Vaio VGN-S16C

1.5 ghz centrino, wifi, 40gb hdd, cdrw-dvd, 256 ram, radeon 9200, 13.3 WXGA kijelzo (xbrite) usb fire stb.

szinte karcmentes. az akku kb 5 orat bir.

240 000Ft

uj és használt notebookok olcson!! http://notebook.zioncity.hu

(#62) alorinc


alorinc
(tag)

Mi a vélemény werről a notiról:
SONY VAIO PCG-K315Z /15.4'' WXGA X-Black kijelző (1280*800), Mobile Intel® Pentium® 4 processzor 532, 3060MHz, 512MB DDR RAM, 60GB merevlemez, Double Layer DVD+/-RW DVD író meghajtó, ATI Mobility Radeon 9200, 64 MB VRAM, Wireless LAN (802.11b/g) beépítve/

ez milyen széria? (low end - hig end)
több helyen is gyártják a sonyt? Melyik a legjobb? Made in Japan?
d900t, mennyi ez nálatok?
többiek, mennyi Ausztriában?

(#63) alorinc válasza zioncity.hu (#61) üzenetére


alorinc
(tag)

sajnos nagyon kevés a ram, a hdd, a Bt hiányát nem említem

ha 512mb ram lenne és min 60gb hdd akkor megnézném a gépet :(

(#64) alorinc válasza d900t (#31) üzenetére


alorinc
(tag)

d900t!

Leszögezem, ne hidd, hogy ád. megtalállak ha vitázni van kedvem, DE:

''A Quanta a világ legnagyobb márkáinak gyárt notesz, főképp a konzumer szériákat. Ezek olcsó, de nem kimondottan jó minőségű termékek''

kijelentéseden halálra nevettem magam. Tudod van olyan, hogy BME info kar és ott a gépek 80%-a az általad ''nem kimondottan jó minőségű termékek''-et használják. Gondolod, hogy az info karon lévő professzorok és IT-k rossz minőségű gépeket vennének? Én azért nem nézném ki belőlük.

nem sony-k, hanem quanta gépek

[Szerkesztve]

(#65) alorinc válasza alorinc (#64) üzenetére


alorinc
(tag)

ezt a K szériát nem találom a neten (buherált széria?)

(#66) alorinc válasza alorinc (#65) üzenetére


alorinc
(tag)

De annál inkább a saturnban. Nagyon tetszett. Hiába nyomkodtam a fedelét nem jelent meg semmi elváltozás a képernyőn. Tökéletes képe volt minden szögből. Nekem kicsit vastagnak tűnt, de van benne anyag az egyszer biztos. Billentyű kellemes.

1szó mint 100 nem értem azt aki szidja a Sony termékeit, a többi gép (Acer,Hp, Clevo, Ecs, Albacomp) nagyrésze mind szutyok minőség hozzá képest.

(#67) d900t válasza alorinc (#65) üzenetére


d900t
(senior tag)

országonként is eltér a számozás, meg 3 hvaonta teljes termékciklus felújítás van. Igy aztán nem biztos, hogy rögvest megtalálod.

ps.: a többire is válaszolok idővel.

[Szerkesztve]

(#68) technoboy_


technoboy_
(aktív tag)

haverom vett 1et, celeron 3,06 os procival, de az aksi csak 1,20percig birja FULL UJ A GÉP.elsö töltés után?
ennyire szopja ez a xar az aksit??

(#69) Versus82 válasza alorinc (#66) üzenetére


Versus82
(aktív tag)

azok bizony, de azok biznisz klasszok, meg lett mondva. a sony meg szar gagyi beszállítókkal dolgoztat, hogy fosszar konzumer notikat gyártson(amire persze megéri nekik hogy 2 év garit vállaljanak...biztos túl jók lettek az eredmények és rontani akarják most a bevételt), ezért alsó kategória. eztet mind itt olvashatod.

németországból ne vegyél notit, mert nem fog felmenni rá a magyar xp, meg a driverek sem fognak működni. eztet is megmondták

ha mégis veszel majd figyelj rá hogy lite-on dvd íróval adják, engem átbasztak és pioneerral adták.

[Szerkesztve]

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#70) Ombi5


Ombi5
(őstag)

udv!!

Van vkinek itthon fs 285 vagy fs 295?

Mi a fobb kulonbseg 2 laptop kozott es mennyiert kinaljak itthon?

(#71) peterkeT


peterkeT
(nagyúr)

Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas történet következik, gyenge idegzetűek ne olvassák tovább a hozzászólást!

Ma röpült egy fél métert a Vaio-nk (lefelé). A bal oldali zsanér és a mellette található szellőzőrács eltörött. A PCMCIA kártya kiesett a helyéről, az akku fedőlapja lepattant. A kijelző műanyagburkolata a 4 oldalból kettőn (baloldalt és felül) szétvált. Az Esc-től F9-ig kiugrottak a gombok (illetve csak a műanyag sapka a tetejükről). a gép háza (maga a tepsi) hátul szintén szétugrott.

A végeredemény: a bal oldali zsanér menthetetlen, de a kijelző nyílik, záródik. A szétugrott illesztéseket visszapattintottam, semmi nem látszik ott. az akku zárófedele is visszaaplikálható volt. Az egész gép tökéletesen működik, a kijelző is, egész délelőtt ment, semmi gond vele. A PCMCIA kártya is teljesen rendben van, legalábbi visszadugtuk, és megy a WLAN. Billentyűk visszapattintva.

Összességében megúsztuk - illetve kedvesem. Az ő notija, és ő is ejtette le. Már a sírógörcsön is túl van, bár nem volt egyszerű megvigasztalni. :( A vicc az, hogy a 4 éves lányom is rendszeresen ezt a gépet használja, és még sosem történt baleset...

A lényeg a lényeg: nem akarom misztifikálni a történetet, hogy azért úsztuk meg ennyivel, mert Sony, inkább egyszerűen szerencsénk volt, de nekünk valahogy ez most így jólesett, hogy viszonylag olcsón megúsztuk a dolgot. Megmondom őszintén, amikor hallottam a csattanást, és láttam a gépet (szinte) darabokban, már azon kezdtem gondolkozni, hogy milyen gépet veszünk helyette...

Tanulság: notebookot két kézzel kell fogni.

Szerk: ja, aki ismer régebbről, az tudja, hogy egy kb 3 éves PCG-FR130-as AMD alapú gépről van szó, a többieknek FYI: Bővebben: link

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#72) #50326528 válasza d900t (#31) üzenetére


#50326528
(törölt tag)

szii

kerdes:
fs 285 mint regebbi szeria
fs 315 mint szutyi konzumer cucc
fs 295 mint nemkonzumercucc (?) kozott mi a kulonbseg? es foleg az elso ketto fontos, mert azoknak az aruk egyezik es viszonylag jo.

tisztelem a sony vaios csapatatt, h arra fokuszal, h a minosegerzetet kelt, mert az emberek nem feltetlen okos gepek. mikor leulsz a geped ele, erzed, h milyen hozzaerni, dolgozni vele, es nem pedig a parameterei szalldogallnak a szemed elott, h milyen jo. es ez igy, ebben a formaban nem hazugsag. (mert talan mondhatjuk, h a vaio nem olyan nagyon rossz)
persze nem ketlem, h a szamok fontosak, mikor igazi minosegrol es megbizhatosagrol beszelunk.

kerdes meg, h az osszes vaioval lesznek update problemak, akarmelyiket veszem meg?

udv, mnk

(#73) #00796928


#00796928
(törölt tag)

Hi!

A depon találtam egy kellemes gépet, névszerint az FS315H-t. Legalábbis nekem kellemes. :) Persze, ha olcsóbb lenne, jobb lenne. Ehhez kapcsolódik a kérdésem.
Csak belenézegettem a fórumba, mert nekem már este van ^_^, de láttam olyan hozzászólásokat, hogy Ausztiában jobban megéri notit venni. Volt is egy link, de ott ezt a gépet ha 20e-rel adják olcsóbban, az meg nem egy annyira jelentős különbség. Mert olvastam itt 460e-160e különbözetet is.
Szóval ha valakinek van valami infója arról, hogy egy ilyen gépet hol lehetne jó áron megvenni, azt örömmel venném.
Vagy ha nem pont ez a gép, de tudja a következőket, az is jó.
1280 x valamilyen felbontás, 1GB ram, Centrino proci, jó videókari.
Grafikai munkához kell.

Előre is köszi a válaszokat,

sr

(#74) #50326528 válasza #50326528 (#72) üzenetére


#50326528
(törölt tag)

voltam egy smart and mobile nevu boltban, ahol elmondtak az okos eladok, h azokat a gepeket, amiket viszonlyag olcson hozzak be, tuti, h az eredeti szoftvercsomagok nelkul fogja az ecceri felhasznalo fogja megkapni, mert magyar nyelvu sony optimalizalt windows nincs. (sony hungary rulez;)) egy takolt rencer meg ugye...

akinek ez meg igy is megeri, hat hajra. sztem fontos.

(#75) Versus82 válasza #50326528 (#74) üzenetére


Versus82
(aktív tag)

nem tudom miről beszélsz, d900t is ugyanezt a baromságot fújja... az én fosszar konzumer sonymon simán fut a magyar xp meg minden driver, működik minden funkció. nem tudom mit kéne tákolni meg hackelni.... (bár az enyém német fos szar hamisítvány, az amerikai lehet még fos szarabb)

[Szerkesztve]

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#76) xedos válasza Versus82 (#75) üzenetére


xedos
(addikt)

Ne szívd már mellre...
Egy ismerősőm most vett SONY VAIO TR1-est.
Eredetileg Olasz volt... bár magyar boltban vette -sajnos ot volt a legolcsóbb...
A billentyűzet át van szitázva, a magyar XP és a driverek mennek.
Viszont a hozzá adott programok közül semi!!!! Ezért meg sem kapta...
Ha előre tudta volna ezt - mert ugye nem reklámozták- akkor angolt vett volna!

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#77) JulWCZar


JulWCZar
(senior tag)

Ez három éves, német, és minden megy (magyar xp, vaio segédprogramok). Igaz a radeonhoz argetin szerverről kellett drivert levadászni :)

(#78) xedos válasza JulWCZar (#77) üzenetére


xedos
(addikt)

Beszélek vele. Ha nem zavar, akkor megkeresnénk...

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#79) xedos válasza xedos (#78) üzenetére


xedos
(addikt)

Vaio T1XP 10.6'' 1280x768 1.1proci 512RAM 40G winyó DVD DL
Pro: :))
nagyon kicsi, valóban hordozható
elnyűhetetlen akkumulátor (2 dvd lejátszása full fényerővel, egyébként a 4-6 óra valóban reális a tartozék akksival) tényleg nem kell állandóan a hálózatba dugva használni
jó fogás, kinyitott állapotban is (hátul, a kinyúló akkumulártor megfogható, így egy kézben is biztonságosan szállítható)
nagyon szép képe van (X-Black képernyő)
nagyon finom billentyűzet és touch pad
hasznos: külön gombok a hangszóróvezérlésre (hangerő+némítás)
kevésbé hasznos, de jó: cd/dvd lejátszásnál külön gombok (play, pause, stop, ugrás a következőre, ugrás vissza)
táp nélkül elmegy az USB-s rackben levő vinyó (40 Gb, 5200-es Seagate Momentus)
nem kapoccsal záródik (ami idővel leszokott törni), hanem zsanér húzza becsukott állapotba
státus ledek a képernyő alatt (nem a gép elején, ahol a kezünk takarja, mint sok más notinál)
a design tökéletes

Cons: :((
Magyar XP-vel nem meg a DVD gomb (mely elindítaná a DVD playert, a többi vezérlőgomb működik lejátszáskor)
Az alap Sony programokat törölték a Magyar XP telepítésekor (még harcolok a visszaszerzésükért)
Háló kábel kihúzása problematikus (takarófedő útban van a biztosító pöcök benyomásához)
Gyenge beépített „hangszórók” (két csipogó az előlapon, közel egymáshoz)
Francia billentyűzet (a magyar betűkiosztás (elég gyenge) szitanyomással van rajta, már ahol elfért…)
A kivitelezés minősége (Made in Japan ellenére) nincs a topon (illesztések pontossága, műanyag borítások mozgása)…

A SONY-s progikért most harcol...

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#80) Versus82 válasza xedos (#79) üzenetére


Versus82
(aktív tag)

ha egy gomb nem megy akkor valamelyil util nincs felrakva...nálam is ez volt a gond.

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#81) xedos válasza Versus82 (#80) üzenetére


xedos
(addikt)

Elvileg a SONY-s WIN DVD kell hozzá... azt meg nem adták...

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#82) Ombi5 válasza xedos (#76) üzenetére


Ombi5
(őstag)

Ismeros most vett es minden angol megy vele! :C

(#83) xedos válasza Ombi5 (#82) üzenetére


xedos
(addikt)

Milyet vett és hol?

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#84) Dr. Akula válasza Versus82 (#69) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

A pio író olyan szar? Mert asztaliban az egyik legjobb. LiteOn íróm volt előző notiban, az tényleg nagyon jó volt.

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#85) Dr. Akula válasza xedos (#79) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

Milyen progik kellenek hozzá? Csak az extra billenytűket kezelők?

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#86) xedos válasza Dr. Akula (#85) üzenetére


xedos
(addikt)

Nem!
Rendes - hivatalos progik!
A SONY ügye multimédiás noti....
Így adnak hozzá Adobe progikat, Microsoft Works stb-t...
Az ACOMP noti olasz vagy francia eredetileg...
A billentyűzet egy részét átszítázzák.
Ha kell hivatalos magyar XP, akkor azt külön megvetetik veled!
A programcsomagot meg nem adják... cserébe sokszázezer forinttal olcsóbb mint máshol!
A baj az, hogy ezek csak utólag derűltek ki!

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#87) Dr. Akula válasza xedos (#86) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

Az ACOMP noti Albacomp lenne (ezek ha jól tom Clevo és Gericom alapúak), vagy az Acomp.hu által forgalmazott Gericomok (ami tudomásom szerint, és nevéből adódóan) német?

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#88) xedos válasza Dr. Akula (#87) üzenetére


xedos
(addikt)

Megint nem fogalmaztam pontosan...
Az ACOMP által forgalmazott SONY notik...

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#89) Dr. Akula válasza xedos (#88) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

Aha, akkor ez kb olyan mint robogóban a Yamaha Neo. :) Amúgy az miből derül ki hogy ezek épp honnan gyüttek? :)

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#90) xedos válasza Dr. Akula (#89) üzenetére


xedos
(addikt)

Az Enter billentyűe Entree van írva...
Elvileg Olasz XP lenne hozzá...

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#91) Dr. Akula válasza xedos (#90) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

Finestre Esperienza :))

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#92) Versus82 válasza Dr. Akula (#84) üzenetére


Versus82
(aktív tag)

nagyon jó a pio dvd író. csak a szakember azt mondta hogy az én szar konzumer notimat lite-on dvd íróval adják ami majd tönkre fog menni. én erre mondtam hogy engem ''átvágtak'' mert nekem pio t raktak bele a kínai rízsszedők.

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#93) Dr. Akula válasza Versus82 (#92) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

:)

Én vásárlás előtt megkérdeztem PPetert a Liteonról, mondta hogy jó az, az is lett. Nekem pozitív meglepetés volt, a márkanév alapján nem vártam tőle semmit.

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#94) Brumi23


Brumi23
(csendes tag)

Hello!

[link]

Ez érhet most gari nélkül 250.000-et?

(#95) Brumi23


Brumi23
(csendes tag)

Persze van benne wifi is

(#96) xedos válasza Brumi23 (#95) üzenetére


xedos
(addikt)

Én nem adnék érte ennyit...
Celeron proci.... hiába SONY...
Ennyiért bármelyik cég hasonló vagy jobb kategóriás gépét megkapod újonnan garival!

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#97) tom.bo


tom.bo
(csendes tag)

NA ennyi volt, megpurcant a T1. Előadás előtt (szünetben) összekötöttem a kivetítővel, működött rendesen, aztán elküldtem aludni. Mikor kezdtem volna előadni (a szünet befejeztével), nem bírtam bekapcsolni. Semmi nem segített... Kicsit égő volt! Azért az előadást megtartottam, csak powerpoint bemutató nélkül. Visszavittem az Acomphoz, most küldik ki Németországba, mert az Acomp csak memóriát bővíthet benne, minden más beavatkozás tilos nekik. Most megszívtam, mert a holnapi előadásom is csak azon gépen volt meg. Most dobhatok össze egy új anyagot...

MacBook Unibody, MacBook Air, iMac, Nikon ForEver!

(#98) Versus82


Versus82
(aktív tag)

és íme 2 hamisított konzumer fos nótbúk.215m+315m:DD [link]

a 315-ön az éppen nem telepíthető xp telepszik... tesztje hamarosan! (ebben is pioneer dvd van, de már rendeltünk bele lite-ont, nem kell parázni!!!)

[Szerkesztve]

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#99) Den válasza tom.bo (#97) üzenetére


Den
(veterán)

miért nem kértél cseregépet, és hogy a vinyót tegyék át abba.

www.simson4t.hu

(#100) xedos válasza Den (#99) üzenetére


xedos
(addikt)

Nem hiszem, hoogy olyan sok lenne ebből a gépből raktáron ....

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.