-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisp113
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogy 50 W75C -nél milyen lejátszóval lehet széles zoomolni?
KODI-t próbálom de nem hajlandó sehogy eltűnni a fekete csík alulról/felülről, csak kicsinyíteni tudom vele a képet; 1.00 felett hatástalan :S -
krx21
nagyúr
válasz ArthurShelby #34998 üzenetére
Akkor legrosszabb esetben veszel egy hasonló paramétereket tudó tápot....
-
pvil
tag
válasz PrinceHerceg #34995 üzenetére
Érdemes lenne elgondolkodnom azon, hogy a samsung mu8002-t lecseréljem egy sony xe9005-re?
pvil
-
krx21
nagyúr
válasz ArthurShelby #34994 üzenetére
Belső táp???
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Tarlóbetyár #34984 üzenetére
Teljesen eltérő modellek és hidd el az XE9305 magasan veri az XE8505-öt szóval ha van rá pénzed melegen tudom ajánlani, mert már az XE9005 is messze elhúz az XE85-től!
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Tönkre ment az 5.1-es hangfalszett tápom.
Van olyan hely, ahol ilyet javítanak? (azért kérdezem itt, mert ez tv-kkel is megeshet)
Mennyire drága, kb milyen árra számítsak?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
luxferre
újonc
válasz blakey #34976 üzenetére
Köszönöm a fáradtságod, és a lelkiismeretes választ. Ez egy új 4 napja vett készülék, és frissíteni még nem frissítettem. A 7-es android már elérhető rá de nem frissítem le azonnal hagyok időt óvatosságból, és utánajárok mik a tapasztalatok (mondjuk, hogy netán visszalépést hoz e valamilyen szempontból az új és haszontalan funkciók mellett ) mert ügye downgrade-elni elvileg nem lehet.
Appot korábban telepítettem VLC (egy idő után összeomlik úgyh az kuka) MX Player, Kodi fel van dobva de az interpolációval sajnos ott is ugyanaz a helyzet.
Najó, nem rugózom ennyit, köszönöm még egyszer a javaslatokat.
Ui.: félre értés ne essék nem azért adtam hangot ennek a problémának hogy a Sony-t szóljam le a Samu ellenében(#34985) K Norbi A Media Markt-ban volt mostanság egy képátlókra vonatkoztatott akció, ennek keretében most 382 ezer volt. De 2 nappal ezen akció lejárta után meg tovább akcióztak, és 10E-rel kevesebbért is láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Tarlóbetyár
tag
Sziasztok ! 55"kd xe 9305, illetve 65"xe8505 valakinek vélemény vagy tapasztalat? Mit kell tudni róluk?
-
superg
senior tag
válasz virkir #34979 üzenetére
Évek óta olyanok a Sony tv-k hogy van a teljes sleep mód meg egy ilyen félig sleep mód azzal a kb 10wattos fogyasztással.Kikapcsolod elmegy félig alvóba majd kb 5 perc és teljes szundi.Innen meg feléred ebbe a félig alvóba mindegyik frissitgetni meg ki tudja mit(ezt elvileg ki lehet kapcsolni)
lcdtv : enyém is ilyen volt óránként többször is "feléledt" percekre.Alaplap csere (ami nem emiatt volt,annyira nem zavart)oldotta meg a problémát.[ Szerkesztve ]
-
Dealer20
tag
43w807C-re hangprojektort kötöttem (JBL SB450) amit összekötöttem Hdmi ARC on keresztül igy a tévé távirányítója kapcsolja ki-be illetve állítja a hangerőt ,de olyan problémám van vele,hogy a tévé kikapcsolt állapota mellett a hangprojektor elég sokszor random mód bekapcsol.
Valaki tapasztalt már ilyet ? Esetleg valami ötlet ,mit kellene állítani ?
Most kihúztam a HDMI -t igy ugy látom a tv vezérlése kapcsolgatja mert eddig nem kapcsolt be magától. -
virkir
veterán
Lassan mondom... N E M K A P C S O L B E mert ki sincs kapcsolva, csak ha áramtalanítod.
De tedd azt egy egyszerű kapcsolós elosztóval és minden problémád megoldódik.
A napi + 30-40 watt fogyasztást meg pont lexarom mivel van munkám keresek eleget futja arra a 10-15 plusz kilowattra."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
lcdtv
tag
válasz virkir #34977 üzenetére
Nem érdekel a net kapcsolat, bár 8 óra alatt 30MB adat szerintem sok. A legjobban ami zavar hogy a tv bekapcsol lehet csak én vagyok így és lehet csk engem zavar de szerintem 5 percenként a tv bekapcsolása az árt a tv PSU részének és persze árt nekem is mert 12-15 watt fogyasztás az éves szinten is jelentős forint. Persze ha gyerek vagy és nem te fizeted vagy tele vagy és nem érdekel az más
-
virkir
veterán
Látom még mindig nincs meg, hogy a TV-t nem kapcsolod ki a távval csak sleep-be rakod.
Ugyan úgy mint egy telefon ekkor is tart netkapcsolatot, ellenőrzi, pl az app frissítéseket meg még a tökömet érdekli mit.
Zárd ki a 3.14ba a netről és örülj. Komolyan te többet kutakodsz mint nézed?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
blakey
titán
válasz luxferre #34970 üzenetére
A Motionflow "True Cinemának" nálam van hatása, csak egy W75C-m van, de teszi a dolgát minden felbontáson és tartalomnál, láthatóan eltűnteti a röccenéseket, szép folyamatos a kép. Ha nem volt gyári visszaállítás firmware frissítés után akkor javaslok egy et, hátha megoldja, de továbbra is azt írom, hogy külső lejátszó a legjobb megoldás, lényegtelen, hogy a Samsung tudta (mást viszont nem), mert ezek alapvetően tv-k és nem médialejátszók. A másik fontos dolog, hohy minden bemeneten, app-on be kell állítani a képet, azaz kalibrálni kell különben Normal módban fohja megjeleníteni a tartalmakat ami nem feltétlenül jó.
A Motionflow "Tiszta" az BFI-vel jár, tehát nem feltétlenül az lesz az eredménye amit szeretnél, én nem használnám ha fontos a folyamatosság. A Samsung lehet, hogy tette a dolgát, de mást sem ugyanis inkább megszüntet dolgokat mint fejlesztene. Javaslom, hogy telepíts a tv-re egy app-ot, Kodi, SPMC, MX Player, Archos, BS Player és azokkal is próbáld meg,, mert ugye van rá lehetőséged, nem úgy, mint a Samsungnál.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
lcdtv
tag
válasz Tegla80 #34966 üzenetére
Tv-n megcsináltam a teljes visszaállítást, nem állítottam be semmi fiókot és nem fogadtam el a sony adatvédelmi dolgait sem ( amin benne van hogy a tv adatokat küld a sony felé ) ezzel szemben a tv ugyan úgy küldi a dolgokat. Kicsit érdekes a dolog mert ez EU elég kényes már az adatvédelemre és keményen bünteti is a cégeket. Írtam a Sony-nak majd kiderül milyen szöveggel akarnak lerázni. Ha valaki meg tudja tenni és androidos készüléke van megnézhetné hogy nála is van-e ilyen adatforgalom. Köszi!
szerk:
mikor a tv jelent akkor a 0 Wattos fogyasztás felmegy 12.5 wattra. Tehát még energiát is fogyaszt.[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz K Norbi #34971 üzenetére
Van már neki új profilja azóta, nyugi.
Amúgy éppen a múltkor gondolkodtam el, ha ne adj Isten beadná a kulcsot a tévém, nem is tudom milyet vehetnék jó áron, szinte alig van, mióta a fullhd-t a felsőbb kategóriában teljesen kinyírták...
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
luxferre
újonc
válasz blakey #34969 üzenetére
A TV egy KD55XE9005, pontos szoftververziója: PKG6.1010.0015EUA (Android 6.0.1) - amit említettél TrueCinema látszólag sajnos úgy szintén nincs hatással a tartalomra. Van egy olyan opció hogy "Tiszta", ha minden igaz ez az az eljárás amikor a képkockák közé fekete képet illeszt, ez elvileg működik mivel a fényerő kissé visszaesik ilyenkor. De semmi más MotionFlow beállításnak nincs hatása.
Igen, alapvetően ha hdmi-n kapja mondjuk PC-ről ugyanezt a tartalmat akkor persze működik az interpoláció, ez valahol logikusan érthető annak tekintetében, hogy 1920x1080-as jelet kap a PC-től ami megint csak egy nevezetes érték, vagyis olyankor a tartalom maga irreleváns, bármit lejátszik interpolálva.
Ami szívfájdalom a dologban, hogy vajon miért is nem képes egymaga USB tárról megbirkózni egy ilyen tartalommal és miért kell ehhez "átverni a fejét" és ehhez egy külön készüléket hozzácsatlakoztatni.
Az értetlenségem abból fakad, hogy világ életemben Samsung-hoz voltam szokva és az bármit "megevett", tette a dolgát, annyira alap dologgá vált, hogy egy kicsit nehéz elhinni, hogy egy Sony fennakad ezen. Ezért próbálok most érdeklődni a Sony-s közösségben, hogy ez egy elszigetelt eset, vagy a Sony valamiért így döntött, hogy csak "nevezetes" felbontásokat hajlandó interpolálni.
Ha mindenkinél, vagy sokaknál ez a helyzet, akkor nincs más, elengedem a dolgot és kénytelen leszek megbarátkozni a dologgal[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz luxferre #34968 üzenetére
A TV-t megjelenítőnek használjuk, legalábbis vagyunk néhányann, külső lejátszó esetében minden formátumnál van interpoláció, amúgy meg a Motionflow-t tedd True Cinemára és akkor "judder Free" lesz a lejátszás.
Milyen tv, milyen szoftver, stb?*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
luxferre
újonc
Sziasztok,
újdonsült Sony felhasználó vagyok és azt tapasztalom, hogy ha usb tárról játszok le olyan tartalmat ami eltér a (pl.: 3840x2160, 1920x1080, 1280x720 stb) "nevezetes" formátumoktól akkor a mozgás interpoláció (MotionFlow) nem teszi a dolgát annak ellenére hogy be van állítva. A video amiről szó van az egy 1920x800-as felbontású videó, azért ekkora mert az amúgy eredetileg 1920x1080-as tartalmon az alul és felül lévő fekete sávok (letterbox) "le lettek vágva" és nincsenek belekódolva... sajnos azonban ebben a formában már nem működik az interpoláció. Ez számomra azért baromi szokatlan mert a Samsung-ok gond nélkül interpolálnak ilyen tartalmakat is.
Kis mellékes infó: ha az említett 1920x800-as felbontású tartalom lejátszása alatt Action Menu->Videó->Kiterjesztést funkciót beállítom, akkor viszont tökéletesen működik az interpoláció, de ennek a funkciónak az a sajnálatos következménye, hogy széthúzza a videót teljes képernyőre (vagyis az alul-felül hiányzó fekete sávok magasságával egyező mértékben torzítja a képet ami számomra elég bosszantó ).
Más is tapasztalt ilyesmit, hogy az interpoláció csak a "nevezetes" felbontásokkal működik?
Sony KD55XE9005
-
G1NO
újonc
Sziasztok!
Valaki tudja a megoldast arra ha be van allitva a kepbeallitasok a bemenetekre meg a youtube appra es minden szep meg jo de ha hbo go-t vagy youtube-t telefonrol kuldom at tv(55w80)re akkor nem tudom alligatni a kepbeallitasokat mert amint megnyomom az action menut egybol kilep.. es eleg zavaro hogy igy nem kapom meg a nekem tokeletes kepet.
Elore is koszonom[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Azt nemtom,h nalatok van e olyan ficsor,h a tv adatokat kuld a nezesi szokasaidrol es egyebb dolgokrol ,de nalunk "b" szerianal van es ki/be kapcsolhato.(elso inditasnal kulon ra is kerdez,h akarjuk e ezt ,de menuben is varialhato utolag.)
Szval nezz korbe,h hatha talasz ilyen ficsort mert lehet ez jelent rolad.....imanual lehet segit/irja hol talalod.Sony® & PlayStation®
-
lcdtv
tag
hmm, én még így nem jártam hogy fagyott volna. Csak arra lettem figyelmes hogy teleszemeteli a router logját a ki- bekapcsolással meg a felesleges kommunikációval. ráadásul most mértem egy éjszaka alatt RX/TX 27/28 MB forgalmat generált a "kikapcsolt" TV ami szerintem nem kevés. Csak tudnám mi a túrót tud ennyit mindent küldeni és kinek.
-
superg
senior tag
Most jutott eszembe hogy 3D -t bekapcsoltam vmikor mintha nagyjából azóta csinálná ezt újraindulás,lefagyás problémát.Ma megint újraindult megint kb 1 hétig hibátlan volt.Akinek van még ilyen problémája 3D nem lett bekapcsolva?
-
Keksz
senior tag
Szerintem nincs olyan hogy kikapcsolt állapotban
Hanem ilyen "fura" stand-by módban van
És akkor is frissítget, stb
Nekem le is szokott fagyni
Azaz nem lehet a távírányítóval visszakapcsolni (feléleszteni egyszerűen), hanem hosszan kell nyomni, amíg az Android TV felirat be nem jelentkezik újbólVan amikor többet "fagy ki", van amikor hetekig "jó"...
de ez egy stand-by inkább, mint kikapcsolás -
lcdtv
tag
válasz asddsa #34652 üzenetére
Hát sajnos még mindig szinte percenként fellép a netre ez a droid, pedig már mindent kikapcsoltam.
104.87.7.112 Netherlands Noord-Holland Amsterdam 80 portot használja
64.233.167.188 Google IP az 5228 portot használja az meg a Google Play, Android Cloud to Device Messaging Service, Google Cloud Messaging
216.58.214.202 szintén Goole IP cím 443 porton
de megszámolni nem tudom mennyi ip címre csatlakozik az adott portokkal
ha az android betegség akkor a telefonok miért nem ilyenek?szerk: és teszi mindezt úgy, hogy kikapcsolt állapotba van a tv, tehát az ethernet aljzata is kikapcsolva azt mikor rájön a kommunikálhatnék bekapcsolja fellép kommunikál majd kikapcsolja.
[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
válasz ArthurShelby #34959 üzenetére
A tv egy stabil eszköz, mitől csúszik ki? Szoktad rendszeresen vinni ide-oda?
-
ArthurShelby
addikt
Ma elő jött velem is, hogy kikapcsolt a tv, és nem tudtam bekapcsolni. Először az irányítóval bajlódtam, majd kihúztam hátul a tv-ből a tápkábelt és aztán vissza dugtam. Hallottam egy kis elektromos szikra zajt, de csak egy pillanatra kapcsolt be. Aztán megint semmi.
A lényeg a lényeg, hogy a végén észre vettem, hogy a trafóba menő kábel ki van esve már. Szóval összedugtam rendesen, és miden szép és jó lett.
De tényleg könnyen szétcsúszik (f** talicska tervezés), szerintem simán lehet másnak is ilyen misztikus hibaforrás ez .A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
mind.dns
csendes újonc
válasz blakey #34954 üzenetére
És mennyire igazad van! Már annyit olvastam, hogy dönteni sem tudok, melyik TVt vegyem meg mert hol ezt, hol azt írják.
Az 50Hz se törődjek?
Azt tudom (olvastam ), hogy a Sonynak van a legjobb szoftvere mert mivel nem saját panelt használnak (hanem talán LG-t) jobban tudnak rákoncentrálni. Ez mondjuk látszik is a képén...Ez előtt egy samsung 40H6400-esem volt és elégedett voltam (sztem a legjobb 40colos tv volt). De nem találtam hasonlót a samunál csak rosszabbat ebben az árkategóriában.
Sonyt azért nem akartam eddig, mert a videókat elég rosszul kezelte, de ezt mostanra orvosolták. -
blakey
titán
válasz mind.dns #34953 üzenetére
Nem kell olvasni csak használd, gondolom azt is látod, hogy a felhasználok töredéke ír hibáról ami lehet, hogy abból adódik, hogy frissítés után nem történt gyári visszaállítás vagy egy app zavar be és amiatt indul újra a rendszer, nálam az elmúl 14 hónapban 1x sem indult újra, igaz, semmi extrát nem telepítettem rá.
Hibás készülék mindig és mindenhol előfordulhat, így nem tudom garantálni, hogy amit hazaviszel hibátlan lesz.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mind.dns
csendes újonc
Szaisztok!
sony kd 43xe7077 saep
szeretném megvenni. Szerintetek? (Tvzni, mozizni, Xbox one s-zni). Tudom, hogy nagyobb jobb lenne, de nincs hely.
...és az utóbbi hozzászólásokban nagyon sok gondot írtatok a SONY tvk oprendszerével kapcsolatban ami elbizonytalanított mert amúgy a képe nagyon szép...
Mit gondoltok?
Köszi! -
junior11
veterán
Ha vkit esetleg érdekelne, ma délután 13:00 órai kezdettel jelentkezik a Sony az IFA 2017-en, élő stream is lesz: [link]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
blakey
titán
válasz ArthurShelby #34950 üzenetére
Kodi helyett próbáld ki az SPMC-t.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ArthurShelby
addikt
2 hete használom durván a tv-t(50w75c). Eddig csak egyszer fagyott úgy be (fekete képernyővel), hogy nem tudtam újraindítani, ki kellett húzni. 1-szer magától indult újra, 2-szer meg én indítottam újra.
Eddig amiket használok programok és stabilak:
-totalcommander+lan plugin
-mx player pro (a legújabb 1.9.3 volt hogy összeomlott, az 1.8.16 stabilabb)+ mx_aio.zip
-kodi (sajnos nem tud 3D-t, iso fájlt sem mind játsza le)Használom még de:
-Horizon go 2.3.9 (a de a kezelhetőség miatt van, csak egérrel (video&tv sideview) lehet használni) + RotateScreenOrientation (hogy a horizon go-t elforgassa)Nem jött be:
-es file explorer (hibaüzenetek, leállás, kevésbé átlátható, és kevésbé kezelhető a tv-n, usb tárat hol látja/hol nem.....viszont az elején le kell szedni a play áruházból, hogy föl tudjam tenni a totalcommander-t, mert a tc alapból valahogy nem érhető el a playből)
-vlc (fölösleges, összeomlik)A beépített video alkalmazás sem rossz:
-idő volt mire rájöttem, hogy szinkront/feliratot a távirányítón lévő gombokkal lehet váltani (máshogy nem) (de tök pozitív, hogy tud ilyet)
-csak ez az alkalmazás képes 3D-s film lejátszására, kezelésére
-nem ismeri az iso fájlokat (bár egyszer egyet szaggatva hibaüzenettel sikerült valahogy, azóta nem)
-nincs fájlkezelő része
-a tekerés gombra nem reagál (tekerni úgy lehet, hogy az jobbra iránygombbal lelépünk a play/pause gombról majd az iránygombokkal (jobbra/balra) tekerünk)Amit nem sikerült megoldanom/amit nem értek:
Tv-re kötött külső usb-tár (nem belső tárolóként) nem írható (egyik fájlkezelő sem tudta)
De lehet, hogy csak beállítás kérdése, csak fura, hogy nem tudok rá másolniHogy tudok mappát lejátszani? (mint pl asztali gépnél vlc-nél, mpc-hc-nál)
Sok DVD-m úgy lett lementve, hogy audio ts+video tsHa letöltöttem egy 3D iso-t azt hogy tudom megnézni, esetleg átkonvertálni számomra nézhető 3D-vé?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
arpi11
újonc
Helló Urak!
Sony 55x8507 szoftver frissítés megvolt automatikusan, azóta sokszor újraindul tvzés közben is.Sony felhív telefonon, kikapcsoltattak valami frissítést a menüben két helyen azóta ritkábban csinálta.Ma kapcsolnám be este se kép, se hang nem reagál semmire, kihúztam visszadugtam, semmi valakinek valami ötlete ráolvasás bűbáj egyebek, amit tegyek vele.Egyébként szeretem imádom, amíg nem volt szoftver semmi gondom nem volt vele.Ha valaki tud valami okosat várom szeretettel, holnap meg sony szerviz. -
asddsa
tag
Sziasztok!
Két órája nyomkodom a TV -t, de szerintem én vagyok a hülye
A DVB-C/T signal power levelt hol tudom megnézni?
W809 a tv[ Szerkesztve ]
O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
-
dani_golf
tag
hello all
olyan gondom lenne hogy van egy 50W755C-m
minden ok.. de amikor kikapcsolom és mittudom én néha másnap beakarom kapcsolni van hogy 5-10 ik bekapcsologomb nyomásra kapcsol be.ez kb 10 böl 5 xör eljátsza. és nem szimplán egyből a forrásra megy hanem bootol és pörögnek a színes gömbök és kiirja hogy android és úgy indul el mintha első inditása lenne.piszok idegesitö. vkinek vmi ötlete? köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz metrion #34929 üzenetére
Helló! Ezt ajánlom Sony HTCT390
Extreme Digitálnál jó áron van most. Kb 1 éve készülök ezt megvenni.
Halottam élőbe, nagyon bejött.
Azért nem lett belőle eddig semmi, mert a tv be sincs kapcsolva hétköznap, csak vasárnaponként.
Télen tuti többet fogom nézni. -
blakey
titán
elköltöztünk, aztán egyik napról a másik napra elment az Apple TV-m hangja, - milyen programmal? Valamelyik rendszer frissült és a két eszköz nem szerethette egymást, csak úgy a HDMI egyik része nem nagyon szokott tönkremenni, legalábbis nem ez a jellemző.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Keksz
senior tag
ja, és ami fura hogy az apple tv az erősítőbe volt dugva (input x) és onnan ment az erősítő hdmi out-ján a tévébe (hdmi1)
és amikor dirket próbáltam, akkor az apple tv direktbe volt bekötve a tv-be (hdmi1)
és egyik esetben sem volt hang (míg előtte meg igen!)ezért nem értem miért nem volt hang, hiszen az apple tv-nek csak erősítőbe dugva is kellett volna működnie, nem?
-
Keksz
senior tag
volt már valakinek olyan hogy a tévén (Sony KDL-50W755C) meghalt az egyik hdmi port "egy része"?
elköltöztünk, aztán egyik napról a másik napra elment az Apple TV-m hangja, rendszer és sorozat/film sem szólalt meg amit indítottam róla
erősítőn keresztül volt bedugva a tévébe
direktben dugtam a tévére akkor sem ment
kép volt
hang nemviszont az erősítőn egy DUNE Media player meg működött, bár ott ugye a hang toslink-en volt rákötve az erősítőre
kép ott is voltígy azt gondoltam hogy az apple tv halt be, legfrissebb szoftverrel
egyeztettem egy szervízidőpontot, elvittem és ott jó volt
(sajnos más tévé, monitor hdmivel nem volt a lakásban)vettem 1 új hdmi kábelt
megjött
és azzal sem mentekkor dugtam át az erősítőt a HDMI1-ből a HDMI4-be és egyből lett hang...
máig nem tudom mi lehetett, ennek kb. 2 hónapja
ma eszembe jutott, hátha látott már vki ilyet...
és van 1 ötlete
annyira nem para
csak érdekelneköszi!
-
blakey
titán
válasz Predikative #34928 üzenetére
Töröld a frissítést és kapcsold ki a Store-ban az automatikus frissítést. Az új YT automatikusan a legnagyobb felbontásra vált, egyelőre nincs manuális állítási lehetőség.
(#34929) metrion
Olyat ami CEC-képes, van Soundbar topik, ott több esélyed lehet.[ Szerkesztve ]
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Sony 43W755C-hez milyen hangprojektort ajánlanátok? Az lényeges hogy a Sony távirányítójával tudjam a hangerőt kezelni.
Előre is Köszi!
-
Predikative
tag
Üdv mindenkinek. A legutóbbi frissítés után az androidos Sony TV youtube alkalmazásában nem találom, hogyan lehetne állítani a felbontást. Fontos lenne mert sajna nem 1000 mbit-es netem van és ha csak zene megy a TV-ről, de közben neteznék, akkor eddig levettem a youtube felbontást és így gördülékenyebb volt a PC használat.
Válaszokat/ötleteket előre is köszönöm. -
superg
senior tag
válasz lasse001 #34926 üzenetére
Ja olvastam Tököm tele ezekkel az okostévékkel,Pana rendszere jó volt,amit tudott azt atomstabilan hozta,régi rendszer volt amit folyamatosan fejlesztgettek,ezek a nagyon okos Androidos stb tévékkel már az a baj ,hogy túl okosak ,a meghibásodás esélye is nagyobb,tele lesznek kisebb nagyobb hibákkal úgyis
-
lasse001
senior tag
válasz superg #34924 üzenetére
Most a samu is benyalta egy ilyen frissítéssel.
http://hvg.hu/tudomany/20170830_samsung_okostevek_szoftverfrissites_firmware_update_hiba_javitas_megoldas_szerelo#rss -
blakey
titán
válasz Gsx-rr #34914 üzenetére
Valamelyik telepített alkalmazás az oka, szerencsére nekem még soha nem indukt újra az elmúlt 1 évben, nincs telepítve semmilyen extra app, tv-zésre, mozizásra, YT-ra használom. Nyomj egy gyári visszaállítást.
-
superg
senior tag
válasz Gsx-rr #34914 üzenetére
Ilyen ez Androidos Sony. Nekem alaplapcsere után jó volt(az elcseszett frissités miatt kellett)Majd egy idő után néha újraindult,néha úgy lefagyott hogy nem reagált a távirányitóra még a tv-n levő gombokra sem ,úgyhogy ki kellett húzni a tápot.Ritkán csinálta de egy idő után már rohadt idegesítő.
Csináltam egy hard resetet,gyári visszaállítást.Hálózatra egyáltam nem csatlakozom inkább,igazából semmi szükségem rá most jöttem rá,van külön medialejátszó,STB is felvételhez.Azóta pöpec nem indult újra nem fagyott le,netre sem csatlakozik mert nem tud,úgyhogy részemről ennyi,inkább bután használom tök felesleges ez a fos android rá,ebben a formában -
TCr
veterán
Ha Viki Odintcova-t be tudjátok szervezni egy mozira, akkor jöhettek!
Na de most már elég az OFF-ból.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
Erre bezzeg van eszetek!
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
blakey
titán
válasz Dareiosss #34913 üzenetére
Várjuk meg az XE-ről a véleményt, két W75C között is bőven van különbség, nem elhanyagolandó a 2 év sem. Ha gyengébb Va panlet kapott akkor máris nem akkora a difi.
-
Gsx-rr
veterán
Ritkan kapcsolom be a tv-t. Kb hetente ,akkor is 20-30 percre. Mar 3x azt csinalta,hogy 1-2 perc utan ujraindul, akar Plex nezese kozben. Automata frissites kikapcsolva.
-
blakey
titán
válasz Dareiosss #34910 üzenetére
De a FHD tv-hez képest nem és arra utaltam illetve a csere is ebbe az irányba halad, azaz 3 éves FHD-t cserél UHD-ra és a kontraszt papíron gyengébb, de majd meglátjuk, hogy mit lát.
-
blakey
titán
Én is pontosan erre leszek kiváncsi, mert a gyártóknak most nem ez a ketegória a fontos, 2-3 évvel ezelőtt még valóban jó FHD tv-k voltak és ahhoz képest kérdés, hogy mekkora lett a javulás ha már a felbontást megnövelték, mert papíron gyengébb a kontraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
- LG OLED55B2 Smart Tv! 55"/ 4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Magic Remote
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest