- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pörkölt, sós földimogyoró
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predikative
tag
Üdv mindenkinek. A legutóbbi frissítés után az androidos Sony TV youtube alkalmazásában nem találom, hogyan lehetne állítani a felbontást. Fontos lenne mert sajna nem 1000 mbit-es netem van és ha csak zene megy a TV-ről, de közben neteznék, akkor eddig levettem a youtube felbontást és így gördülékenyebb volt a PC használat.
Válaszokat/ötleteket előre is köszönöm. -
Predikative
tag
Üdv mindenkinek
50W805C Tv-m van, a héten frissítette magát és azóta sok funkció nem működikrendesen. Pl nem lehet okos mobilról vezérelni, ami nem lenne baj, csak a távirányítóról sem lehet írni nem lehet keresni YouTube on pl, a másik gond, hogy eddig a számítógépen megosztott filmeket gond nélkül játszotta, most ez sem működik. Valakinek ötlet, mi lehet a baj vagy hogyan lehet a régi firmware-t visszarakni esetleg.
Előre is köszi -
Predikative
tag
Köszi szépen mindenkinek, kipróbálgatom az ötleteket.
-
Predikative
tag
Üdv mindenkinek
2 hete boldog tulajdonosa vagyok egy 50W805c-nek az lenne a kérdésem, hogy mi a legegyszerűbb módja fipmek lejátszásának az asztali PC-ről. A TV wifin csatlakozik az internetre a számtógép pedig lan kábelen keresztül viszont ugyanazt a router-t használja mind a két készülék. Hogyan kellene megosztanom a gépen lévő mappát, hogy a TV lássa?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Predikative
tag
Üdv Srácok
Egy pár napja már írtam a fórumba. TV vásárlás előtt vagyok 50W756c volt a kiszemelt, de már nbem lehet kapni, amiket ajánlottatok itt azok közül a 50w805c volt a másik szimpatikus, de már csak kiállítási darabok vannak a Médiákban és a Sony-nál is. A kérdésem az lenne, hogy érdemes e a kiállított darabot megvenni vagy van e esetleg valami alternatíva vagy javaslat mit kellene választani a mostani kínálatból? A keret max 250.000 a felhasználás videózás számítógéppel összekötve HDMI-n illetve YouTube ritkán játék. A 3D és a 4K nem lenne cél, de a mostani modelleknél ahogy látmo nem lehet a 4K-t kikerülni. asegítséget előre is köszönöm. Üdv mindenkinek
-
Predikative
tag
Üdv mindenkinek
Tv vásárlás előtt állok, de sajnos amit kinéztem típus a napokban került le a boltok polcairól (W756c). A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlanátok helyette 50" méretben? A felhasználás főképpen filmezés számítógépről HDMI-n keresztül, YouTube és esetleg ritkábban játék. Az Android menüt boltban ki tudtam próbálni és nagyon tetszett szóval maradnék annál. A válszt előre is köszönöm. Üdv Mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell asztali gépek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- AI a játékokban és azon túl
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest