Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
Deadhorse26
üzenetére
Nézd meg alaposan a hungarocellt még egyszer nincs e bele dugva valahova.
-
blakey
titán
válasz
Deadhorse26
üzenetére
MM-be is be tudják szerezni.
-
blakey
titán
válasz
Deadhorse26
üzenetére
Először kérdezd meg azt akitől vetted, mert simán lehet, hogy megvan. Sony boltokat körbe kérdezheted, hátha van nekik, egyébként szinte biztos, hogy ha nincs akkor nekik is 1-2 hét a beszerzés.
-
Deadhorse26
csendes tag
Megérkezett ma a TV-m (65W857C), viszont a csomagból hiányoznak a talp rögzítéséhez használt elemek. Pontosabban ezek [link]
Nem tudja valaki véletlenül, hogy tudnék-e rendelni valahonnan, ahonnan nem két hét alatt ér ide? Úgy látom eléggé szabvány a dolog, sok típushoz használatos. -
Jim-X
őstag
Hogy ide is vagjon amit irok: A Game mod csak annyban kulonbozik a tobbitol, hogy teljesen ki van kapcsolva mindenfele interpolacio (Motionflow - Ki)

Tehat ha az egyeni modban - ami most f@szan be van allitva - kikapcsolom a Motionflow-t, akkor a Game modot kapom? Vagy valami masban is elter?
-
ArthurShelby
addikt
Én vettem egy w75c-t, amit átállítottam w80c-re.
Az androidot nem cserélném el (lehet még vannak gyerekbetegségei, de szeretem, és lesz rá frissítés), de megértem ha valakinek nem tetszik (nekem igen).
A feketéje szép (és az nálam számít), nem felhős, oldalról nem invertálódik/fakul (de lehet csak én vagyok botszemű, de már többször kényszerültem oldalról nézni és full jó volt).
Szóval eddig én nagyon elégedett vásárló vagyok. Eddig nem szerettem a sony-t de most már igen (bár tudom, hogy nem mindenben jó, pl telefonban szvsz szörnyű).Nagyinál lg van, hát...neki jó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
T_Stark
őstag
Ehhez az egész LG tv-s dologhoz annyit tennék hozzá, hogy pár éve volt egy LG-m (talán 42LA620S), hát vissza kellett küldenem még a 14 napos határidőn belül. Nem tudtam megszokni azt a gyenge kontrasztú, fátyolos képet.
Főleg hogy este filmezek, így még jobban kijött. Nem is a filmre figyeltem, csak a kép hiányosságaira. Becseréltettem egy VA paneles Samsung F6500-ra, amit használtam is utána bő két és fél évig, elégedetten.Csak a méret miatt cseréltem le tavaly egy nagyobb Sony-ra, kérdés sem volt hogy szintén VA lesz.
Egyedül a látószöge volt jobb az LG- nek, de az meg lényegtelen, mivel pont szemből nézem.
-
deja vu
addikt
válasz
üzenetére
Egész álló nap csak hazudsz a Sony tévékről és mindenkit LG IPS tévével versz át és károsítasz meg. Miért engedik meg neked, hogy évek óta tartó hazudozással a Sony-t a sárba tipord, és csak a [moderálva] LG IPS-t fényezd?
Nulla tapasztalatod van a tévékkel kapcsolatban, Sony tévét maximum képen láttál, de ha véletlenül olvastál egy rossz Sony tévéről már az egész márkát le lehet húzni a klotyón. Soha semmilyen tévével nincs tapasztalatod csak hozzászólásokat linkelgetsz, meg egész nap az LG-t erőszakolod rá mindenkire.
[ Módosította: radi8tor ]
-
junior11
veterán
Srácok ne vitázzatok már megint. Amúgy mit vett K.Norbi barátunk? Neki nem Sony W805C van/volt?

-
-
blakey
titán
Amúgy olyat is írnak, hogy azok a tv-k beépített lejátszója tudja a 24p-t, nem tudja, alapból interpolál és kérdéses, hogy jól vagy sem,de nem tudja a bithelyes lejátszást, a Sonyban a Motionflow alatt van egy True Cinema opció, az bizony minden 24p-s vdieóból amit 60Hz-en játszik le kadenciahelyes lesz és olyan jól dolgozik, hogy a 2 óra alatt megjelenő 2 apró hibát észre sem veszed. Légegere tusz a Sonynál is használni illetve a letöltőtt app is tudja az egér funkciót.
-
hcs57
addikt
válasz
blakey
üzenetére
Volt néhány teszt videóm: 100Hz, Spider (két mesterlövész a tetőn, gyors képváltások..), amit mindkét tv-n futtattam a boltban. A Spider esetében a Sonynál a motion (?) lett folyamatosra állítva és ledöbbentem.. Pedig a másik tábor bizonygatja a magáét, hogy az a jobb.
Ami ott jó volt, az az MR (egeres távirányító..) és talán a hang. Venni készülök valami hang cuccot hangfalakkal erősítővel, így a hang már nem kérdés. a telefonomra letöltöttem egy androidos alkalmazást, a Video & SideView-t. remélem azzal valami olyan lesz.
-
blakey
titán
Gondolom "lehúrrogtak" ha ilyeneket kérdezel. Majd eldöntőd, hogy tetszik-e vagy sem, egyébként jobb, csak azok szerint nem az akik nem használták, nem akarják használni, nem tudják használni vagy szándékosan ellenzik ha nem a kétbetűs a jobb. Bármelyik készülékkel együtt lehet élni, de ha össze kell hasonlítani akkor meg lehet győzödni, hogy melyik miben más, jobb vagy rosszabb.
-
blakey
titán
SPMC, MX Player, Archos Player jól működnek, az új Kodi át lett írva és nem minden platformon és készülékkel működik megfelelően, majd valaki leírja, hogy esetleg a 17.4 hogyan működik Android TV-n. Az SPMC (16.7.1) egy Kodi fork és még Jarvisra alapul, jól működik. A Play aruházban a frissítést kapcsold ki így majd te tudod menedzselni, hogy mi frissíüljön.
-
TCr
veterán
Nem emlékezem már rá, hogy game módban kapcsolható-e interpoláció, de ott amúgy is szükségtelen.
Másold le a beállításokat (mondjuk fotózd le telefonnal) és állítsd be azokat az értékeket a játék módban is.(#35856) hcs57: KODI-t használok megelégedéssel, de nem a tévén, hanem külső lejátszón.
Puding próbája az evés. -
TCr
veterán
-
hcs57
addikt
Tegnap vettem egy 55XE8505 tv-t, egyelőre ismerkedünk... Más mint az LG, amiről váltottam. A beállításban van valami tuti jó?
A médialejátszó helyett a boltban említették a Kodi-t.. mi a tapasztalat?Segítsetek átállni a sötét oldalra.
-
Jim-X
őstag
Hali!
PS4-et ti Game modban hasznaljatok? Vagy hogyan erdemes?

-
dh66e
veterán
válasz
Deadhorse26
üzenetére
[link] vagy bármelyik sony kereskedés esetleg MM-ben is megrendelhető.
-
papppapa
csendes tag
Ez így van de csak abban az esetben ha a tv olyan belső ip cím tartományban van amit az app elfogad .
Mai napig nem tudták megoldani , hogy amelyik tv nem az általános 192.168....ip cím tartományban van megtalálja az app .Az én belső ip-m 15.168.... ezért azzal dob vissza hogy nem érvényes .
Szánalmas . -
Piftuka
veterán
válasz
Pityke78
üzenetére
Itt a topic-ban volt róla szó, hogy bizonyos modellek esetében alkalmazni érdemes ezt a megoldást. Előbb azonban szerintem nyugodtan hangold csak Magyarországnak megfelelően a készüléket.
Ráérsz "trükközni" azt követően, ha esetleg valami nem működik. Értem ez alatt a szövegek karakterkészleteit, mert más problémát egyébként ez nem okozhat.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Ha a UPC-s kábeles digitális csatornákat akarom hangolni, akkor melyik régiót érdemes megadni? Valahol olvastam, hogy nem Magyarországot kell kiválasztani, hanem Finnországot, vagy valamelyik másik skandináv országot.
Ez valós?
Köszi
-
air
nagyúr
válasz
Deadhorse26
üzenetére
Bármilyen Androidos mobillal irányítható, ami kompatibilis a Video & TV SideView appal.
-
Deadhorse26
csendes tag
Sziasztok!
Ma rendeltem egy 65W857C tv-t távirányító nélkül. Valaki tudna segíteni, hogy hol kaphatnék hozzá itthon távirányítót? Jó lenne, ha ideérne, mire a tv is. Az sem lenne baj, ha nem a gyári, hanem mikrofonos lenne
.
Előre is köszi -
allfinanz
senior tag
50W805C: suttyomban volt frissites?
Help gombra indulo menu szinesebb lett.
-
normen82
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Ebben az árban és méretben van egyáltalán normális tv?
-
normen82
tag
Sziasztok!
Mi a helyzet a Kd-65xd7505-ös Sony-val?
Tévé vásárlás előtt állok,és csábító a magas modellszám.
Samsungon gondolkodom még,de a Sony-kat dícsérik a szebb kép miatt. -
Piftuka
veterán
válasz
deja vu
üzenetére
"Arról a boltról inkább nem mondok semmit. "
Megint változtattak az árán, így most 159.999 forintba kerül. Ami persze jó, csak éppen - mint írtam - korábban ebből az árból jött le a 20% kedvezmény... Nem mindegy!
Egyébként ezek olvassák ezt a fórumot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tegla80
addikt
válasz
SZKEBE75
üzenetére
Ha iden akarsz meg tv-t akkor a karis felarazasos akciok elott,vagyis mostantol nov elejeig/kozepeig erdemes talan nezelodni az arak utan es figyelni az akciokat. Utana ismet picit felkusznak az unnepek miatt es ez kitart jovo ev elejeig.....majd tavasszal jonnek(bejelentik) az uj modellekett es ez megint lenyomja az arakat,de ekkor mar a keszletek vegebol valogat az ember.
-
SZKEBE75
senior tag
Szevasztok,
Szerintetek mikor lenne érdemes vásárolni,meddig kellene várni az év végi leárazásokat.
-
Etzel
aktív tag
Mi a különbség a következő távirányítók között

RMT-TX200e es RMF-TX200e
valamint
RMT-TX300e es RMF-TX300e
És h melyik jo az XE85 modelhez?
Az angliai vevőszolgálatnál azt mondtak ehhez a típusú tv-hez az RMT-TX200E típusú távirányító kell, de ha a honlapjukon megnézem akkor meg nem az a távirányító van hozza illetve a leírásban is az XD szériát említi. Viszont ha a TX300E nézem ahhoz meg azt írja az XE80 szeriahoz

A franc sem tud rajtuk eligazodniValaki eselteg ötlet

Előre is köszi.
-
TCr
veterán
Én voltam.
Az XE80 sem sokkal jobb az XD80-nál, ugyanúgy IPS paneles mindkettő, az XE85 viszont VA (ahogy a W8-ad is!)
Műszeresen ugyan még nem kalibráltattam, de találtam egy nagyon jó beállítást hozzá, a gyárihoz képest is sokkal szebb lett így a képe.
Kiindulási pontnak nagyon jó.
Amiket én még átállítottam ezek után:- a színhőmérsékletet hidegre tettem
- Adv contrast enhancer: ezt alacsonyra tettem
- Black adjust: ezt közepesre -
Fuvaros
senior tag
65" méretben mit érdemes venni Sonyból?
csalódtam kicsit a kapható LG-kban..
(keret 400-500 körül, sajna nem látok 3D-st)
-
Etzel
aktív tag
válasz
szankorn
üzenetére
Én most váltok éppen KDL-55W829B-ről (2015 model) KD-55XE8596-ra. Azt írta valaki tegnap vagy előtte talán, h a W8-as szériáról nehogy merjek váltani XD-re (2016 os model) mert sírni fogok a kép romlásától.
Így megnéztem az alacsonyabb XE80 szériát ami nem érte volna megvenni, így neki feszültem a netnek és találtam egy jó XE85-öt ahogy előbb írtam. Hétfőn érkezik és már nagyon várom

-
Etzel
aktív tag
-
attis81
csendes tag
Üdv
Hdd rögzítés továbra is ami fogvatart
guide be beállított műsorok felvételénél következő hibaüzenet jelenik meg a szolgáltató nem engedélyezi a rögzítést, ha be programoztam a kézi időzítéssel, akkor is ugyan ez az üzenet, ha manuál rányomom bármelyik csatornára meg működik, és felveszi rendesen. Vidanetes vagyok egyébként. Ez tényleg lehetséges hogy az időzített felvételeket blokkolhatja a szolgáltató? Vagy valami más a gond? -
Piftuka
veterán
válasz
deja vu
üzenetére
Nesze neked "Glamúr" napok, "kuponos ár"... Azt a jó &#>@#>!!! Ez a tévé tegnap éjjel még ~123.000 forintért volt fent akciós áron a honlapjukon!
Egy százötvenegynéhányezres ár volt áthúzva annyira. Még mondtam is, hogy szólok a cimborámnak, aki a múltkori, nálam tett látogatásakor megjegyezte, hogy éppen ilyen tévét szeretne, kisebb méretben, maximum 130.000 forintért. Valamint gondoltam, hogy ezt megveszem édesanyámnak, mert az LG tévéje éppen tegnap szállt el....
Hát most "akciósan" kerül 202.999 forintba... Elképesztő!
-
Haja
tag
Sziasztok!
Bár most nem aktuális a tv pótlása, de jól látom, hogy a Sonynak nincsen 55" alatti 100 hz-es TV-je*? És a legelső ami ezt tudja az a 85-ös széria? És 350e Ft? Mi a fészkes fene van a TV piaccal? (ahogy nézem a többi gyártónál is ez van kb.) Évekkel ezelőtt még a 7-es széria is vígan 100 hz-es volt, most meg...
Ennek tükrében nem is az bosszant a legjobban abban, hogy elszállt a tv, hogy elég nagy értéket sikerült leamortizálni viszonylag rövid idő alatt, hanem hogy egyáltalán mit fogunk tudni helyette venni? 200e körül? Mert amiket láttam, arra sajnálnám a 200-220e Ft-t.H
(* bocsánat, de van, a 9-es szériában, de az még az 55"-os 85-nél is drágább)
-
pzstm
titán
720-ért van már 55A1 OLED TV

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- LEGO klub
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Phanteks Enthoo Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De azért köszi a tippet!
. Ha holnapig nem jön válasz, akkor marad a telefonálgatás/messziről rendelés

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hétfőn jön és már most bújom a netet beállítás meg stb után