-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svédország
csendes tag
válasz Janaboy #19195 üzenetére
Janaboy köszönöm, hogy utána néztél annak, hogy mi ez. De sajnos ez sem működött. Próbáltam a távkapcsoló gombjával, utána meg a tv-n lévő gombbal is. De egyikre sem reagál .
Úgy viselkedik a TV, mintha egyáltalán nem kapna áramot. Nulla reakció arra, ha bedugom a konnektorba, semmi alapzaj, "cicergés" stb...
Nem tudom mi lehet ez. Lehet, hogy egy elektroműszerész két perc alatt megfejtené a hiba okát, de sajnos nekem nem az a szakterületem...
A legbosszantóbb az, hogy 2 napja vettem most aztán várhatok, mire lesz ebből újra tv... -
Pityke78
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Sony Tv-re hogy tudnám fixen feltenni valahogy mondjuk a digisportok-ok stream-et neten keresztül?
Van ilyesmire lehetőség?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
válasz Svédország #19191 üzenetére
Biztonsági indítás..bizonyos szolgáltatásokat letiltva alaprendszer indul!
Találtam is a neten erre valamit:"Safe mode is displayed on the bottom left screen of the Android™ TV after you reboot the TV. Press and hold the POWER button on the supplied IR remote control for at least five seconds to exit from this screen."
Tartsd lenyomva legalább 5 mp-ig a tv-re irányítva a bekapcsoló gombot!
Még annyi, hogy gondolom minden hdmi-t, antennát, usb eszközt lekötöttél róla...
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Svédország
csendes tag
Úgy tűnik valóban marad a szerviz ...
Azért köszönöm...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Svédország #19191 üzenetére
Aha, soknál ilyen van, X szériával még nem volt dolgom. Akkor maradt a szerviz...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Svédország #19187 üzenetére
De annak nem olyan a tápkábele hogy széthúzható? Azaz a konnektor végű része, és az adapter része...Na ha ilyen azt nézd meg nincs e kilazulva az adapterből.
-
Janaboy
veterán
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
Serviooval osztottam meg egy könyvtárat, le is tudtam játszani a filmeket még délután, de most nem is frissíti a TV a könyvtárat és le se játssza a filmeket. MI a gond? -
Svédország
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #19186 üzenetére
A tápkábellel szerintem nincsen gond, mert közvetlenül dugtam be a konnektorba. Próbáltam a távirányítót, a TV-n lévő gombokat is, egyikre sem reagál. Egyszerűen nem értem mitől lehet, hogy egyik perben még megy, 20 percre rá meg semmi...
Az a jó, hogy itt Svédországban csak reggel 9 és 16 óra között dolgoznak általában. Az üzlet pedig hétvégén nem veszi fel a telefont, csak hétköznap. Szerintem a szerelők is hasonlóan dolgozhatnak..., így lehet, hogy megint szabadságot kell kivennem, hogy legyen itthon valaki...
Addig is kihúzva hagyom, max megpróbálom még egyszer reggel bekapcsolni, hátha csoda történik. Bár ha utána bekapcsolna, akkor meg az zavarni, hogy ez mikor fog legközelebb előfordulni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Svédország #19185 üzenetére
Nem a tápkábel van szétcsúszva? Esetleg távirányító gond? TV-ről próbáltad bekapcsolni? Amúgy egyik sem, hívd ki a Sony-t.
[ Szerkesztve ]
-
Svédország
csendes tag
Sziasztok!
tegnap vettem egy Sony X9305C Tv-t. Frissítettem a szoftvert. Ma rákötöttem az egyik laptopomat, hogy kipróbáljak néhány dolgot rajta (youtube, filmek, zene), majd lecsuktam a laptop tetejét és kikapcsolatam a tv-t. Azóta pedig nem bírom bekapcsolni .
Áramtalanítottam is, kihúztam belőle minden csatlakozót, vártam vagy 20 percet, átdugtam a készülék vezetékét egy másik konektorba, de semmi. Meg sem nyekken
Ilyenkor mi van?! valakinek valami ötlete?
-
merqree
őstag
Az Asus AC66U-ban fut egy DLNA szerver, mert a TV más kiterjesztéseket lát, és le is játszik.
-
Callisto
őstag
-
zenwalk
senior tag
-
Janaboy
veterán
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Ma jött meg a W755-ös Tv-m. Milyen programmal tudnék hálózaton keresztül(DLNA?) filmet lejátszani rajta? -
SipiBcs
őstag
Bocsi, hogy belevaúzok, de szerintem ti elbeszéltek egymás mellett!
Az alapkérdés az az volt, hogy a 755-ös 800 Hz-es motionflowja rosszabb-e, mint a 805-ös 1000 Hz-je. Szerintem ha lefordítjuk a tv tábláját vagy letakarjuk a keretet csak a nagyon vájt szeműek látják a különbséget. Nincs jelentősége. Ha a kikapcsolt állapotot nézzük akkor a motionflow nélküli és az 1000Hz-es állapot között hatalmas differencia van, ezt viszont bárki ki tudja szűrni.
Az már más tészta véleményem szerint, hogy a 3D technológia mögött van egy erősebb, fejlettebb panel és elektronika, tehát megérheti még akkor is, ha nincs használva a 3D.
Tonchi: a 40w705c a tavalyi 40w605b utódja. Nincs benne android és 200 Hz-es motionflow-al működik.
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #19166 üzenetére
Nem az a kerdes, hogy vibral-e, hanem ahogy te is irod, hogy eszreveheto-e. Mindegy melyik gyarto termeke, de soha nem lattam olyan lcd tv-t ami lathatoan vibralna (a leggyengebb 50Hz-es lcd tv sem) ellentetben a plazmakkal amik kozul meg nincs olyan ami ne vibralna lathatoan, de az is elviselheto.
Ha valaki lat vibralni egy barmilyen lcd-t akkor az bizony hibas keszulek.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz hitchins #19164 üzenetére
Most én így használom:
Fényérzékelő ki van kapcsolva
kép:
Kép üzemmód: Egyéni
Háttérfény: Max
Kontraszt: Max
Fényerő: 50
Színtelítettség: 55
Színárnyalat: 0
Színhőmérséklet: Semleges
Képélesség: 65
Zajcsökkentés: ki
MPEG zajcsökkentés: ki
Pontzaj csökkentés: ki
Reality Creation: Kézi
Felbontás: Max
Zajszűrés: 35
Sima átmenet: ki
Motionflow: Tiszta
Film üzemmód: AutomatikusRészletes beállítások:
Fekete korrekció: Magas
Részl. kontraszt kiemelő: közepes
Gamma: 0
Automatikus fényerő korl: ki
Tiszta fehér: alacsony
Élő szín: közepes
Fehéregyensúly: minden alap
Részletes kiemelő: közepes
Él kiemelő: Közepes
Természetes bőrszín: beagabe: Nagy hz-en vibrálnia is kell, mivel ez a dolga, de nem kellene kellemetlennek lenni abszolút, vagyis észre se kellene hogy vegye, szóval ha valaki azt mondja nézhetetlen úgy ott már gondok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Tonchi26
csendes tag
Sziasztok!
Egy W705B vásárlásán töröm a fejem. Én nagyon sokat fifázok és az lenne a kérdésem hogy ezen a tv-n nem mosódik -e el a játékosok mozgása? Nem lesz -e "szellemképes" a gyors mozgásoknál? Segítségeteket előre is köszönöm. -
body2008
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg ha valakit érdekel - 3D szemüveg akció : [Samsung SSG-P51002 2 db aktív szemüveg - 5 660 Ft]
Sony Tv-hez is tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
hitchins
őstag
Ha 3d anyagot kuldok a tv-re azt vissza tudja valahogy alakitani a tv 2d-be?
Egyelore meg nem vettem szemuveget.3d szemuvegbol ha jol olvastam samsung az ajanlott. Tipusnal kell valamit figyelni?
-
dh66e
veterán
Idézet a sony honlapjáról.
Előnyök és továbbfejlesztések:
-Javítja TV-je stabilitását
Megjegyzés: Ez a firmware-frissítés egy későbbi (2015. december 24-én megjelenő) automatikus letöltésben is benne lesz
Általában nem írnak litániát arról hogy mit is reszeltek.Az viszont érdekes lehet hogy miért pont karácsonyra időzítenek egy frissítést.Lehet valami szép ajándék lesz benne.[ Szerkesztve ]
-
palu
tag
Sziasztok,
Telepítette már valaki a sony_tvupdate_2015_2637_eua_auth.zip ből a legujabb 50W805C firmwaret?
Nem találtam sem magyar sem nemzetközi fórumokon tapasztalatot vele kapcsolatban.
Vajon érdemes lehet felrakni?Esetleg az előző kérdésekhez valami?
[ Szerkesztve ]
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Vásároltam egy Asus AC66U routert, ami DLNA funkcióval bír. Eddig a laptopomon futott a Serviio, az mkv file-ok lejátszásának nem volt akadálya.
A külső vinyót a routerre rákötöttem, DLNA-t elindítottam, de érdekes módon mkv-t még csak nem is tallóza, azaz nem is mutatja.
Az érintett TV: HX720
Most rakjam vissza a laptopra a Serviio-t és a külső vinyót? EhhhVálaszokat, öleteteket előre is köszönöm!
-
Callisto
őstag
válasz B-L-A-C-K #19134 üzenetére
Ha egyszer életedben láttad volna nem beszélnél ekkora égbekiáltó baromságot. Rohadtul észrevenni. Az 1000 Hz használhatatlan Sony-n, annyira vibrál.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
cajci
tag
808c-hez lehet csatlakoztatni ps3 kontrollert?
Valaki próbálkozott már játékkal? -
Jim-X
őstag
válasz coolrob #19101 üzenetére
Ha ez igy van akkor fasza, de hogyan kapcsol be olyan gyorsan?
(#19106) krx21 :Huha, nalam csak egy sub van de az is autora van allitva... Azert a 70W az durva Megertem az aramtalanitast Merted is?
Kivancsi vagyok nalam mennyi a fogyasztas alvo modban...[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
őstag
Sziasztok!
50" környékén érdeklene TV. Az ár max. 300.000Ft.
Sonyból mi ajánlott típus? W805/W808, vagy W755?Android OS mennyire fut jól? Gondolom folyamatosan jönnek frissítések és egyre jobb lesz.
Akinek van valamelyik típus, tudna pár szót irni? Gyorsaság, kezelhetőség, megbízhatóság, stb.Köszi!
-
-
agabe
addikt
-
hitchins
őstag
válasz Morris #19123 üzenetére
Hat nem tudom
En mos vettem ilyet (808c) 50 colosban.
Igaz hogy csak 2 napja van meg de ahanyszor ranezek mindig az jut eszembe hogy baszki mekkora.
Ha lenne a ketto kozt meret 45-46 akkor azt vettem volna...Talan 43 is eleg lenne.
Egy biztos nagyobb nem kellene a mostani helyereAz ar ertek arany mas kerdes...
[ Szerkesztve ]
-
Becenick
tag
Ti képben vagytok az árakkal is, hogy mi mennyire éri meg ?!
43w805c - 177-ért ?! -
agabe
addikt
Hat..igy jart.
Tavaly nagyon jo akcios arak voltak (meg iden ev elejen is), es 220korul meg lehetett csipni egy ilyet (alapbol gari bovites nelkul)...iden nem latom eddig ugyanezt az arszintet, de talan jovo heten az 50-es 755C a sony markakereskedesekben lemegy 220 ala.
Javasold neki, hogy nezze meg azt..marha nem kell neki a 3D (van aki szereti hasznalni, de a tulajok 95%-a par kiprobalas utan nem annyira tartja fontosnak) -
palu
tag
Sziasztok,
50W805C-n szeretném a HDMI bemenetre a Motion flow-t True Cinema-ra állítani. A menüben csak egyedi ill. off állás van. PC-ről 60Hz jellel táplálom a TV-t és szeretném ha felismerné a 24p vel játszott tartalmat. A leírások alapján a True Cinema mód pont ezt kéne hogy tegye.
A TV specifikációjában benne van hogy tudja eme módot, éppenséggel csak beállítani nem tudom.Azt szeretném elkerülni hogy filmnézéskor a videokártya driverében a képfrissítést minden alkalommal 24Hz-re kelljen állítanom. A kodi valamiért az automatikus átállítással nem boldogul. Judder meg 50"-on elég látványos.
Minden ötlet, megosztott tapasztalat jól jön.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ugyan az a panel, csak kicsit más az elektronika, de lényegében ugyan azok:
Sony 50"-55" W805B, fekete,400 Hz, aktív 3D
Sony 50"-55" W815B ezüst, 600 Hz, aktív 3D
Sony 50"-55" W828B fekete, 800 Hz, aktív 3D
Sony 50"-55" W829B fekete, 800 Hz, aktív 3DVan itthon még egy Samsung 48H6400-as, jobb a menüje tényleg, meg gyorsabb, viszont kép tekintetében elég alulmarad.
-
belan
addikt
köszi meg nézzem úgy is ,tv külseje egyszerűen gyönyörű ,ez fém ház ,igazi minőség nem hiába meg kell fizetni de meg éri,ps4 el meg nagyon király, B-L-A-C-K nekem ju6510 volt és az már jobb minőség mint h6400 ,de azt kell mondjam kdlw829 kellemes meglepetés volt ,4k meg még egyenlőre értelmetlenek tartom számomra legalább is
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
agabe
addikt
motionflow-t probalgasd mas beallitassal is neked melyik jon be ami fenyeroben is jo es a mozgas is tetszik.
En a "tiszta" modot hasznalom (fenyerzekelo kikapcsolva mert igy vilagosabb), de ha az nem eleg akkor a "normal" -al probalkozz. Itt vissza lehet kapcsolni a fenyerzekelot, es akkor este nem suti ki a szemed nappal meg tobb kakaot enged a fenyerore.nahh..kozben B-L-A-C-K kollega megelozott
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
-
belan
addikt
válasz B-L-A-C-K #19103 üzenetére
szia 5 év garival vettem eböl 4.4 honap van még mert srác vett hozzá plus 3 év garit,Charliehun15 itt hp vettem,zerge861 ez ha jól tudom edge led világítású,B-L-A-C-K a tiszta plus az mod elég sötét lesz tőle a kép amúgy patika állapotba vettem 2015 márciusba vette a srác
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
B-L-A-C-K
titán
Szia!
Először is grat a TV-hez, csoda hogy tudtál venni, használtan is alig van eladó...
Tudod állítani, a kép beállításokon belül a Motionflow alatt van, és elvileg a "tiszta plusz" a 800hz. Az hogy hogy állísd be egyén függő, de párat azért találsz a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
sziasztok ma vettem egy kdl50w829b és elég szép képe van,és ezt úgy mondom elötte egy samsung uhd ue 55ju6510 volt , játékra nagyon jó ,800hz de azt lehet állítani a tv menüjébe ?filmre melyik a legjobb be állítás ?csak azért kérdem mert ezeket a dolgokat mert előtte csak samsung tevéim voltak
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Nokia 5.3 - tavalyról megmaradt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- XPEnology
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Farming Simulator 25
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- (Szellemképes) ASUS TUF Gaming H3 fejhallgató eladó /Garanciás/
- Beats Studio3 wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Onkyo TX-NR509 Fekete házimozi erősítő 5x80W
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest