-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
Sziasztok.
Sony 50w805-ről mik a tapasztalatok?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
SipiBcs
őstag
válasz Vasy09 #18595 üzenetére
Lehet nálam ezért pusztul el minden növény...
Néha érdemes teljesen rebootoltatni a készüléket menüből vagy hosszan nyomni a kikapcsológombot, amíg újra nem indul. Nézd meg nincs e bekapcsolva a bravia sinc, az ps4-el okozhat anomáliát.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
nismoka
addikt
-
Vasy09
őstag
válasz Malachi #18588 üzenetére
Mondjuk ennyit még nem anyáztam TV-re az elmúlt időben, mint amennyit most a Sony-ra, függetlenül attól, hogy nem bántam meg, mert egyébként tetszik! Csak mondjuk kicsit bosszantónak tartom, hogy egy 2015-ös hiper szuper tv, ami egyáltalán nem volt olcsó, gondol egyet, és nem vált csatornát, vagy újraindul magától, vagy csak úgy vált át a PS4-re, hogy épp kép nincs addig, míg teljesen ki nem kapcsolom és újra nem indítom...
Mindemellett viszont gyönyörű szép a képe, maga a tv kialakítása sem kutya, de néha tényleg úgy érzem, hogy megkeseríti az életem!
Gamertag: Vasy09
-
nismoka
addikt
válasz pbtechnitian #18589 üzenetére
40"-ban semmi.
-
pbtechnitian
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Sony palettáján mi állhat egy fokon a Samsung UE40JU7000 -el? Nagyon megfogott a tv, de a Tizen nem igazán tetszik.
Köszi
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Egy nagyon noob kérdésem lenne:
Van egy Sony KDL42 W706-os tévém, és nem tudom beállítani rajta, hogy a hdmi 1-2 stb. port legyen az automatikus input. Így most ha bekapcsolom a tévét a Tv bement az alapértelmezett, ami ugye nincs behangolva, zizeg mint az állat, és állati idegsítő, hogy át kell mindig állítani (arról nem beszélve, hogy ha nem vagyok elég gyors akkor bootol a rendszer, és addig nem tudok inputot váltani). Hol lehet beállítani, hogy mondjuk a HDMI 1 legyen az alapértelmezett, már nagyon sokat szoptam a Settings/External Intputsban, de sehol nem találom.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a SONY KDL-48R550C-ről?
-
asddsa
tag
válasz 5szabobercus #18578 üzenetére
a 755os igen jo valsztas
O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
bandikabá
csendes tag
Sziasztok.Olyan gondom van fogy a tv en elmennek a digitális adások szinte minden nap,tudtok valamit hogy mi lehet a gond? A tv két hónapos.Előre is kösz.
-
PpenoO
őstag
válasz cspeti12 #18575 üzenetére
Mivel kétszer is rosszul fejezted ki magad szerintem nem a sok melóval és az odafigyeléssel van a gond. Egyszerűen nem tudod mi a különbség az egyelőre és az egyenlőre szavak között. Nem szégyen ez, nem kell mellre szívni, semmilyen bántó szándék nem volt a hozzászólásomban. Amúgy meg nem kell ez a munka hőse duma. Nem te vagy az egyedüli aki sokat dolgozik. Én nemrég léptem ki a munkahelyem ajtaján és hétköznap átlag tizenegy órát dolgozom.
Remélem azért találsz egy kis pihenőidőt és kitudod ereszteni a fáradt gőzt. További kellemes hétvégét kívánok neked.
-
cspeti12
csendes újonc
válasz PpenoO #18574 üzenetére
Heti 7 nap meló mellett a nyelvtani, helyesírási hibákra nem feltétlenül figyelek oda. Mindenesetre nagyon örülök hogy van aki kifejezetten odafigyel erre és kijavítja a műveletleneket. Biztos nagyon elfoglalt ember vagy, úgyhogy mégegyszer nagyon szépen köszönöm hogy szántál rám időt. Amennyiben ebben a hozzászólásban is találsz hibát, kérlek írd fel a kis naplódba.
-
wolf033
senior tag
Napot!
Valaki le tudná írni szájbarágósan, hogy egy Huawei telót amin 5.0 droid van , hogy tudom képernyő tükrözésre bírni egy 48W585 tv-n?
Köszi előre is.
-
cspeti12
csendes újonc
No kérem, megvettem a tv t, végül 43w809c re esett a valasztás. Egyenlőre nem volt időm tesztelni, pláne hogy majdnem 1 óra volt a telepítési idő, hála a netszolgáltatónak. Az viszont biztos hogy a külső design és a talp nagyon ott van a szeren, alumium váz, jó minőségű, szálcsiszolt. Az előző tv hez képest a kép valami csodálatos. Egyenlőre az usb ről lejátszást nem sikerült elérnem, az inputok közt nem volt ilyen opció ez kissé meglepett. Megoldás? Amint lesz időm letesztelem ps el is, hisz főleg ahhoz vettem, pláne hogy erről a konkrét típusról nem találtam értelmes tesztet, hátha valakinek hasznára válik. Mindenesetre köszönöm a tanácsokat, így első blikkre nem hiszem hogy mellé nyúltam volna.
-
daniel2121
senior tag
Az R sorozatú Sonyk milyenek? pl. a 40R450 vagy 550.
-
medvegy
aktív tag
válasz medvegy #18504 üzenetére
Ma nálam járt a Sony szerviz és hozták az új készüléket, a hétfőn elvitt foltos példány helyett (50W755C). Csak a TV készülék lett cserélve (új doboz, a képernyőn matricák elöl rajta, csavarok hátul érintetlenek, stb.) a tartozékok (talp, táp, távirányító) maradtak a régiek. A gari újra indult.
Hétvégén jön az alapos tesztelés...[ Szerkesztve ]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
castiels
addikt
Sziasztok!
BX420 TV-hez hol tudnék vásárolni távirányítót?
-
-
Tegla80
addikt
válasz Malachi #18553 üzenetére
Mit szeretnel venni?
(Sokan bujjuk a netet....hatha talalunk valahol mostanaban jo aron olyat amit keresel.)Vasy09
A 104e aqua ar az jo ajanlat es 1ev gari mindenkepp van ra a support szerint is.(minden EU-n belul vasarolt Sony termekre van 1ev gari a szamla elleneben. Pl a nemet gepet is tudod itthon javittatni gariban. )Sony® & PlayStation®
-
agabe
addikt
válasz body2008 #18551 üzenetére
Az 50-200ezres savba 43-asnal magyobb tv-k be sem fernek.
KDL-43W755C viszont ez alapjan 143 ezer koruli aron elviheto (honlapon ez meg nem latszik) ami nem rossz.
Ja nem...a 172ezres ar mar a kedvezmennyel csokkentett.
Naja persze, csak igy a kiindulo alapar logna ki a 200ezres savbol...eleg erdekesen nyomjak[ Szerkesztve ]
-
body2008
csendes tag
válasz daniel2121 #18550 üzenetére
[Internetes vásárlás világnapja - 20%]
2015.11.06.!
[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
válasz theballa32 #18549 üzenetére
A honlapon nem találok róla semmit.
-
Malachi
addikt
válasz theballa32 #18547 üzenetére
hol?
-
theballa32
tag
Sziasztok!Holnap 20% kedvezmény Sony termékekre 1 napig 200 000 ft-ig
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz #94529552 #18533 üzenetére
Ez elég jó ár most is ... tavaly talán valamivel olcsóbb lett még a 828-829-es ami 3D képes is, és idén illene valamivel olcsóbbnak lenniük ugyanabban a méretben, de az EUR/HUF sem áll jól ezért lehet, hogy 220 alá nem megy egy ilyen 50"-osnak az ára. Nem tudható előre, de azért hatalmas csodák nincsenek.
-
cspeti12
csendes újonc
válasz #94529552 #18543 üzenetére
Ha tudnám ezt hogy csináltad...nekem a kereső opcióban csak hírektesztek/fórumtémák van. Lehet mert mobilos verziót használom, vagy mert béna vagyok. Mindenesetre köszönöm így már biztos az általad ajánlott lesz. Amúgy is szimpi és ha úgy alakul akkor megelégszek a 43 colossal. Mondjuk az vicc kategória hogy minek ennyi típus...ha évente 3 lenne (alsó, közép, felső) különböző méretben/márka vajon kevesebb tv fogyna?
-
cspeti12
csendes újonc
válasz #94529552 #18535 üzenetére
Köszönöm a választ, ez a 43 colos se egy rossz alternatíva, meglátom milyen akciók lesznek és eldöntöm. Jelenleg egy hd ready 82 centis philipsem van, nem mai darab de funkcióját szépen ellátja. Leárazva volt 80e anno, akkor csak az árát néztem, mázlim volt. Pár cimborám viszont járt már pórul tv vásárlással, ezért próbálom most bele ásni magam a témába. Viszont a 705c ről nem olvastam sehol hogy rossz lenne az ár érték aránya úgyhogy mint a fenti kollegát, engem is megleptél. Ha úgy alakul lehet kivárok az 50 colos 755c re. Addig is bízok benne hogy lenyomják szépen az árát és a fallout 4et már 50"os tv n tudom nyomni. ☺
-
hitchins
őstag
válasz daniel2121 #18540 üzenetére
Ja hat igen azt nem neztem mennyi naluk egyebkent.
-
hitchins
őstag
válasz hegylako01 #18536 üzenetére
jovo heten lesz joy napok is
sony center -15%
eurocenter -20%[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cspeti12 #18534 üzenetére
Nemsoká jön már a BLACK Friday is, ha meg nagyon sürgősen kell, akkor van a KDL-43W755C
-
törölt tag
válasz cspeti12 #18532 üzenetére
Az a 705C még mindig nem ajánlott vétel, de itt van helyette egy kicsit nagyobb és nem sokkal drágább Sony Bravia KDL50W755C, és ez bőven megéri a felárat. Most is akciós, de azt nem tudni, hogy mennyit engednek még az árából. A 20%-ot kizártnak tartom.
-
cspeti12
csendes újonc
Sziasztok!
Sokat olvasgattam már a témában de még mindig bizonytalan vagyok, úgy 5 éves tv met szeretném lecserélni, természetesen a szebb kép és nagyobb átmérő reményében. Viszont ez a sok (gondolom kissé megtévesztő) képjavító, herz turbózó, smartos csicsaparádé szinte eltántorít a vásárlástól...
Isten ments hogy megkérdezzem hogy mi az a motionflow.
Elsősorban az érdekelne hogy milyen sony márkájú tv t ajánlotok 150e és 200e között. Túl sok opció gondolom nincs mivel minimum 48 colost szeretnék. Főleg usb ről film nézésre es playstation 4es játékra lesz használva. Uhd illetve 3d szvsz felesleges...egyik se vonz különösebben és ha jól sejtem a ps4 se fogja egyhamar kihasználni ezeket. Vélemény? Egy sony 48w705c t néztem ki, előtte pedig egy 550c-t amiről ez a "fórum beszélt le". A 705c jelenlegi ára 180e az emagnál, szívem szerint már most megvenném de inkább kivárom a black fridayt...ezért is kérem ki a tisztelt nagyérdemű velemenyet...legyen alternatíva amennyiben ez a típus elfogy vagy más jobb teljesítményű típust jó áron látom akkor legyen konkrét elképzelésem róla.Ami fontos:
jó minőségű kép
48+ col (a minőség oltárán esetleg áldozható)
Film és ps4
Az ára, max 200e de ugye black fridayre tervezem a vásárlás ugyhogy ez relatív, mondjuk 20%os kedvezménynél az 240...értitek naKevéssé fontos:
3d és uhd
Abszólut nem fontos:
Portok száma, 1db jack, 1db hdmi, 1 db Lan lesz használva
SmartVálaszokat előre is köszönöm!
-
headhunter
addikt
-
dh66e
veterán
válasz hitchins #18525 üzenetére
Nismoka úgy magyarázta nekem hogy inkább 720p képfelbontású a sony 3D-je.a nagy átlag egyébként nem fog látni difit.A mélységérzet inkább ami a 3D élményt meghatározza.
Anno a samsung csinálta így de abból volt nagy felháborodás.A sony szépen csendben átvette ezt a technikát.Mivel a 3D varázsa elreppent és sonyból közel sem adnak el annyit mint samuból így nincs belőle ügy.Ráadásul a tesztek már az elején közölték ezt a userekkel így aki utána olvasott nem érte meglepiként ez a csökkentett mód.Azt meg nem mondom neked hogy ez panel,elektronika vagy szoftver kérdése.Jómagam az utóbbira tippelek.
Persze az igazsághoz a részemről hozzátartozik hogy a 3D engem hidegen hagy ,tőllem 240p felbontású is lehetne. -
-
body2008
csendes tag
válasz pbtechnitian #18517 üzenetére
Termékek összehasonlítása: Sony Bravia KDL-43W805-807-808-809C itt megtalálsz mindent esetleg valaki tudja milyen ezeknek TV-nek 3D teljesítménye ?
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
-
pbtechnitian
csendes tag
Sziasztok!
Ezeket szemeltem ki, de nem tudom mi a különbség közöttük:
Sony Bravia KDL-43W808C
Sony Bravia KDL-43W805C
Sony Bravia KDL-43W809C
Sony Bravia KDL-43W807CAmi fontos:
A Smart képesség, mert szeretném leváltani az ASUS Oplay-emet.
Small def letöltött tartalmak nézegetése.
Persze legyen szép képe, ha már 200k-t kifizet az ember egy "csak" HD képes cuccosért.Egyébként milyennek számítanak a hasonló tudású/áru konkurens termékekhez képest? Esetleg mást vennétek?
Köszi!
-
blakey
titán
válasz B-L-A-C-K #18512 üzenetére
Mi van akkor ha ekkora hely van hozzá? Nálam is ez volt a szitu, igaz 120e-ért nem ezt vettem az interpoláció és egyéb "finomságok" miatt.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
Sziasztok!
Megmerjem venni az alábbi tv-t, vagy inkább mást ajánlotok ebben az árkategóriában?
Sony Bravia KDL-32W705C
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/sony/bravia-kdl-32w705c-p272453363/Csak tv nézésre kell (azért a képe legalább legyen annyira jó, mint mostani kilenc éves hagyományos tv-nek - most is az van, csak már dögledezik és a javítása minimum 25 ezer forint lenne), semmi extra nem szükséges, set top box HDMI-vel lesz hozzá kötve.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Jim-X
őstag
válasz medvegy #18504 üzenetére
Na, remelem osszejon a csere es sikerul egy jo peldanyt kifogni!
Mas: Nekem eddig az androiddal semmi bajom
(#18469) krx21 : Pendrive tema: Sikerult, de pont bent ult a nappaliban a dadank es az a k...va lejatszo az osszes fellelheto kepmappat megjeleniti egy keppel kicsiben...folytassam?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
tony7
tag
Töröltem a hozzászólásom mert a képet nem akarja csatolni a telefonom . Kép nélkül meg nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
Ahogy ígértem, jöjjenek a további fejlemények (előzmények #18470-es hsz). Szóval ma kijöttek megnézni a TV-t a Sony szervizből. Szépen besötétítettem, előkészítettem egy képet és filmet, amin majd meg tudom mutatni a foltokat. Nem nagyon kellett erőlködni, azonnal látták miről van szó és már pakolták is a TV-t a dobozába. Kérdeztem, hogy mire kell gondolni további bevizsgálás/javítás alatt, mert ismerve a jelenség természetét (felhősödés), pl. egy panelcsere nem oldana meg semmit. Nekem úgy tűnt, hogy ezzel tisztában is vannak, bár konkrét választ nem kaptam a kérdésemre. Annyit mondtak, hogy szinte biztos, hogy kapok egy másik TV-t, és nem lesz 'javítás'. Kb. egy hét az átfutás, hívni fognak ha van fejlemény. Remélem tényleg cserebere lesz. Addig is kaptam egy 32-es Sony-t csere készülékként, hát mit ne mondjak szokni kell az 50W755C után
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Imi1981
veterán
A Sony w705 nem 100 Hz?
Amúgy leírhatná valaki hogy is van ez pontosan mert nem vágom. Melyik valós 100 Hz - es melyik nem az? Mert régebben olvastam itt, hogy mindegyik 50 Hz és interpellációval lesz 100 Hz. És az interpellációt hogy jelölik tévé adatainál, útmutatóban stb.. ? Akkor most hogy van ez? Köszönöm előre is az útbaigazítást :-) ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest