Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Shin Chen
üzenetére

Köszönöm.
ha jól sejtem, akkor az én általam említett mini iTX lap hasonló, mint a K4, de ahogy olvastam, még valamilyen szinten jobb is.
65W-os TDP keretű proci van megcélozva most is és az új szériával is, de lehet, hogy felett elesz - ez majd a felhozataltól függ.
.
Túlhajtás tutira nem lesz, sőt alulfeszelés lenne. Valószínű, hogy amíg nem jön ki az új széria, egy Ryzen 7 1700 lesz, aztán majd meglátjuk. tehát ha most veszek egy ilyen lapot, akkor azzal nem fürödhetek be.
Valamint elég lesz e nekem ez a lap, vagy megéri e +17k-ért a ASRock FATAL1TY X470 GAMING ITX AC alaplap? Én nem látom értelmét részemről az X470-nek. Kérdés, hogy a későbbiekben ez nem lesz e probléma?
(Mondjuk +2 éven belül).
.Valaki esetleg tud ilyen B450 lapot (ASROCK FATAL1TY B450 GAMING-ITX/AC) 39k alatt újan, 3 év garral?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.
(Mondjuk +2 éven belül).