Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
papirzsepi93
tag
Sziasztok!
Van egy érdekes problémám de nem igazán tudom hova forduljak segítségért, de hátha.
Szóval van egy MSI B450m Gaming plus lapom egy 5600-as ryzen cpu-val egy 6650xt-vel G.Skill F4 3200C16 Ram párossal egy 970 evo nvme ssd-vel egy 870 evo sata ssd-vel egy WD sata hdd-vel illetve egy CM G550M psu-val W11-el.
A helyzet a következő, hogy bekapcsolom a gépet és olyat csinál hogy eljutok a boot képernyőig de ott jó sokat időz a win betöltésével, várok 5 percet és csak karikázik. Bekapcsoló gomb hosszan nyom kikapcsolom. Benyomom újra ugyanez történik, és ugyanúgy kikapcsolom gombbal ezután van hogy a bekapcs működik és bebootol. De van olyan, hogy 3. alkalommal már kiírja hogy felkészülés a javításra, de ott sem történik semmi így újra a kikapcs bekapcs jön. Majd utána bekapcskor most olyat csinált, hogy nem adott képet, helyette a lapon lévő EZ debug ledek közül pirosan világitani kezdett a VGA. Kinyom benyom újra nincs kép VGA led piros. Átdugtam a dp kábelt másik csatlakozóba újra próbálkoztam, de nem ment. Áramtalanitottam, kivettem a vga-t visszatettem újra nincs kép VGA led piros. Megint áramtalanitottam megmozgattam a kártyát hogy jól dugtam-e vissza mindent és vártam egy percet és bekapcsolt bootolt a windows is. Teszt kedvéért kikapcsoltam a winből és bekapcsoltam újra és megint megy rendesen.
A kérdés a következő, a windows a hibás, az alaplap a hibás vagy esetleg a korosodó psu (10 éves) lesz a ludas?
Köszönöm a segítséget, illetve azt is ha esetleg tudtok ajánlani valami jobb topikot ahova inkább való ez a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ALKALMI ÁR! ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix B550-A Gaming / 23 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gigabyte GA-H81M-HD3 rev 2.0 LGA 1150 alaplap
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest