- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucko81
csendes tag
Segítséget kérnék!
Először azt hittem, hogy a VGA karim a rossz, mert játék közben megáll a kép kb 10 másodpercig néha. És hibásan textúráz a kártya. (egy Inno3D 7300 GT )
Létezik az, hogy azért hibázik a kártya, mert esetleg a proci, vagy az alaplapnál nem oké valami? Konkrétan, mert kivettem a VGA-t, mert nem tudtam bedugni az egyik ventillátor csatit. Mikor visszatettem minden oké volt. Játszottam vele kb egy órát hiba nélkül, pedig ált. már a menü-ben is hibázott. A következő újraindítás után megint rossz volt. A szomszéd srácc gépében megy rendesen, ugyhogy valszeg mégsem a VGA a rossz. Proci (orthos, prime95) és memtest hiba nélkül végigfutnak rajta. Van valami ötletetek, mert nekem már a hajam hullik.
Azért nem értem az egészet, mert ha kiszedem és újra berakom, akkor néha jól megy, de ha újraindítok, onnantól vége. (nem retkes a cucc, hogy poros lenne kb két hetes)
Alaplap ASUS-M2N
cpu 3800+ X2
Geil ramokkal
ui. windows-ban minden tökéletes, csak 3D-ben hibázik.
Ha cserére kerülne a sor, akkor mejiket ajánlanátok:
Abit KN9 Ultra AM2 DDR2 800 Nforce 570 Ultra
Asus M2N-E AM2 DDR2 800 Nforce 570 Ultra
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest