Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz #65675776 #13079 üzenetére

Már nem tudom melyik abit lapom volt, de az egyik legjobb volt az biztos:) A gond nem is vele volt, hanem vmelyik lowend mATX-es sarjával, a gyári pwm-es coolert nem tudta szabályozni megfelelően, a cooler minden más lapban hibátlan volt.
    Persze akaraterő kérdése lenne GB részéről a történet, az a baj náluk túl sok modellt adnak ki egyazon lapból és érdemi fejlesztésre nem költenek, azért az vicc, hogy 2 modell közt annyi a különbség hogy az egyiken 10/100-as net van a másikon meg gigabites :U
    "A CnQ-nak csak a processzor órajel- és feszültségszabályzását végzi a driver." Hát épp ezt modom, ha azt elvárjuk, hogy a venti vezérlés OS független legyen, akkor azt is elvárhatnánk hogy a csökkentett üzemmód cpu-nál is OS független legyen, de mind2-t meg lehet oldani, szóval túl lehet élni.
    Az abit vesztét mi okozta azt nem tudom, de rengeteg lapjuk meghibásodott, az a legfontosabb rész és pont arra nem figyeltek. A sok fázis engem se hat meg, főleg mert feleslegesen fogyaszt csak. Talán KN9 ultra lapom volt abitból ami nagyon jó volt akkoriban, vagy KN9S már nem tudom, rég volt. NV chipes volt az biztos, de vele nem is volt baj.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés