Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
-
diablo1984
veterán
a jetwayben meg csak dísznek van! ugyanott vagy vele, csak ez a jetway ez mégszarabb! csak márkás lapot vegyél, mert én is a lapon akartam spórolni, és úgy lett jetway-em! hát megbántam mint kutya ami 8at fialt! én is pont msi lapot cseréltem a tunning hiánya miatt, de rosszul tettem! sokkal jobb egy olyan lap amibe nem építenek tunninglehetőséget, de jó, mint ami tunninggal kecsektet és közben meg egyáltalán nem húzható, finnyáás a ramokra, szóval gagyi...
-
diablo1984
veterán
akkor csak az egyikbe felébe dugod bele, és annyi, megy úgy is! de én lebeszélnélek a jetwayről, mert annyival nem lehet olcsóbb, mint egy abit lap, de tunningba sovány, meg finnyás, meg nem egy hatalmas márka! nekem 775-ös lapban volt jatway, de már a nevétől is kiráz a hideg, annyira szar volt! akármit állítottam rajta, sípolt mint állat, tunning=0, és még finnyás volt a ramokra is! ha olcsó és jó am2-es lap kell vegyél abit kn9-est vagy kn9s-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest