Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Locutus

veterán

Én épp a napokban tettem le valszeg örökre a simcityt.
    Mikor végre a 2.0 patchel kitakarítottak több gamebreaker bugot, mint pl a recycling centerek leállását, most egy olyan szép új bug jelentkezett, hogy egyszercsak megszűntek a turisták létezni a városban. +20 ezres kaszinóból egyből minuszos lett, a színház se bírt az eddigi napi 25 ezer helyett még csak pluszba kerülni se. És pl a látványosságok, amikor 2-3 ezret is hoztak óránként, szintén átmentek minuszba. Igy meg természetesen a város is. Néhány nap alatt csődbe ment az egész, ami eddig jól működött. Még úgy, hogy minden turista dolgot megszüntettem, lekapcsoltam is 15%-os adók kellenének a fennmaradáshoz, pedig 3 fullos recycling center is gyűjt, és exportál mindent.
    Igy meg természetesen 10-esével hagyják el a lakók a házakat, az iparokat, meg mindent, ami folytán a maradék házakat meg a tűzvész pusztítja el, ha nem veszem észre az elhagyatott cuccokat időben. Fullos tűzoltóság mellett. 120 ezres városomból 80ezres lett, úgy, hogy jóformán semmin sem változtattam.
    Ehhez csak gratulálni tudok a készítőknek. Igazán élvezetes így órákig pöcsölni egy várossal, hetek alatt megtalálni az arany középutat, az elégedettséget, a foglalkoztatottságot, a jó közlekedést, stb, hogy aztán tőled független bugok miatt odavesszen az egész. De szó szerint az egész, mert ami nem a bugban megy tönkre, az a többi dolog következményeitől láncszerűen.

Új hozzászólás Aktív témák