Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy Lenovo G510-esem amiben gyárilag egy Seagate 1TB-os SSHD van. Tegnapi nap úgy gondolta, hogy egyszercsak ment, majd kikapcsoltam a gépet kb fél órára. Mikor visszajöttem és bekapcsoltam akkor csak a Lenovo logo maradt nem indult semmi. Elkezdtem ellenőrizni az alkatrészeket, a memóriát stb. A végén arra jutottam, hogy külső rackben megnéztem a vinyót és még csak fel sem pörög, a windows lemezkezeleő nem is ismeri fel. Előzménye nem volt annak, hogy bármi baja lenne, nem lassult, nem kattogott, és nem nem melegedett mint állat. Mit lehet tenni? Esetleg valami firmware update segítene ha van ilyen? A vinyó 2013 junius 24-ei gyártású.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest