Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robika2
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy olyan problémám,hogy a mai nap azt vettem észre,hogy a gépem nem látja a hdd met (Samsung 400gb) sem a bios nem látja sem pedig a lemezkezelésnél. Cserélgettem a többi sata kábelekkel is de ugysem értem el vele semmi eredményt.Az ssd és a másik 500 as toshibát felismeri.Változtatni semmin nem változtattam a biosban sem és sehol.AHCI beállitáson volt és van idáig is.Én elektronikára gyanakszom mert érzem hogy forog a tányér a vinyóban,v is üzemel de nem ismeri fel egy éve vettem kb idáig nem volt vele gond és még sektorhiba sem volt rajta. Előre is köszönöm, Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest