Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5722) bexinho23 válasza [KOCKA] (#5716) üzenetére


bexinho23
őstag

Unokatesóm azt vett Németországban, és mikor hazaugrott felületesen megnéztem. Nagyon nagy, szép kijelzője van (bár superamoled jobb, szebb képet ad). Kamerája nem nagy eresztés, 720p-s videófelvételéről meg hallottam rosszakat utólag utánaolvasva. Szépen fut rajta az AB, böngésző gyors, bár lényegében amatőr okostelefonok terén, így nem is nagyon tett rá semmit.

ruszi_tomi:

ÉN pont galaxy s plus-ra váltottam. Megérte! Már "unom" a játékokat, annyi van, és annyira élvezetesek. Ami androidon viszonylag átlagos, alig keresett játék, az a badán a legtöbbet letöltött game app. Ez sok minden elárul (és nem a fruit AB pvz-ről beszélek).

Viszont óriási (negatív) meglepetés ért androiddal kapcsolatban, mégpedig az, hogy egy magyar szinkronos kaliforgiát (hdtv-ncore) tettem fel, meg egy piratebay-ről töltött Boardwalk Empire 720p Immerse feliratos sorozatrészt (mkv), és a beépített lejátszója el se indította az utóbbit, másik 2 legnépszerűbb, legtöbbcsillagos lejátszók pedig elindították, de tipikusan "bada-szaggatósan". PERSZE értem én hogy vacak kódolás, meg miegymás, de badán is 10ből 9 videót nem tudtam koncertálás nélkül használni, mert döcögött. Valószínű itt is ez a tendencia fog elkísérni. De ezzel szemben mégis csak fut laggolás nélkül egy FIFA 12, ami igazából csak xperia play-re készült. :)

Én továbbra is naprakészen figyelem a badablogokat, és ezt a fórumot is, mert mindennapjaimba égett az elmúlt 1,5-évben, és az android-os vonal is érdekel (talán asszonynak rá is dobom majd a véglegest), de a bada szerintem innnen már nem tud hová lépni. És szerintem már az 1.0 előtt tudták, hogy ezzel nem akartak elérni semmit, csak némi "aprót" begyűjteni néhány felhasználótól. sajnos én így látom

Ha android végleges verziója megjelenik wave-re, akkor ez a telefon teljes mértékben használható lesz! De így kevésbé.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.