Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5701) wertigo1984 válasza gzbotii (#5700) üzenetére


wertigo1984
őstag

az enyém osztrák régiókódos volt (szegényke), otthon Kiessel nem tudtam frissíteni, csak multival lehet rátenni majd a 2.0-t.

(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."

(#5702) Nimda válasza Goldmen75 (#5697) üzenetére


Nimda
addikt

Nekem szintén ugyanez :)

(#5703) SlyChocolate válasza Goldmen75 (#5697) üzenetére


SlyChocolate
senior tag

Azt nem írtad, hogy milyen fw-d van illetve jól működik-e?
Nekem eredeti T-mobos a teló független fw-vel.
Az LA1-el jól müxik.

[ Szerkesztve ]

(#5704) David3


David3
őstag

gzbotii: Akkor marad a multiloader. Későbbiekben valószínűleg elérhető Kies-en keresztül is.

(#5705) leslieke


leslieke
Jómunkásember

Mai alkalmazások:

Next to you, foursquare-klón, ingyenes, bada 2, Wave 1-2-3
Mawaru WakeOnLan 1, ingyenes, bada 1.2, Wave 1-2-3

Mai játékok:

Jet Croc, 290 Ft, bada 2, Wave 1-2-3
The Enchanted Kingdom Trial, ingyenes, bada 1.2, Wave 1-2-3
The Enchanted Kingdom, 290 Ft, bada 1.2, Wave 1-2-3
Penguins Can Fly, ingyenes, bada 2, Wave 1-2-3

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#5706) Goldmen75 válasza SlyChocolate (#5703) üzenetére


Goldmen75
őstag

Nem írtam mert nem ez volt a kérdés:D
De már jópárszor leírtam viszont korábban , hogy nexus féle utolsó romot, használom, ami eddig a legjobb!

(#5707) csibusz0314


csibusz0314
aktív tag

Egy ártatlan kérdést tennék fel, megérné elcserélni egy wavet- egy acere?

(#5708) bexinho23 válasza csibusz0314 (#5707) üzenetére


bexinho23
őstag

Szerintem nem. Havernak ace telefonja van, de szerintem túl van árazva alapból. Annyiból kis kiegészítéssel galaxy s - s plus-t lehet kapni. Kettő között pedig elég nagy a különbség. Wave az egy galaxy S szint, csak android rendszerrel. De valószínűleg hamarosan itt lesz az android port.

(#5709) SlyChocolate válasza Goldmen75 (#5706) üzenetére


SlyChocolate
senior tag

És a Magyar LA1-et próbáltad?

(#5710) David3 válasza leslieke (#5705) üzenetére


David3
őstag

A JetCroc-ra azt írták holnap jelenik meg, erre már itt is van. :DDD [link]

[ Szerkesztve ]

(#5711) Goldmen75 válasza SlyChocolate (#5709) üzenetére


Goldmen75
őstag

Persze, az volt az első ahogy megjelent, de miután feltettem a nexust, az maradt, gyorsabb jobb

(#5712) csibusz0314 válasza bexinho23 (#5708) üzenetére


csibusz0314
aktív tag

Nekem mostanában a memóriahiány szúrja a szemem, kevésnek tartom a 256 ramot a 1 GHZ-s procihoz képest :/ Android port? Szóval lesz android a wavere? Láttam már terveket, de nem hittem/hiszem őszintén, hogy stabil lesz. Bár ha én vagyok balga és nem 256, hanem 512 a ram benne akkor sorry.

(#5713) consono válasza csibusz0314 (#5712) üzenetére


consono
nagyúr

Alapjába véve már most is stabil az Android port, csak épp telefonálni nem lehet vele (még)... A RAM-az 256+128MB, de ebből ha minden igaz a 128-at a call processzor használ (illetve ezen keresztül megy az AP/CP kommunikáció)

"In God we trust. All others must bring data"

(#5714) bexinho23 válasza csibusz0314 (#5712) üzenetére


bexinho23
őstag

Consono említettte pár napja itt a fórumon, hogy modem téren is van előrehaladás. Ez lassította eddig is a folyamatot.

Én váltottam egy Galaxy S plus-ra, sajnos már nem volt erőm várakozni programokra, illetve javulásra bada terén (2010 augusztusától voltam tulajdonosa a wave1-nek, első okostelefonom volt). Barátnőmnek adtam, most ő használja. Feltettem a legfrissebb, magyar nyelvű 2.0-át, egy ízléses témát és képeket állítottam be neki. Egy két program érdekli (fotószerkesztő), más nem. Neki bőven megfelel. Ram elfogyás sem jelentkezett se nála, se nálam (2.0-alatt), bár sokszor be-beröccent.

Ha jól tudom, bada2.0 alatt a proci nem is 1000en pörög, hanem csak 800-on.

(#5715) Nimda válasza bexinho23 (#5714) üzenetére


Nimda
addikt

Ha a samsung apps-ban turkálok,állandóan bezáródnak a widgeteim,kevés memóriára hivatkozva...a gyári idöjárás és óra widgeten kivül csak a névnap widgetet használom,mégis..:(

Tudom,nekem valami egyedi szar telefonom van :DDD

Egy galaxy S pluson én is gondolkozom,de persze megmaradna a kis wave is :)

[ Szerkesztve ]

(#5716) [KOCKA]


[KOCKA]
csendes tag

Sajna már nekem is elegem van a várakozásból és a reménykedésből, így én is elgondolkoztam a váltáson.
Következő hónapig mindenképp várok a vásárlással, bár a kiszemelt már megvan egy Arc S személyében :) Esetleg valakinek valamilyen tapasztalata van vele kapcsolatban? :) Fő szempont a böngésző, alkalmazások, sebesség :)

[ Szerkesztve ]

(#5717) Aryes válasza consono (#5713) üzenetére


Aryes
nagyúr

Engem sokkal jobban érdekelne a gps, az igo miatt, ha az menne rögtön tenném fel az android portot gsm modul nélkül is. Úgyse szeretem, ha vezetés közben felhívnak. :)

(#5718) ruszi_tomi


ruszi_tomi
aktív tag

Sajnos én is cserélném a wave-et, kézzel lábbal, azt kell hogy mondjam egy nagy nulla ez a Bada. Nem sok alkalmazás van rá, ami van, az is csak szemfényfesztés........ Neten egy videót nem lehet vele megnézni, lassúak, gagyik a programok, tele van a 2.0 még mindig bugokkal, újra indulgat, laggol az egész rendszer.......... Sógornak egy SE experia minije van, hát fényévek a különbség, és nem a wave javára. Nem baj, nyugtattam magam, nem kell nekem sok progi, meg játék, alap dolgokra használom. Ezután fel léptem fb-ra, megint csak lassú, laggol az egész, fb chat egyáltalán nem működik. Youtube videón kivül mást nem is tudok nézni, minden más vagy nem jön be, vagy hihetetlen módon szaggat, laggol. Tesóm Samu Star 2!!!! telóján gyorsabb gördülékenyebb a fb. Szánalom, hogy nem tudnak összedobni egy biztonságosan működő alkalmazást..................... A samu appsról nem is beszélek, az is, hol működik, hol nem, amikor úgy gondolja, kilép magától. A widgetek meg teljesen használhatatlanok, ha kicsit izmosabb appsot indítok, akkor eltűnnek egyből. Ez a rendszer egy zsákutca így,. Sajnálom, pedig bíztam a Badaban, mindig felraktam a legújabb bétákat, hivatalos 1.2-t, de csak vissza lépés történt, stabilabb sose lett, az hogy minimálisan csökkent a laggolás, attól nem lett sokkal jobb a felhasználói élmény. :W :W
Ha érezném, hogy ez egy tökéletesen jó, magabiztos, STABIL, erős rendszer, nomrális apps store-val, akkor nem is érdekelne hogy nincs rá sok apps, de ez így selejt.........
Lenne egy kis zsém, azonnal váltanék, én is egy Galaxy S Plus-t néztem ki, ha össze jönne, elképzelhető, hogy így 2012-ben megtudnék nézni egy videót, normálisan, zavartalanul, laggolás nélkül a neten, és nem azt számolgatnám, hogy, na, most kilép, vagy nem, lejátsza-e, vagy nem!De sokszor meg se próbálom, úgyse bírkózik meg vele.
De pl. még egy picasa-t se tudok normálisan meg nyitni, ami van 2 db alkalmazás, nah azokat inkább nem minősítem.............

Oneplus 8T 8/256

(#5719) Goldmen75


Goldmen75
őstag

Hihetetlenek vagytok!:) Nálunk már megvan a 2. Wave 1!! Ezzel is erősítve a badát!:D
Tényleg lehetnek kisebb nagyobb difik a telefonok között, mert az előző hozzászólásban lévő problémák pl nexus alatt abszolute nem jelentkeznek!!! Sőt!
Páromnak tegnap óta van kezébe a telcsi, nagyon tetszik neki, netezik, appsokat is már egyedül letöltött, már csak az sms írással küszköd a műkörmei miatt, de ez már az ő "hibája":))))

(#5720) consono válasza Aryes (#5717) üzenetére


consono
nagyúr

iGo Androidon??? Pont amiatt??? Hát, te tudod, de eddig akivel beszéltem még senkinek nem jött be... Mondjuk a GPS sem megy Android alatt, ha jól emlékszem :) Az is a modemen keresztül van vezetve...

Bevallom a héten én is elgondolkodtam az Androidra váltáson: lement a Telenornál az Xperia Neo V ára az elviselhető tartományba kártyásan...

[ Szerkesztve ]

"In God we trust. All others must bring data"

(#5721) [KOCKA] válasza Goldmen75 (#5719) üzenetére


[KOCKA]
csendes tag

Lehetnek eltérések a telefonok között persze, de nekem nexus alatt is az az érzésem, hogy 1 lépést előre 2-t vissza. Barátnőmnek pénteken érkezett meg xperia minije és esküszöm rákívántam :D Ég és föld a 2 telefon. Ami hiányozni fog az az aluház...azt imádtam.

(#5722) bexinho23 válasza [KOCKA] (#5716) üzenetére


bexinho23
őstag

Unokatesóm azt vett Németországban, és mikor hazaugrott felületesen megnéztem. Nagyon nagy, szép kijelzője van (bár superamoled jobb, szebb képet ad). Kamerája nem nagy eresztés, 720p-s videófelvételéről meg hallottam rosszakat utólag utánaolvasva. Szépen fut rajta az AB, böngésző gyors, bár lényegében amatőr okostelefonok terén, így nem is nagyon tett rá semmit.

ruszi_tomi:

ÉN pont galaxy s plus-ra váltottam. Megérte! Már "unom" a játékokat, annyi van, és annyira élvezetesek. Ami androidon viszonylag átlagos, alig keresett játék, az a badán a legtöbbet letöltött game app. Ez sok minden elárul (és nem a fruit AB pvz-ről beszélek).

Viszont óriási (negatív) meglepetés ért androiddal kapcsolatban, mégpedig az, hogy egy magyar szinkronos kaliforgiát (hdtv-ncore) tettem fel, meg egy piratebay-ről töltött Boardwalk Empire 720p Immerse feliratos sorozatrészt (mkv), és a beépített lejátszója el se indította az utóbbit, másik 2 legnépszerűbb, legtöbbcsillagos lejátszók pedig elindították, de tipikusan "bada-szaggatósan". PERSZE értem én hogy vacak kódolás, meg miegymás, de badán is 10ből 9 videót nem tudtam koncertálás nélkül használni, mert döcögött. Valószínű itt is ez a tendencia fog elkísérni. De ezzel szemben mégis csak fut laggolás nélkül egy FIFA 12, ami igazából csak xperia play-re készült. :)

Én továbbra is naprakészen figyelem a badablogokat, és ezt a fórumot is, mert mindennapjaimba égett az elmúlt 1,5-évben, és az android-os vonal is érdekel (talán asszonynak rá is dobom majd a véglegest), de a bada szerintem innnen már nem tud hová lépni. És szerintem már az 1.0 előtt tudták, hogy ezzel nem akartak elérni semmit, csak némi "aprót" begyűjteni néhány felhasználótól. sajnos én így látom

Ha android végleges verziója megjelenik wave-re, akkor ez a telefon teljes mértékben használható lesz! De így kevésbé.

[ Szerkesztve ]

(#5723) David3


David3
őstag

A szótár progiban sikerült a titkosítást megcsinálni az adatbázisra, még ma este megy hitelesítésre...

(#5724) Goldmen75


Goldmen75
őstag

Épp az imént allshare-ztam a tv-re a wave-vel készült videókat! Majdnem mintha mkv filmet néztem volna, főleg kültéren! Állati jó minőség!!! HAJRÁ WAVE!:D

(#5725) ruszi_tomi válasza Goldmen75 (#5719) üzenetére


ruszi_tomi
aktív tag

Tehát neked Nexus rom alatt le átsza a netes videókat, teljesen jól működik a fb, fb chat, és soha nem indul újra a teló? AKKOR :C

Oneplus 8T 8/256

(#5726) TomWexX válasza ruszi_tomi (#5718) üzenetére


TomWexX
addikt

+1! :(
Én is így vagyok vele, ha tehetném már rég leváltottam volna. Egyszerűen már használni is utálom. :((( Már csak júliusig kell elvegetálni vele, és váltok Xperia S-re. Persze ha Isten is úgy akarja. :)

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#5727) [KOCKA] válasza bexinho23 (#5722) üzenetére


[KOCKA]
csendes tag

Köszönöm! :)
Kamera különösebben nem izgat szerencsére :) Videót meg egy évben 1x ha veszek fel :D

(#5728) ABal


ABal
őstag

Nem azért hogy megszakítsam a panaszáradatot (időnként én is szoktam :D ), de most egy pozitív élmény ért. Letöltöttem ezt a The Enchanted Kingdom nevű játékot, mármint a próbaverziót, tudván, hogy nálam az ilyen típusú játékok öt percet töltenek el a törlés előtt. Aztán, amikor végigvittem a próbát, fogtam a kártyámat és most itt csücsül a teljes verzió a telefonon.
Arra még kíváncsi leszek, hogy ennek az összegét levonták-e tőlem, mert a múltkor azt ígérték, hogy a túlfizetésemet (igen, nem egyszer duplán vontak tőlem :((( ) a legközelebbi vásárlásom értékébe beleszámítják. Nem mintha ezen dőlne el, hogy váltok-e badáról (az már eldőlt), de jó lenne, ha valami végre tényleg úgy lenne, ahogy azt megígérték... :U

5726 TomWexX: Akkor továbbra is egy fórumba járunk majd, mert nálam is kezd kialakulni a szerelem az Xperia S iránt. :B

[ Szerkesztve ]

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#5729) consono válasza ruszi_tomi (#5725) üzenetére


consono
nagyúr

Újra nem indul, azzal nincsen gond és a letöltött Facebook app is működik. Bár én a Soc Hub-ot használom FB-re és Twitterre ... A beágyazott videók egy részét is viszi, ha a HTML5 video engedélyezve van a böngésző beállításaiban és a Flash ki van kapcsolva.
Ennek ellenére az asszony Samsung Gio-ján nagyságrendekkel jobban lehet netezni, pedig az aztán nem high end masina :(

"In God we trust. All others must bring data"

(#5730) TomWexX válasza ABal (#5728) üzenetére


TomWexX
addikt

Szép lenne, ha még a vásárlás sem működne rendesen... :U
Szerkesztésedre: :))

(#5729) consono: Ez a facebook app nálam egy nagy rejtély! :F A minap kollégám wave-jére feltelepítettűk a fb app-ot, és simán belépett. Én a sajátomon csinálhatok bármit, nem hajlandó bejelentkezni, "service unavailable" szöveggel visszadob. Nem értem nálam miért nem jó! :F
Amúgy maga a rendszer nálam sem indul újra....

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#5731) ruszi_tomi válasza TomWexX (#5726) üzenetére


ruszi_tomi
aktív tag

Sok sikert,most pl. telóról írok kín szenvedés, néha csak pörög a kis ikon, nem tölti be az oldalt, rá kell frissíteni olykor 2-3-szor, utánna gyorsan betölti! Ez is milyen már... Tudom........ egyéni hiba,minden telefon kicsit más!!!

Oneplus 8T 8/256

(#5732) Ferdzsoo


Ferdzsoo
addikt

Így egy nap elteltével a 2.0-ról.

1.Az halálra idegesít hogy az autómatikus képernyőzár folyamatosan magától visszakapcsolódik. Ezt nemtudom hogy tudom kivédeni. Már vagy 3x kikapcsoltam akkor egy ideig jó, aztán megint visszakapcsol magától.-
2. A böngésző érzésem szerint jóval gyorsabb mint az 1.2-ben.
3. Nem értem hogy 3-alkalomból kétszer miért nem tudja letölteni az e-maileimet, egyszerűen kapcsolódás sikertelen üzivel hazaküld. (Gmail-es.) Be van állítva hogy óránként csekkolja, de az meg 10-ből 10-szer nem sikerül neki...
No komment.
4. Azt nagyon sajnálom hogy megváltoztatták, hogy ha egy néven elhúzom az újjamat jobra rögtön hívta, vagy üzit küldött neki, most meg még egy kis menü feljön mit akarok csinálni. Ezért kár volt részemről... :(
5. Viszont a testreszabhatóság nagyon pöpec lett, ezen látszik sokat dolgoztak, bár annyira nem lett jó mint amennyit várnunk kellett rá... :U
6. A gyári accuweather widget meg olyan városokat sem talál meg mint amit az 1.2 röhögve. Ez is érdekes.

Összességében több a pozitív mint a negatív, de azért kics csalódott is vagyok... :(

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#5733) s4tch válasza Ferdzsoo (#5732) üzenetére


s4tch
veterán

Ez melyik 2.0? A mail szinkronizáció KK5 alatt néha akadozott, LA1 alatt hibátlan. A városokat próbáld meg ékezet nélkül is, nálam Gyöngyös úgy lett meg.

(#5734) TomWexX válasza Ferdzsoo (#5732) üzenetére


TomWexX
addikt

3.: Nálam is szar az email szinkron, de a fb. is ugyanilyen...Hol megy, hol nem. :( Amúgy maga az egész netre való csatlakozás erről szól.
6.: A gyári időjárás widget megtalál minden várost, csak ott is elfelejt netre menni, ezért nyomogatni kell az ismét gombot.

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#5735) ruszi_tomi


ruszi_tomi
aktív tag

nah még egy kérdés és befejezem!A Sims3 fut valakinek rendesen??? Nekem fehér foltokkal van tele......

Oneplus 8T 8/256

(#5736) SlyChocolate válasza Ferdzsoo (#5732) üzenetére


SlyChocolate
senior tag

Az e-mailre!
Érdemes a push-t bekapcsolni. Egyrészt kevesebb lesz az adatforgalmad a felesleges frissítések miatt.
Másrészt az akkudat is kíméli.
menü-beállítások-e-mail-E-mail fiókok-(fióknévre katt)-Szinkr.ütemezése-Push szinkronizálás.
;)

(#5737) leslieke válasza consono (#5729) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Nálam most nem megy a FB-app, szerver errort ír ki.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#5738) Nimda válasza SlyChocolate (#5736) üzenetére


Nimda
addikt

Ez a push miben más,mint az elöre beállitott értékek?..illetve mit jelent?

(#5739) leslieke válasza ruszi_tomi (#5731) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Érdekes, amióta Wave 3-am van azóta rengeteg hozzászólást irok telefonról. T9-et használva pillanatok alatt meg lehet írni hosszabb hozzászólást is. Mint ezt is. :))

Sims3-ra badablogon van megoldás, hogy rendesen menjen.

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#5740) SlyChocolate válasza Nimda (#5738) üzenetére


SlyChocolate
senior tag

Ha az e-mail szolgáltató is támogatja akkor épp úgy működik mint az sms.
Mikor bekapcsolod a telót vagy hálózati elérést váltasz akkor a teló jelzi a szervernek hol van.
Mi az elérése általában IP cím.
Ha levél van a szerver jelez a telónak, kb ennyi
Nagyon régi történet anno már az az SE (ma már csk S) K800 is tudta.

(#5741) TomWexX válasza leslieke (#5739) üzenetére


TomWexX
addikt

Valószínű hogy wave 3-on nem olyan hígf_s a bada 2.0, mint 1-2-n. :U

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#5742) leslieke válasza TomWexX (#5741) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Ez is lehetséges.

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#5743) Nimda válasza SlyChocolate (#5740) üzenetére


Nimda
addikt

Tehát ha jól értelmezem,csak akkor jelez,ha van üzenet...és le is tölti azt a telóra...

(#5744) SlyChocolate válasza Nimda (#5743) üzenetére


SlyChocolate
senior tag

Így van.

(#5745) Ferdzsoo válasza s4tch (#5733) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Jaja LA1.
De most megpróbálom ezt a pusht is.
A város nevét meg 1200 féleképpen megpróbáltam már beírni, nem adja ki.
De szerintem is inkább az a baja hogy elfelejt netre menni, meg úgy alapjában sokszor elfelejt néhol itt, néhol google keresésnél néha időjárásért.
Inkább ez lesz a probléma szerintem is...

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#5746) SlyChocolate válasza s4tch (#5733) üzenetére


SlyChocolate
senior tag

Vicc kedvéért beírtam ékezetes városneveket és működik.

(#5747) SlyChocolate


SlyChocolate
senior tag

Na ha már mindenki sír akkor én is sírok egyet.
Ami nagyon nem tetszik a 2.0-ában!

1. Sokszor átállítja a telepítési/mentési helyeket.
2. A beállításokat csak ebben a menüpontban lehet elérni. Pl zenelejátszó ha mondjuk hangszínt szeretnék állítani ott nem tehetem meg. Ki kell menni a főmenü-beállításokba.
3. Minden rendszer meghatározó része a böngésző. Nincs benne teljes népernyős nézet.
A minap egy téma fájlt akartam letölteni közvetlen likkel. Amit szövegként nyitott meg.
A phpbb alapú fórumokra nem tudok üzenetet sem hozzászólást írni mert "az üzenet túl rövid" felíratot dob a fórum.
4. Sem hangprofil sem az a jó kis hívás lista nincs már ami régen volt.
5. Az igazi vicc! Lehet álló videót készíteni!!! :D Ez most minek??? Össze-vissza forog a kamera és ha nem figyelsz könnyen készíthetsz álló videót.
6. Igaz kevés a jó program ez tény! De ki a francnak kell a sok százezer app ha lenne pár ezer minőségi???
Az már sokkal dühítőbb, hogy sem egy jó fájlkezelő sem egy jó böngésző sem navi nincs.
???
Ui.
Se xperia mini?
Gyerekek ez most komoly?
Ne gagyizzunk már be ha nem muszáj!
;)

(#5748) leslieke válasza Ferdzsoo (#5745) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Kapcsold be a gps-t, azzal megtalálja az időjárás widget, hogy hol vagy.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#5749) Ranger^41 válasza leslieke (#5400) üzenetére


Ranger^41
aktív tag

Nagyon kiverte a biztosítékot a wave. Telefonszám mentésnél újraindult, és nem ismeri fel azóta a sim kártyát. Egyszer eljátszotta, akkor egy akksi kivétel berakás segített, de most akármit csinálok nem hajlandó felismerni, pin kérés nélkül elindul, és a térerő jelző helyett egy kis sim kártya van nagy kérdőjellel a közepén. Valakinek volt már ilyen? s8530 kl6-al

bocs, nem válasz, mellényomtam

[ Szerkesztve ]

(#5750) ruszi_tomi


ruszi_tomi
aktív tag

Úgy látom másoknak is vannak alapvető problémák, SAJNOS!!!!

Oneplus 8T 8/256

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.