Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Tud h263-at, 264-et, xvidet, az avi formátum csak hordozó, a kodek a lényeg. DivX kodek és származékai esetében elvileg regisztrálni kell, amit a telefonbeállításokban tudsz megtenni, hitelesített filmek lejátszására ugyanis nincs engedélye a készüléknek - mondja ő nekem. Ezt nem egészen értem, mit jelent, de majd valami öreg róka mindjárt elmagyarázza.
Viszi az mpeg4-et is simán, sőt, mkv-s hordozóformátumú file-t is lejátszottam vele tegnap, ami Bada 1-gyel még sosem sikerült. Az mpeg 1-2-t nem ajánlom, elvileg nagyrészt tudná a teló, de azok másra lettek kitalálva, meg elég elavultak manapság. A hangkodekekkel gyakrabban van problémája, wmv videókat is simán játszik általában, feltéve hogy a hangkodek miatt nem tök néma az egész. Ki kell tapasztalni. A filmjeim 80%-át pöpecül viszi.
Konvertálásra meg nem tudok mit javasolni, wmv to avi, avi to mkv, mpeg to avi, minden eljáráshoz más-más program a legjobb. az AVS4You videokonvertere elég jó, a feladatok kétharmadát lefedi. Ahol csak tudom, én a VirtualDub-ot használom, idestova 8 éve. Remek kis program, ha pl. a hangot nem játssza le az avidban, ezzel átkonvertálhatod Lame mp3-ra, vagy AC3-ra, esetleg a DivX-et xvidre minimális romlással.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest