- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
SABIC
kezdő
válasz
Celtis
üzenetére
Köszönöm a segítséget, nem vagyok expert az átalakítók vilagaban ezert rendeltem ezt az atalakítot abban a hitben h 5.1 hang kijöhet belőle, mivel az earc hdmi re kötöttem a tvn így engedte kivalasztani az earcot de csatlakozni nem tudott, ez a hangprobléma is új, sosem hasznaltam az optikain kívül az erősítőn semmilyen más kábelt, így az hogy koax sem mondott nekem semmit. A most küldött megoldással, sztereó hang lenne csak? Vagy ha mar dts nem de prologic modban meg lehet 5.1?
-
SABIC
kezdő
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszönöm most küldtem vissza az extractort, holnap megy vissza a tv, maradok akkor egyenlore a reginel koszonom a segitseget
-
SABIC
kezdő
válasz
Donki Hóte
üzenetére
https://www.alza.hu/premiumcord-hdmi-4k-atjatszo-audio-elkulonitessel-d5242239.htm
-
SABIC
kezdő
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Extraxtor egyik fele hdmi in masik hdmi out es optikai es coax.
A regi tv eseteben ps5, one mediabox van rakotve, illetve usbn keresztul kulso vinyo amirol filmek mennek, eddig a dts , 5.1 hang tudott igy jönni.
Ezt az allapotot gontolam volna elerni atalakitok es bonyodalom nelkul, az atalakitot meg bevallalom de oylan kell ami tobb in csatlakozoval rendelkezik ezeket meg kapcsolgatni kell...szoval eleg kenyelmetlen megoldasnak tunik es esdig meg hangot nem sikerult ezzel a megoldassal elohoznom, ami erdekes mert sima optikai osszekapcsolasnal eslore volt hang -
SABIC
kezdő
válasz
hyppo!
üzenetére
Samsung support 1,órában ketszer vegig vitt a folyamaton, frissítettek a központból a tevet előtte mindent visszállítottak, biztos hogy törtent valami mert ugy folyt le a kepernyó kb mint a matrix..aramtalanitva ujra inditva midnen kb ezereszer
majd jott az extrator megoldas ez is off...de mivel az elso osszekoteskor ment, de kikapcsolas utan spha tobbet, bizom benne h csak ez a csatlakozo volt hibas, ketszer problemat irt ki a samsung gyari probalkozas, ok azt mondtak a vegen 1 ora utan h passz...nem ertik es kompatibilitas gond..fondolom mar eleguk volt -
SABIC
kezdő
válasz
Celtis
üzenetére
A regin sajnos nincs, jel átment elvileg, pedig, chat gpt szerint soma optikaival is kellett volna hogy menjen, a samsung support amikor atvette a tvt elsőre hibara futott a hang, újrainditottak kikapcs, aramtalanitas ujrafutott a szoftver, de nem ertek el a kivant hatast. Ertem hogy regi az erősitő de mind esztetikajaban mind hangzasaban nekem tökeletes es a fadobozos hangszorók is hibátlan allapotban vannak, ilyen szintre cserelni csak modernebb verzioban igen komoly tetel,
-
SABIC
kezdő
válasz
alaves
üzenetére
Megerkezett az extractor, hangot tovabbra sem sikerült elöhozni...
Tv hdmi earc hdmi dugaszaba dugram a kabelt onnan a masik oldalra a hazimozi optikai kabelet, igy a hazimozi azon a csatornajan kellene hogy jojjon a hang..de semmi.
Az átalakitó közvetiti a jelet mert az a veg amit a hazimoziba dugnek piros..innen valakinek ötlet? -
SABIC
kezdő
válasz
Quqesz
üzenetére
A kábel biztos hogy jó jelenleg a régi es az új tv áll egymas mellett az optikait ha átdugom a régibe tökéletesen működik. Az újnal pcm hang beallitva, hazimozi, ott a kis equalizer mutatja hogy működik a hang de mégsem engedi át, a hang levalaszto lehet a megoldás de mivel 2 alkalommal sikerült előhozni a hangot úgy gondolom így is kellene hogy működjön.
-
SABIC
kezdő
válasz
hyppo!
üzenetére
Szia köszönöm, nem hittem volna hogy agysebbeszet, de jelenleg nem tudom hangot eloszedni a hazimoziból. A regi tv es az uj egymas mellett all ha atdugom az optikait a tvbe ott tökeletes. Hangnal kivalasztva az optikai, a szakertőiben kivalasztva a pcm hang es a hamgatvitelnel a pcm..ennel jelenleg nem tudok többet, penteken lesz időm hogy a samsung magyarorszag tavolirol atveszi a tvt megprobalja beallitani a hangot.
-
SABIC
kezdő
Igen ki van választva, optikai hang házimozi, pcm .de semmi
-
SABIC
kezdő
köszönöm végig próbaltam a leirtakat, nem változik semmi nincs hang továbbra sem
-
SABIC
kezdő
Sziasztok!
Hang beállítás segítséget kérnék. Nem hittem hogy probléma lesz de van
Adott egy Sony STR-DB780 házimozi erősítő optikai kábellel van csatlakozva a Samsung QE42S90FAEXXH tv vel, optikai hang van kiválasztva nem érkezik a hang. Egy alkalommal jött hang a rendszerből, kikapcsolás után nem volt hang. Szakertői módban minden lehetőseget kipróbaltam.A kábel jó mert másik tv vel ki van próbálva működik, mi a további lehetőség?
Köszönöm -
SABIC
kezdő
Sziasztok! Samsung oled tv re van jelenleg valamilyen kuponos árcsökkentő megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- LG (100QNED86A6) 254CM 4K 120HZ CSÚCS PRÉMIUM ÓRIÁS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tv earc hdmi csatlakozójaból hdmi kabaellel hdmi in, masik oldal optikai kabel bedig masik vege az erősítőbe? Ha van optikai kell a piros feher?
majd jott az extrator megoldas ez is off...de mivel az elso osszekoteskor ment, de kikapcsolas utan spha tobbet, bizom benne h csak ez a csatlakozo volt hibas, ketszer problemat irt ki a samsung gyari probalkozas, ok azt mondtak a vegen 1 ora utan h passz...nem ertik es kompatibilitas gond..fondolom mar eleguk volt
Csepy