- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
alaves #161050 üzenetére
De amit rtings -en csinálnak képeket, az szűrővel készül. Szóval oké, hogy amúgy soha nem lesz igazán egységes a fenti panelek egyike sem, de szabad szemmel, még tesztképet nézve sem kellene így kinéznie. Meg úgy sem, ahogy rtings -en látszik.
Persze lehet, hogy felerősíti a fotó. Én azért gondoltam, hogy ennyire jelentős, mert töltőképernyőnél egyből kiszúrta.
Az említett mini LED nálam pont az S90C mellett van. Egyedüli probléma a mini LED -nél, ami normális, a sarkoknál jelentkező vignettálás, de az sem erős. Összehasonlítva a mellette lévő kifejezetten jó QD OLED panellel.
Szerk.:
Egyébként nem kötekedni szeretnék, félre ne érts. Csak szerintem ilyen mértékű foltosodás, csíkozódás a nem elfogadható kategóriába tartozik. Ezért is írtam neki, hogy erre intézzen garanciális javítást, vagy inkább csereutalványt, ha lehetséges.Persze ha szabad szemmel tényleg nem ilyen jelentős, akkor nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest