Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Nézegetem a samu tv-t. Lenne pár kiszemelt tipus de várnék hogy a vb-re hátha kicsit olcsóbbak lennének.1--QE55Q7FAM
2--QE55Q6FAM
3--UE55NU8002
Általános használatra lenne majd és némi film vagy YT-b nézés.
Melyik lenne érdemesebb hosszú távon a választás.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz FollowTheORI #119702 üzenetére
Hali!
Hosszútáv: nem szeretnék 2 évente tv-t cseréni(hacsak valami gyártási hibába nem szaladnék bele). Az hogy tavalyi gyártás engem nem zavar mert annyira nem vagyok" full új legyen" tipus. Gondolom az NU tipus már idei gyártás ha jók az infók és a leírások(E gondolatod felett elsiklottam). De köszönöm a válaszod és mint írtam várnék az "akció"-ra hátha kicsit mennek még le az árak.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz FollowTheORI #119705 üzenetére
Jól értelmezem akkor az NU széria is megfelel majd az elvárásoknak. Esetleg konkrét tipus érdekelne ami hasonló árkategóri lenne majd mint NU széria. Játszani Tv-n nem szoktam max ha majd alkalom lenne 4k--UHD tartalmak nézésére.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz FollowTheORI #119709 üzenetére
A Sony-t hananyagolnám.S várok és köszönöm az infókat.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz Pro Koryak #119713 üzenetére
Hali!
Persze hogy nem.Talán mint laikus lehet hogy a leírt készülékek közül a qe55q7FAMT-t választanám. Tudom hogy az NU széria már az idei gyártás.(csak laikus szemem van) De vannak itt szakik akik megmondják a frankót mert biztos jobban értenek hozzá.Sőt szeretnék rendes bolti garit hozzá és nem olyat hogy "hozzám szól a gari".
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz Pro Koryak #119757 üzenetére
Egyszerű válasz: tetszik úgy az egész kialakítás. Viszont ami még tetszett volna az ívelt forma de arról lebeszéltek és itt az összefoglalóba is írtak hogy nem nyerő.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Nézegetem eme tipust is :[link] nem nagyon van róla itt szó. Mennyire válalható (gondolom 2017 évjáratú a tv)?
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Beléptem én is ebbe a táborba egy QE55Q8FAM tipussal. Lenne is kérdésem hogy az autómatikus kikapcsolást miként lehetne kitenni oda ahol a házikó gombot megnyomom és akkor elő jönnek(NETFLIX
YOUTUBE..) a dolgok.Utólag olvasom hogy lehet lemaradtam a 10 év beégés elleni garanciáról?SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Lenne két kérdésem. A tv-m QE55Q8FAM.
1--Hogy tudom mérsékelni a basszus hangot? Ugyanis olyan mint ha teljesen basszusra lenne állítva a férfi hang.(főleg szinkron tolmácsolásnál és zenénél vettem észre)
2--Milyen fejhallgatót ajánlotok ehhez a készülékhez? (10-20 ezerig vagy ha van olcsóbb alternatíva az is jöhet)
Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Van egy Samsung QE55QN85AATXXH tv. A digi box-al (tip.: digi js21) próbálom párosítani hogy a tv távirányítója vezérelje a box-t. Sajna nem akar összejönni a dolog van esetleg valami megoldás?
Bocsi az erősen off-t.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest